Horoscop Urania zilnic: vineri, 17 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 17 ianuarie 2014


Berbec:

Vineri, 17 ianuarie 2014, chiar dacă eşti bucuros vizavi de noile posibilităţi de la locul de muncă, nu trebuie în ruptul capului să treci peste principiile tale în dorinţa de a obţine mai mult. Ai nevoie de ajutorul unei persoane apropiate care se dovedeşte foarte abilă în cadrul discuţiilor sau tratativelor. Momentul este propice pentru a obţine mai mult.


Taur:

Fereşte-te să spui ceea ce vei regreta mai târziu. Încearcă să priveşti în mod obiectiv situaţia. O mână de ajutor din partea altcuiva va fi binevenită. Poţi să îi convingi pe cei din jur dar nu exagera. O discuţie normală va fi suficientă.


Gemeni:

Astăzi, 17 ianuarie 2014, ca să termini ce ai de lucru va trebui să lucrezi şi acasă. Când lucrezi în linişte eşti mult mai eficient. Dacă ţi se va cere să devii purtătorul de cuvânt al celor din jur vei avea nevoie de o perioadă de acomodare. Simţul dreptăţii şi al echităţii de care dai dovadă te va ajuta să rezolvi lucrurile. Acceptând provocările vieţii vei ajunge în prima linie.


Rac:

Eşti vulnerabil în privinţa situaţiei materiale şi a posibilităţilor de afirmare. Trebuie să te forţezi să accepţi provocările profesionale. Dacă ai nevoie de ajutor, abordează-i pe cei vizaţi cu toată delicateţea de care poţi să dai dovadă. Chiar dacă eşti puţin speriat, ai încredere în viitor şi vei rezolva problemele.


Leu:

Vineri, 17 ianuarie 2014, asocierile în ceea ce priveşte banii îţi pot aduce o serie de neplăceri. Nu este cazul să fii prea larg la mână, prea diplomat, sau prea amabil când este vorba de bani. Nu încerca însă să îi manipulezi pe cei cu care ai de-a face. Situaţia s-ar putea întoarce împotriva ta. O eventuală afacere imobiliară promite să fie o reuşită.


Fecioară:

O asociere promite să îţi aducă călătorii şi mai mulţi bani. Vei întâlni oameni sau situaţii care vor avea influenţe mult timp în viaţa ta. Contactele şi discuţiile vor fi ca o piatră aruncată în lac. Vor face valuri multă vreme. Singurul impediment poate apărea dacă devii nerăbdător sau nervos.


Balanţă:

Astăzi, 17 ianuarie 2014, niciodată până acum viaţa ta nu a părut mai plină de bucurii şi împliniri. Aranjamente fericite la birou te pun în situaţia de a îţi afirma calităţile şi de a rezolva problemele. Vei culege laurii dacă vei rămâne calm, uşor incisiv cu un partener sau perechea şi dacă nu vei supralicita. Dacă te vei teme sau te vei enerva nu vei avea decât de pierdut.


Scorpion:

Sensibilitatea de care dai dovadă poate fi o lamă cu două tăişuri. Chiar dacă ştii foarte bine cum se face un lucru, nerăbdarea ta te poate da înapoi. Ai grijă ce şi cum mănânci. Dă deoparte ce nu ţi se pare în regulă. Supraveghează-ţi tendinţa de a reacţiona mai dur decât este necesar şi fii conştient că binele celorlalţi este şi binele tău.


Săgetător:

Schimbările neaşteptate, supărările şi stresul îţi vor strica ziua. Ceilalţi vor schimba lucruri deja stabilite şi convenite. Fii pregătit să faci faţă unor situaţii neaşteptate. Situaţia se va schimba în bine numai după ce vei relua totul de la capăt. Este singurul mod în care îţi vei recăpăta liniştea şi confortul. Nu fugi de situaţiile dificile.


Capricorn:

Dacă ţi-ai făcut un idol din cineva vei avea o mare dezamăgire. Încearcă să dezlegi toate iţele şi să nu rămâi cu întrebări fără răspunsuri. Nu este exclus să descoperi că situaţia este cu totul altfel decât ţi-a fost prezentată. Dacă te vei baza pe presupuneri tot ce vei obţine va fi un răsunător eşec. Întâlnirile cu alţi oameni îţi vor aduce bucurii.


Vărsător:

Sentimentele tale te pot trăda astăzi. Dacă încă mai priveşti viaţa în roz este momentul să faci o schimbare în ceea ce priveşte modul de a analiza lucrurile din viaţa ta. O schimbare a locului de muncă poate fi benefică pentru tine dacă găseşti locul unde îţi poţi afirma calităţile. O călătorie poate să îţi aducă obiectivitatea necesară.


Peşti:

Trebuie să ieşi mai mult în lume. Numai în acest fel vei putea să influenţezi mai mulţi oameni. Dacă reuşeşti să fii puţin mai diplomat situaţia ta financiară se va îmbunătăţi radical. Transformaţi frustrările în ambiţie şi îndreapt-o către finalizarea proiectelor tale. Lasă oamenii să fie ceea ce sunt realmente, chiar dacă acest lucru îi pune pe unii dintre ei pe un piedestal.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS