Horoscop Urania zilnic: luni, 13 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 13 ianuarie 2014


Berbec:

Luni, 13 ianuarie 2014, este o zi perfectă pentru a te ocupa de tine. Nu fă nimic sau fă ce îţi trece prin cap. Gândeşte-te la ce vei face şi cum vei acţiona după ce te vei odihni. Uneşte-ţi forţele cu cei din casă dacă vrei să-i aduci îmbunătăţiri.


Taur:

Ai tendinţa de a grăbi prea tare lucrurile într-o legătură sentimentală şi nu toată lumea merge în acelaşi pas cu tine. Mai mult, s-ar putea să ai de a face cu o persoană deosebit de sensibilă sau traumatizată dintr-un anumit punct de vedere. Nu te aştepta să ţi se ceară scuze sau să ţi se dea dreptate.


Gemeni:

Astăzi, 13 ianuarie 2014, manifestă-ţi în continuare ideile şi dorinţa pentru aranjamente perfecte. Dacă dai peste o situaţie încurcată nu te avânta până nu o analizezi încă o dată. Fii pregătit să faci o călătorie. O schimbare de mediu sau loc o să-ţi facă foarte bine. Vorba dulce mult aduce.


Rac:

Nu mai fugi tot timpul de dificultăţi. Întârzierea unor plati îţi va crea probleme. Nu lăsa ca stresul să te facă să îţi arăţi nervii. Chiar dacă eşti gata să renunţi, nu trebuie să o faci înainte de a rezolva problemele financiare.


Leu:

Luni, 13 ianuarie 2014, cine nu riscă nu câştigă, mai ales când e vorba de bani. Acum este momentul să rişti. Ca să câştigi bani mai întâi o să-i cheltuieşti. Partenerii pot reacţiona în mod neaşteptat în această perioadă. Este momentul să iei tigrul de coadă şi să rezolvi cu orice chip problemele.


Fecioară:

Dacă simţi ce vor sau ce gândesc cei din jur vei avea de câştigat. Vei rezolva nişte probleme neaşteptate la serviciu. Cum ar fi repararea unui aparat electric. Compasiunea ta pentru cei din jur te va ajuta să îţi rezolvi propriile probleme.


Balanţă:

Astăzi, 13 ianuarie 2014, rezultatele vor fi influenţate de problemele pe care le ai cu copii, cu cei din casă sau o persoană la care ţii. Formează-ţi o privire obiectivă asupra problemei înainte de a încerca s-o rezolvi. Fă-ţi un plan pentru ziua de mâine.


Scorpion:

Nu te simţi în apele tale din cauza unor probleme din casă. Nu lăsa pe alţii să ia decizii pentru tine că nu se ştie ce va ieşi. Trebuie să fii mai ferm în privinţa unor probleme legate de proprietăţi. Este posibil să primeşti nişte recompense la serviciu.


Săgetător:

Te cam fuduleşti cu realizările tale băneşti. Mai ales că pe scaunul de „şef” te-ai pus singur. Ce vei face de aici încolo depinde de cât de serios ai analizat problemele. Ştii bine ce vor cei din jur aşa că poate mai delegi o parte din autoritatea ta. Trebuie însă să o faci cu mult tact.


Capricorn:

Ai muncit mult şi mult mai bine decât alţii. Vei primi mulţumiri. Nu uita să aminteşti în mod ferm dar politicos că te aştepţi şi la o primă. Nu aştepta să vină lucrurile la tine, cere ce ţi se pare corect să ţi se dea. Altfel mai târziu o să-ţi pară rău.


Vărsător:

Foloseşte-te de abilitatea de a concepe împreună cu cea de a aduna date şi a le analiza. Nu lăsa de la tine numai ca să ai pace cu cei de la servici. Crează situaţii care să fie în favoarea ta. Profită de o nouă întorsătură plăcută a lucrurilor din casă.


Peşti:

Gândurile îţi sunt în întregime la distracţii. Dacă nu eşti atent vei pierde un prieten sau o relaţie sentimentală. Încearcă să priveşti lucrurile obiectiv şi depune un efort mai mare pentru rezolvarea lor. Mai ales dacă este vorba de cineva din casă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS