Horoscop Urania zilnic: vineri, 24 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 24 ianuarie 2014


Berbec:

Vineri, 24 ianuarie 2014, sunteţi atent la detalii, puneţi în balanţă totul înainte de a lua decizii şi daţi dovadă şi de răbdare şi de înţelegere faţă de cei din jur. Prietenii spun că v-aţi schimbat.


Taur:

Deşi aveţi multe de făcut la serviciu, atenţia dvs. se îndreaptă spre problemele personale sau spre problemele cu care se confruntă cineva drag.


Gemeni:

Astăzi, 24 ianuarie 2014, la serviciu, primiţi la timp informaţiile de care aveţi nevoie pentru a redacta un document sau, acasă, primiţi veşti bune de la un prieten de departe.


Rac:

Azi este mai bine să nu vă concentraţi pe proiecte şi strategii pe termen lung. Mai bine găsiţi soluţii pentru problemele mărunte, aparent lipsite de importanţă.


Leu:

Vineri, 24 ianuarie 2014, e foarte bine că aveţi încredere în dvs., dar ar fi şi mai bine dacă nu aţi pierde din vedere ceva esenţial: succesul dvs. depinde foarte mult şi de ceilalţi.


Fecioară:

S-ar putea să primiţi o ofertă de colaborare sau un loc de muncă. Nu refuzaţi propunerea doar pentru că nu aveţi destulă experienţă în domeniul respectiv.


Balanţă:

Astăzi, 24 ianuarie 2014, chiar dacă Marte, Planeta Războiului, este în zodia dvs., nu înseamnă că trebuie să ieşiţi la atac, să criticaţi şi să contraziceţi pe toată lumea.


Scorpion:

Dacă aţi renunţat la un proiect profesional pentru că nu aţi primit nici de la şefi, nici de la colegi, sprijinul necesar, astăzi lucrurile se pot schimba total. În favoarea dvs.!


Săgetător:

Vă place să îi implicaţi pe colegi în proiectele dvs. şi îi ajutaţi să fie cât mai bine informaţi, dar azi ar trebui să vă protejaţi ideile pentru că acestea să nu fie însuşite de alţii.


Capricorn:

Astăzi vreţi să vă faceţi ordine în „reţeaua” de prieteni şi colaboratori. Unii dintre ei vor fi eliminaţi de pe lista „persoanelor de încredere”.


Vărsător:

Soluţii neaşteptate la probleme atât de vechi, încât aproape că v-aţi săturat să vă gândiţi la ele. Asta v-au pregătit astrele pentru această zi, plină de veşti şi oportunităţi.


Peşti:

Chiar dacă nu aveţi ceva special de sărbătorit, s-ar putea să primiţi un cadou surpriză de la o persoană care vă apreciază (sau chiar vă iubeşte) mai mult decât aţi fi crezut.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS