Horoscop Urania zilnic: vineri, 13 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 13 decembrie 2013


Berbec:

Vineri, 13 decembrie 2013, nu prea te laşi impresionată de nimic, chiar dacă partenerul tău încearcă să te răsfeţe. Totuşi, ar fi mai bine pentru voi să apreciezi aceste mici gesturi. Ai încredere în intuiţia ta, dacă aceasta îţi spune că ai luat o decizie corectă pe plan profesional. Nu te îndoi de alegerea făcută, pentru că poţi avea şanse mari de reuşită.


Taur:

O cină romantică este remediul perfect după o zi solicitantă. Spre seară, partenerul de cuplu va reuşi să te surprindă foarte plăcut cu atitudinea şi şarmul său. Eliberează-te de stresul de la serviciu. Nu este indicat să intri în panică, pentru că este posibil să ai de finalizat un proiect important. Cere ajutor şi vei fi bine.


Gemeni:

Astăzi, 13 decembrie 2013, partenerul tău are nevoie de mai multă înţelegere din partea ta. Poate că el trece printr-o perioadă dificilă, iar tu va trebui să fii alături de el, oferindu-i sprijin afectiv. Este o zi potrivită ca să-ţi expui noile idei despre actualul proiect de lucru. Vei găsi susţinerea de care ai nevoie din partea persoanelor cu care colaborezi.


Rac:

Nu vă bazaţi pe promisiunile care vi se fac astăzi! Peste un timp, înţelegeri care par, acum, bătute în cuie, vor fi reanalizate, renegociate, amânate sau chiar anulate.


Leu:

Dacă, în ultima perioadă, din cauza programului, n-aţi mai reuşit să vorbiţi pe îndelete cu persoana iubită, astăzi puteţi să recuperaţi timpul pierdut.


Fecioară:

Vi se propune să vă implicaţi într-un proiect profesional, dar partenerul nu este prea încântat de asta. Ar prefera să petreceţi cât mai mult timp împreună.


Balanţă:

Este bine să-ţi faci timp şi pentru a ieşi în oraş, poate chiar cu grupul de prieteni comuni ai voştri. Ai mai multă grijă de relaţia ta sentimentală. Deşi este posibil să te scoată din minţi anumiţi colegi sau chiar şeful tău, nu trebuie să dai atenţie prea multă micilor răutăţi.


Scorpion:

Totul se învârte, astăzi, în jurul banilor. Aproape că nu vă deranjează să renunţaţi la planurile făcute pentru sărbători în favoarea unei colaborări bine remunerate.


Săgetător:

Partenerul tău te va susţine, dacă ai de gând să pui în aplicare anumite schimbări interesante pentru relaţia voastră. Acest lucru te va ajuta să scapi de rutină. Este posibil să ai de rezolvat diferite probleme astăzi, dar n-ar trebui să-ţi pierzi entuziasmul pentru că orice lucru are cel puţin o soluţie.


Capricorn:

Ar fi mai bine pentru voi, dacă vei reuşi să te detaşezi de activităţile cotidiene, măcar pentru puţin timp. Petrece mai mult timp cu partenerul tău. Deşi este posibil să întâmpini anumite inconvenienţe în desfăşurarea activităţii tale de astăzi, până la sfârşitul programului vei reuşi să le rezolvi.


Vărsător:

Dacă aflaţi că un job care vă interesează este scos la concurs, nu ezitaţi să vă înscrieţi în competiţie! Astrele sunt, în această perioadă, de partea dumneavoastră.


Peşti:

N-ar trebui să te superi pentru că partenerul tău păstrează legătura cu fostele sale prietene. În fond, chiar şi tu ai prieteni cu care obişnuiai să te întâlneşti. Este posibil să ai foarte mult de lucru şi ar fi bine să ceri ajutorul colegilor. Ai mulţi prieteni printre ei, care vor fi bucuroşi să te ajute. Trebuie doar să le spui.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS