Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 18 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 18 ianuarie 2014


Berbec:

Sâmbătă, 18 ianuarie 2014, multe lucruri vor depinde de oamenii cu care îţi vei petrece ziua. Este vorba de alegerea ta.


Taur:

În programul tău se arată o excelentă combinaţie între optimism şi realism. Un amestec, e adevărat cam ciudat, dar fără îndoială, drăguţ.


Gemeni:

Astăzi, 18 ianuarie 2014, va o zi grea pentru tine, pentru că te aşteaptă previziuni sumbre. Toată ziua vei fi atacat de persoane mai puţin amabile, iar seara rişti să pici în ghearele cuiva, ceea ce îţi va crea o puternică stare de iritare.


Rac:

Tu nu te vei mai simţi vulnerabil ca de obicei şi vei fi în stare să înfrunţi cu stoicism latura prozaică a vieţii. Dar ar fi bine să nu povesteşti nimănui, dacă nu eşti sigur de interlocutorul tău.


Leu:

Sâmbătă, 18 ianuarie 2014, vei reuşi să ocoleşti problemele în ultimul moment într-un fel ciudat în atare condiţii, tocmai când ele păreau absolut imposibil de evitat. Norocul este de partea ta.


Fecioară:

Eşti gata de fapte mari astăzi, ce mai! Să muţi munţii din loc. Ar fi păcat să iroseşti uriaşa cantitate de energie pe fleacuri.


Balanţă:

Astăzi, 18 ianuarie 2014, norocul te va însoţi, dar numai dacă te apuci să faci ceva. Nu te costă nimic dacă aştepţi fie şi cadouri neaşteptate din partea destinului.


Scorpion:

Astăzi ar fi indicat să te mişti cât mai repede. Încearcă să nu intri în conflict cu animalele de casă, altfel rişti să fii zgâriat.


Săgetător:

Va trebui să acorzi mai multă atenţie felului în care arăţi. Dacă vrei să creezi o impresie bună, este necesar să fii pus la punct din toate privinţele.


Capricorn:

Astăzi este o zi când poţi să fii cât de sincer şi deschis vrei tu. Nu trebuie să-ţi fie teamă că vei spune ceva greşit pentru că dimpotrivă, vei putea să te exprimi exact aşa cum te gândeşti în situaţia dată, fără nicio teamă. În niciun caz nu vei avea de suportat consecinţe neplăcute.


Vărsător:

Imaginaţia o va lua razna astăzi. Dacă vei vedea o pereche de crocodili roz, nu te impacienta să chemi salvarea, nu este un acces de delir.


Peşti:

Îţi poţi asuma oricâte riscuri vrei astăzi. Există şanse mari ca profitul să acopere pierderile. Oricum, este bine să fii prudent şi să nu mergi prea departe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS