Horoscop Urania zilnic: marţi, 14 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 14 ianuarie 2014


Berbec:

Marţi, 14 ianuarie 2014, este momentul să te înhami la muncă. Poate vei căpăta un alt rol în proiectele care implică munca în grup dacă ceilalţi vor afla că eşti capabil. Pe ordinea de zi se prefigurează o discuţie serioasă despre situaţia ta financiară. Dacă simţi că pe umerii tăi apasă prea multe responsabilităţi mai lasă şi pentru alţii. Gândeşte-te şi la sentimentele celorlalţi, dar nu te lăsa luat de val. Cere compasiune şi înţelegere.


Taur:

Cercetările personale îţi pot aduce şansa să-ţi aduci o importantă contribuţie la bunăstarea celorlalţi. Este timpul să-ţi asumi mari responsabilităţi. Va trebui să împarţi anumite lucruri cu ceilalţi pentru a putea face următorul pas pentru a deveni şef. Dacă umerii tăi au obosit să poarte greutatea întregii lumi, odihneşte-te. Realizează că nu poţi face totul pentru toţi cei din jurul tău. Ai grijă de propriile forţe şi abilităţi.


Gemeni:

Astăzi, 14 ianuarie 2014, ar trebui să te ciupeşti singur pentru a fi sigur că nu visezi. Vei străluci în viaţa publică când vei combina abilitatea ta de a vedea lucrurile în ansamblul lor şi de a lucra pe baza principiilor şi talentul de a scoate la iveală detaliile practice. Fă toate eforturile pentru a-ţi atinge scopurile în ceea ce priveşte latura materială a vieţii. Analizează condiţiile de care ai nevoie pentru a-ţi atinge adevăratul potenţial.


Rac:

Dacă îţi iei angajamentul să faci tot ceea ce este mai bine şi să-ţi arăţi adevărata forţă vei primi o ofertă de serviciu care îţi va aduce mai multe venituri. Cineva aşteaptă să faci ceea ce trebuie să faci. Gândeşte-te ce fel de recompensă vrei să primeşti. Vei fi în stare să creezi o conjunctură care va permite lucrurilor să se aşeze în matca lor. Dacă eşti dornic de o schimbare, caută-ţi un nou loc de muncă.


Leu:

Marţi, 14 ianuarie 2014, munca grea nu a făcut rău nimănui, dar dacă eşti supus unei presiuni a timpului şi a dorinţei de a fi perfect, te vei simţi obosit. Este mai bine să accepţi ajutorul din partea partenerului sau a soţului tău care realizează care este adevărata ta motivaţie şi scopurile urmărite. Vei fi surprins de norocul pe care-l vei avea în găsirea partenerului perfect. Norocul este de partea ta.


Fecioară:

Situaţia financiară şi propria bunăstare vor depinde de hotărârea cu care abordezi aceste aspecte. Împărţirea atribuţiilor poate să-ţi aducă mai multă stabilitate în viaţa personală. Entuziasmul şi veselia ta vor fi contagioase. Poţi să vinzi orice, oricui. Concentrează-te asupra propriilor nevoi afective şi constată că eşti de fapt că o oglindă a sentimentelor celorlalţi.


Balanţă:

Împrejurări favorabile vor face ca această zi să fie de neuitat. Vei simţi un profund sentiment de respect pentru că faci parte din Univers. O idilă se poate încheia într-un mod definitiv. Fii sigur că nu visezi. Ia ca atare faptele şi nu-ţi face iluzii. Şansele unei activităţi creatoare vor face din ziua de marţi o zi deosebită. Nu renunţa la visele tale şi ai încredere pentru că ceilalţi te vor ajuta în proiectele tale.


Scorpion:

Va fi o zi norocoasă în ceea ce priveşte viaţa de familie sau în ceea ce ţine de proprietăţi sau pământuri. Dacă eşti implicat în activitatea unui grup care se ocupă de domeniul comunicaţiilor, s-ar putea să ai şansa să ajungi la o înţelegere care îl va include şi pe partenerul tău. Înfinge-ţi colţii în ceva cu adevărat important şi bucură-te de fanteziile tale. Bate fierul cât este cald. Întreabă-te de ce ai nevoie şi ce anume vrei.


Săgetător:

Marile speranţe puse în discuţiile despre un proiect care implică mai multe persoane se vor concretiza. Stă în putinţa ta să creezi condiţiile ideale pentru o activitate publică şi să transformi visele în realitate. Trebuie să fii pregătit pentru mai multă muncă, dar în cele din urmă vei primi recompensa pentru eforturile depuse. Uneşte-ţi forţele cu un partener la negocierea contractelor.


Capricorn:

Nu vei simţi că ai mai multă forţă ca rezultat al unei poziţii mai bune, dar vei avea parte de onoruri şi recunoaştere din partea celorlalţi. Bazează-te pe instinctele tale pentru a-ţi promova metodele în prezentarea propriilor planuri. Poate că vei primi un sfat minunat din partea cuiva care are un extraordinar simţ al timpului prezent. Nu lăsa pe nimeni să te oprească din regândirea activităţii creatoare.


Vărsător:

Menajează-ţi forţele dar nu ezita să colaborezi cu un partener dinamic. Imaginaţia şi simţul practic te vor ajuta să construieşti o mai bună capcană. Ţi se deschid noi posibilităţi financiare ale unui nou tip de exprimare a simţului creator. Eşti gata să mizezi pe orice în viaţă. Investeşte-ţi timpul, energia şi talentul. În final, vei primi recompense minunate.


Peşti:

Eşti conştient de faptul că vei ajunge într-o situaţie privilegiată, datorită firii poetice şi a faptului că vezi lucrurile întotdeauna în roz. Este timpul să-ţi uneşti forţele cu un partener care să lucreze la detaliile practice privind concreteţea visurilor tale. Imaginează-ţi care vor fi rezultatele şi apoi dă-te înapoi pentru a analiza paşii necesari. Din dorinţa de a crea o solidă bază financiară, scopurile tale principale vor fi proprietăţile şi pământul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS