Horoscop Urania zilnic: duminică, 15 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 15 decembrie 2013


Berbec:

Când este vorba de senzualitate, deabia aşteptaţi să experimentaţi şi uneori dorinţa este atât de mare, încât parcă nu mai contează atât de mult cine este partenerul de cuplu. Puneţi ordine în priorităţi şi nu încurcaţi borcanele, fiecare acţiune a voastră creează şi efecte nevăzute, care vor reveni mai târziu, aşa că aveţi grijă să fie sub forme plăcute.


Taur:

Comunicarea voastră este excelentă şi vă amuzaţi deseori pe seama iubitei, considerându-vă puţin superior din punct de vedere intelectual. Renunţaţi la astfel de idei preconcepute, o persoană chiar şi cu o gândire haotică, poate veni oricând cu o idee preţioasă şi de mare ajutor iar dacă veţi şti cum să apreciaţi acest lucru, vă veţi bucura de o răsplată pe măsură, poate la alte capitole la care partenera este de data asta cea mai talentată.


Gemeni:

Sunteţi hotărât să faceţi următorul pas în relaţia voastră dar nu îndrăzniţi încă, reţinut de o jenă inexplicabilă. Verificaţi mai întâi prin nişte apropouri dacă şi prietena voastră se simte pregătită să experimenteze alte aspecte ale vieţii de cuplu şi abia apoi treceţi la pasul următor, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.


Rac:

Pasiunea pentru frumos vă face să adoraţi şi să vă bucuraţi de tot ceea ce înseamnă modă şi noutăţi ce amplifică percepţia simţurilor, cu atât mai mult când stimulii externi sunt daţi de dragoste. Totuşi este bine să apelaţi la sfatul unui designer dacă vreţi să fiţi cu adevărat la înălţime.


Leu:

Vă întoarceţi acasă după o noapte senzaţională dar nu mai ştiţi exact unde aţi pus cheile şi este posibil chiar să constataţi că şi alte lucruri de care aveţi neapărată nevoie vă lipsesc. Pe viitor atunci când aveţi de gând să uitaţi de voi lăsându-vă total pradă amorului nocturn în deplasare, poate că n-ar fi rău să vă concepeţi un safety-pack, mai ales dacă organizarea nu este punctul vostru forte.


Fecioară:

Vă simţiţi deosebit de fiecare dată când sunteţi apreciat şi parcă o nouă formă de parteneriat va surâde alături de persoana pe care tocmai aţi întâlnit-o şi care vă tot dă târcoale. În momentul în care v-aţi hotărât să treceţi la acţiune, sunteţi de neoprit, dar fiţi convinşi că dorinţele voastre coincid cu cele ale partenerei, pentru a nu pica la mijloc.


Balanţă:

Tendinţa momentului pentru tine este să găseşti un loc sigur şi să te ascunzi acolo. Nu eşti în stare să dai ochii cu ceilalţi. Din păcate, diseară se va da o petrecere la tine acasă. Poate fii interesant.


Scorpion:

Căutaţi gloria şi în dragoste, dar nu o găsiţi atât de uşor precum vă aşteptaţi şi începeţi prin a încasa câteva dezamăgiri crunte în plin. Nu renunţaţi însă la a crede în iubire, la capătul drumului plin de întorsături al soartei vă aşteaptă cu siguranţă marea iubire, dar trebuie să înţelegeţi că fiecare traseu de viaţă este unic şi să nu fiţi invidioşi pe reuşita poate mai rapidă a altora.


Săgetător:

Simţul vostru amoros este deosebit de dezvoltat în ceea ce priveşte bunăstarea unei relaţii de dragoste şi veţi fi în stare să răspundeţi prompt la orice nedumerire a celorlalţi legat de subiectul în cauză. Însă atunci când este vorba de relaţia voastră, parcă deveniţi mai ezitantă, deşi nu este cazul, aşa că nu uitaţi, se vorbeşte despre punctul vostru forte în dragoste.


Capricorn:

Atunci când vă doriţi cu adevărat pe cineva, rareori scapă instinctului vostru de prădător, dar nu tot timpul felul un pic mai agresiv de a ataca problema se confundă cu firea „victimei”. Dacă se întâmplă să fiţi refuzat poate înseamnă că aveţi nevoie de mai multe experienţe pentru a vă simţi stăpân pe situaţie aşa că luaţi fluturaşii şi inimioarele şi treceţi la treabă.


Vărsător:

Mergând pe culmile implicării sociale şi ajutorării celorlalţi ajungeţi de multe ori să vă neglijaţi relaţia de iubire şi un prieten vă atrage atenţia că poate ar fi cazul să alocaţi mai mult timp iubitei, întrucât deja se plânge altora. Oricât de complicată ar fi situaţia, îndrăzniţi să o faceţi puţin pe robotul şi să le faceţi pe toate, veţi constata că acolo unde sentimentele sunt sincere şi credinţa în iubire reciprocă, aceasta este o incomparabilă resursă de alimentare cu energie.


Peşti:

Este minunat atunci când sunteţi iubit şi răsfăţat de persona iubită dar nu uitaţi că şi ea are nevoie de toată compasiunea şi iniţiativa voastră amoroasă. Chiar dacă nu sunteţi la fel de romantici şi preferaţi în general abordările mai directe, găsiţi resurse pentru a face surprize plăcute partenerei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS