Horoscop Urania zilnic: joi, 12 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 12 decembrie 2013


Berbec:

Joi, 12 decembrie 2013, fii sinceră în privinţa sentimentelor tale cu partenerul de cuplu. El va aprecia că poţi fi deschisă când este nevoie să aveţi o discuţie serioasă. Eşti bine văzută de colegii tăi, dar ai putea să laşi deoparte agresivitatea, când vine vorba despre expunerea ideilor tale. Vei avea mai multe lucruri de învăţat.


Taur:

Este o zi bună pentru activităţi de relaxare: o seară petrecută cu prietenii sau o ieşire romantică în doi este tot ce ai nevoie pentru a te detaşa. La locul de muncă atmosfera este destul de relaxată. Aprecierile nu întârzie să apară, iar o mică recompensă este întotdeauna binevenită, dar trebuie să ai răbdare.


Gemeni:

Încă de dimineaţă, eşti foarte bine dispusă. Vei fi încântătoare toată ziua, iar partenerul tău îţi va aprecia buna dispoziţie de care dai dovadă. Este o zi excelentă pentru planuri profesionale de viitor. Simţi nevoia să eviţi cât mai mult colegii care nu te respectă suficient şi nu te apreciază.


Rac:

Puteţi rezolva o problemă personală dacă renunţaţi la orgoliu şi faceţi dumneavoastră primul pas către împăcarea cu un fost prieten sau un fost partener de afaceri.


Leu:

Astăzi şi mâine sunt, pentru dumneavoastră, două zile potrivite pentru tot ceea ce ţine de imagine, promovare, apreciere şi recunoaştere publică. Folosiţi acest „context”!


Fecioară:

Te simţi împăcată sufleteşte şi foarte mulţumită de viaţa ta sentimentală. Poate că ţi se vor confirma toate aşteptările legate de partenerul de cuplu. Astăzi vei reuşi să-ţi rezolvi toate problemele care ţin de muncă, pentru că vrei să scapi de atribuţiile neterminate şi să fii mai relaxată.


Balanţă:

Zilele cu Luna în Berbec (cum e cea de azi) nu sunt cele mai potrivite pentru negocieri sau discuţii privind problemele din cuplu. Amânaţi, aşadar, astfel de „iniţiative”.


Scorpion:

Încearcă să îţi păstrezi calmul astăzi şi să nu îţi iroseşti energia în prima parte a zilei, pentru că spre seară vei avea nevoie de timp şi dispoziţia necesară pentru voi doi. Ar fi indicat să dai dovadă de mai multă spontaneitate. Prea multă prudenţă strică, mai ales că nu vei reuşi să dovedeşti nimic nimănui.


Săgetător:

Energia de care dai dovadă, te va transforma astăzi într-o femeie foarte senzuală. Cel mai bine ar fi să preiei tu iniţiativa. Ai încredere în tine. Problemele de la serviciu pot fi astăzi soluţionate. Tot ce trebuie să faci este să asculţi şi părerea colegilor implicaţi în micile discuţii în contradictoriu.


Capricorn:

Ar trebui să fiţi mai precaut decât de obicei şi să nu provocaţi dispute încercând să vă susţineţi un colaborator. Acesta „va scoate castanele din foc, cu mâna dumneavoastră”.


Vărsător:

Un dezechilibru emoţional minor în relaţia ta sentimentală îţi poate face ziua mai puţin plăcută. Încearcă să-ţi revii la normal printr-o discuţie cu o prietenă. Chiar dacă vei începe ziua cu un tonus scăzut, te vei simţi mult mai bine dacă vei reuşi să-ţi termini treburile până la sfârşitul programului de lucru.


Peşti:

Orice demers început astăzi pentru obţinerea unei finanţări are toate şansele să fie încununat de succes. Trebuie doar să vă înarmaţi cu răbdare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS