Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 14 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 14 decembrie 2013


Berbec:

Sâmbătă, 14 decembrie 2013, se pare că va fi o zi minunată, fascinantă, stimulatoare. Ai de gând să pleci la drum dar la un drum mai deosebit, sălbatic chiar. Chiar dacă eşti cam nerăbdător nu este cazul să te arunci cu capul înainte.


Taur:

Nu face compromisuri şi nu-ţi impune restricţii. Dacă cineva încearcă să-ţi impună reguli sau să te facă să te simţi prost va auzi de la tine exact ce gândeşti despre el şi nu va fi plăcut. Cel mai bine ar fi să ai grijă de tine.


Gemeni:

Astăzi, 14 decembrie 2013, fereşte-te de accidente. Se vor întâmpla pentru că eşti grăbit sau atunci când vei folosi echipamente electrice. Dezbaterile şi conflictele sunt favorizate de limba ta ascuţită şi deseori reuşeşti să şi câştigi.


Rac:

Planurile tale se vor realiza ca prin minune, dacă vei visa cu ardoare că vei obţine astfel de rezultate. Vor fi situaţii când va trebui să răspunzi nu numai pentru tine însuţi ci şi pentru altcineva.


Leu:

Sâmbătă, 14 decembrie 2013, lasă-ţi sentimentele să iasă la suprafaţă. Scrie o scrisoare de dragoste sau sună persoana iubită şi spune-i cât de dragă îţi este. Fă ceea ce ştii tu mai bine. Evită confruntările pentru că reputaţia ta este în joc.


Fecioară:

Vei da tot ceea ce vor ceilalţi de la tine fără să pui niciun fel de întrebări. Te vei concentra mult mai bine asupra problemelor şi îţi vei îndeplini obligaţiile cu mai multă atenţie. Este posibil să ai în vedere o nouă aventură. Dacă ai copii este posibil ca aceştia să-ţi facă o bucurie.


Balanţă:

Astăzi, 14 decembrie 2013, vitalitatea şi dinamismul tău datorate influenţei planetelor îşi vor arăta efectul în mod miraculos. Trebuie doar să fii atent pentru că este posibil să întreci măsura la un moment dat. Dacă nu îi mai critici pe ceilalţi şi vei colabora vei realiza lucruri importante.


Scorpion:

Sâmbătă, 14 decembrie 2013, fii atent să nu depăşeşti măsura, pentru că dacă vei vorbi fără să te gândeşti bine îţi va părea rău. Încearcă să-ţi impui anumite restricţii dar se pare că se vor petrece anumite schimbări în viaţa ta. Cel mai important aspect se referă la faptul că acum a venit momentul transformărilor majore datorate perseverenţei.


Săgetător:

Sâmbătă, 14 decembrie 2013, eşti impulsiv şi schimbător, o persoană care nu se încrede în nimeni dar uneori este nevoie să-şi asume unele riscuri. Influenţele celor din jur se vor face resimţite. Ele îţi vor da şansa să încerci să vezi ce este dincolo de orizont.


Capricorn:

Tu vrei ceva diferit de restul omenirii şi vrei ca nimeni să nu se amestece în treburile tale. Este o zi în care vei defila singur. Încearcă să dai dovadă de puţin tact şi fii echilibrat. Uneori, îţi justifici acţiunile ca fiind datorate anturajului, ceea ce lasă impresia că eşti oportunist şi lipsit de compasiune faţă de nevoile celorlalţi.


Vărsător:

Trebuie să fii atent unde păşeşti. Depinde foarte mult de impulsul de moment. Dacă de felul tău eşti mai temperamental este posibil să intri în situaţii în care poate ar fi bine să te gândeşti un pic mai bine mai întâi. Unii cred despre tine că eşti un amestec de toleranţă şi obstinaţie.


Peşti:

Te simţi neliniştit, nerăbdător şi foarte hotărât să ieşi din rutina zilnică. Vrei să faci ceva nou şi extraordinar, stimulativ şi provocator. Cu siguranţă nu vrei să te plictiseşti. Ai impresia că eşti împiedicat să progresezi dar este doar temporar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS