Horoscop Urania zilnic: miercuri, 15 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 15 ianuarie 2014


Berbec:

Miercuri, 15 ianuarie 2014, înainte de a spune ceva care îl va răni, unui partener sau perechii tale mai bine îţi muşti limba. Astăzi trebuie să îţi arăţi compasiunea şi înţelegerea faţă de cei din jur, chiar dacă ai senzaţia că toate cad pe umerii tăi. Nu te apuca decât de lucrurile strict necesare astăzi şi într-o manieră plină de tact.


Taur:

Încearcă să petreci mai mult timp cu prietenii sau partenerii chiar dacă ai alte lucruri mai importante de făcut. Ai grijă ce mănânci astăzi. O indigestie nu este exclusă. În discuţiile cu cei din jur, întâi gândeşte şi apoi vorbeşte, cu grijă şi cu diplomaţie.


Gemeni:

Astăzi, 15 ianuarie 2014, lucrurile nu stau prea bine cu banii, aşa că va trebui să mai renunţi la una sau alta. În special nu încerca să-i epatezi pe ceilalţi. Bucură-te de iubirea ce îţi este împărtăşită şi sărbătoriţi împreună. Pentru ca împlinirea să fie completă va trebui să lupţi cu senzaţia de vulnerabilitate pe care o ai.


Rac:

Casa este centrul vieţii tale şi sursa ta de confort, dar trebuie să lupţi pentru a crea atmosfera în care vei fi alintat. Dacă simţi că în ultima vreme ai avut parte de mai puţină pace şi linişte, poate te ocupi ceva mai mult de tine. Şi dacă tot faci ceva poate îmbini plăcutul cu utilul.


Leu:

Miercuri, 15 ianuarie 2014, oportunităţile legate de proprietăţi sunt din ce în ce mai reale. Chiar dacă la birou ai încă probleme, influenţa ta este imensă şi îţi construieşti încet, încet, micul imperiu. Amabilitatea este în continuare cuvântul zilei. Nu îţi minimaliza calităţile.


Fecioară:

Ceea ce lucrezi continuă să îţi facă plăcere. Cu ajutorul unui prieten adevărat vei avea o realizare financiară. Nimic nu va mai fi ca înainte. Dacă vrei să ţii pasul trebuie să fii adaptabil. Fii pregătit pentru nişte schimbări importante atât la birou cât şi acasă.


Balanţă:

Astăzi, 15 ianuarie 2014, modul în care înţelegi viaţa va face ca vorbele tale să aibă o influenţă profundă asupra celor din jur. Sfera ta de influenţă va fi cu totul şi cu totul specială. Dorinţa ta de armonie şi pace se va transmite prin vorbele tale către ceilalţi. O iubire te va face să pluteşti.


Scorpion:

Nici ţie nu îţi va veni să crezi ce zi minunată va fi. O călătorie îţi va deschide posibilităţi foarte mari. Pentru a finaliza lucrurile trebuie să stai puţin singur. Nu ezita să îţi asumi nişte riscuri în viaţa personală.


Săgetător:

Neaşteptate întâlniri cu partenerii sau prietenii pot aduce schimbări în situaţia ta financiară. Dacă ai nevoie de mai mulţi bani fii deschis la sugestiile lor despre cum să îţi pui în valoare calităţile. Aceste discuţii pot deschide o cale cu totul şi cu totul nouă pentru tine.


Capricorn:

Te vei simţi în al nouălea cer discutând cu partenerul sau cu jumătatea ta, despre noi posibilităţi financiare. Visurile tale vor deveni realitate. Norocul peste care vei da va fi o oglindă în care ceilalţi vor vedea că succesul este posibil. Vorbele pot aduce speranţa chiar şi atunci când totul pare sfârşit.


Vărsător:

Ai încredere în capacitatea ta de a concepe planuri mari şi apoi de a rezolva detaliile legate de ele. Faptul că în general vezi viaţa în roz te va ajuta. Povesteşte celor din jur cum ai rezolvat câteva situaţii grele. Nu rezolva tu lucrurile pentru ei. Învaţă-i cum să le rezolve ei singuri.


Peşti:

Chiar dacă „linişte cu orice preţ” este lozinca ta, vei realiza mult mai mult dacă reuşeşti să descoperi ce este drept şi echitabil într-o anumită situaţie. Fii diplomat când ceri ce ai nevoie sau ce ţi se cuvine. Nu este momentul să te arăţi sentimental căci vei pierde. Tăria de caracter va fi cel mai bun aliat al tău.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS