Horoscop Urania zilnic: joi, 16 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 16 ianuarie 2014


Berbec:

Joi, 16 ianuarie 2014, bucuria şi entuziasmul te vor tenta să promiţi mai mult decât poţi să dai sau să aştepţi să primeşti mai mult decât este posibil de la ceilalţi. Când vei negocia contracte este bine să mai reduci din pretenţii, s-ar putea să fie un aspect important. Chiar dacă eşti un expert în negocierea contractelor este posibil să-ţi scape multe lucruri esenţiale în încercarea de a încheia o bună înţelegere. Fă un efort sincer pentru a-ţi echilibra bugetul.


Taur:

Fii atent cu dieta. Odihneşte-te, dacă eşti supărat indiferent din ce motiv, dacă te simţi deprimat, extenuat şi mai ales împovărat cu o mulţime de griji. Poate că nu te simţi bine şi acest lucru va provoca o reacţie nervoasă. Fă ceea ce poţi şi fii sigur că-ţi programezi timpul şi rezerva de energie în aşa fel încât să nu te simţi obosit. Dacă te simţi copleşit este mai bine să încerci să ieşi de sub această presiune.


Gemeni:

Astăzi, 16 ianuarie 2014, partenerii s-ar putea să te lase baltă momentan. Nu îi judeca dacă poţi să te abţii. Reacţiile tale emoţionale s-ar putea să nu fie tocmai limpezi. Dacă te simţi părăsit, neglijat sau abandonat, dezamăgirile te pot paraliza. Nu-ţi ascunde capul în nisip şi fă-ţi noi planuri. Orice mică provocare va fi suficientă pentru a te motiva în obţinerea unor noi realizări.


Rac:

Dezamăgirile te vor tenta să spui sau să faci ceva care mai apoi vei regreta. Încearcă să eviţi discuţiile despre muncă, program sau situaţii care îţi pot crea conflicte. Dacă este posibil, încearcă să rămâi acasă în cuibul tău confortabil. Dacă te vei autoeduca, sentimentele tale vor cunoaşte o evoluţie. În final, ai să vezi că este mai bine să mergi pe strada principală.


Leu:

Joi, 16 ianuarie 2014, fii atent că ai tendinţa de a fi extravagant. Distracţiile pot fi costisitoare şi în niciun caz necesare pe timp îndelungat. Amână gesturile generoase şi află că ceilalţi te iubesc pentru tine însuţi. Ai pus la cale evenimente importante. Păstrează-ţi fiecare picătură de energie şi banii pentru a fi în stare să dai lovitura la sfârşitul lunii.


Fecioară:

Viaţa ta socială, scopurile şi dorinţa de a avea un stil de viaţă fără griji trebuie să cunoască o reevaluare. Visurile şi fanteziile te pot ajuta să-ţi găseşti un partener sau un iubit, dar odată ce ai ajuns la partea practică, fii sigur că ai verificat toate aspectele pentru mai multă acurateţe. Este posibil să te fi întins mai mult decât îţi este plapuma şi acum îţi este greu să-ţi onorezi promisiunile. Entuziasmul tău este, fără îndoială, contagios.


Balanţă:

Astăzi, 16 ianuarie 2014, dacă te simţi vulnerabil sau supărat, acesta este poate un semn al timpului critic pe care îl traversezi datorită suferinţelor pe plan emoţional. Învaţă cum să rezolvi aceste probleme afective şi fă un efort pentru a-i ajuta şi pe ceilalţi să-şi rezolve problemele lor proprii. Dar fii atent să nu te implici în salvarea nimănui. Uneori, se întâmplă ca „pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti”. Nu se poate să nu fi auzit şi de vorba ”nicio faptă bună nu a rămas nepedepsită”. Dacă vrei să faci ceva pentru ceilalţi, învaţă-i să se ajute singuri.


Scorpion:

Fă-ţi planuri în taină pentru a răspunde noilor provocări şi pentru a atinge noi scopuri financiare. Ai o putere extraordinară în a atrage banii spre tine, dar motivaţia personală este cheia succesului. Tendinţa de a depăşi măsura, de a cheltui banii pe care nu îi ai şi de a nu plăti datoriile vor fi tot atâtea motive de îngrijorare. Fă bilanţul şi evită promisiunile care îţi răpesc prea mult timp.


Săgetător:

Proiectele care implică parteneriate nu vor merge aşa de bine în această perioadă. Nu-ţi lega toate speranţele, visurile şi eforturile de o singură persoană. Pe de altă parte, partenerul sau soţul tău s-ar putea să nu fie de acord cu tine, aşa cum te aşteptai. Dezamăgirea poate fi unul din lucrurile care să te dezarmeze temporar. Dacă, dimpotrivă, vei înlocui dezamăgirea cu noi provocări şi noi planuri, oricât de mici ar fi ele, vei fi din nou pe linia de plutire.


Capricorn:

Fii pregătit să laşi ceva neterminat. S-ar putea să ai foarte mult de lucru, iar unele proiecte să-ţi ia mai mult timp decât te aşteptai. Dacă te forţezi să termini tot ceea ce ţi s-a cerut, s-ar putea să nu lucrezi bine. Lasă lucrurile să stea la locul lor până când le va veni vremea. Pregăteşte-te pentru surprize când partenerul sau soţul tău va lua una dintre cele mai stresante decizii din punct de vedere financiar.


Vărsător:

Nu-ţi lua mari angajamente în privinţa anumitor situaţii. Ai foarte multă abilitate de a organiza campaniile publicitare, de a rezolva probleme privind promovarea produselor şi de a face faţă unor situaţii mai delicate. Există însă posibilitatea să fii supraestimat veniturile pe care le vei obţine din proiectele făcute sau din investiţii. Banii pe care îi aştepţi pot întârzia, punându-te într-o situaţie dificilă faţă de colectiv sau asociaţi. Nu-ţi face iluzii prea mari.


Peşti:

Viaţa ta personală continuă să fie plină de posibilităţi nelimitate. La sfârşitul lunii ianuarie împrejurările privind viaţa de familie sau cu pământul şi proprietăţile încep să se clarifice. Poate că va fi necesar să se ajusteze ceva pe ici pe dincolo. Necesitatea este mama invenţiei. Vei fi obligat să-ţi dai măsura talentului în crearea unor noi surse de venit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS