Horoscop Urania zilnic: miercuri, 11 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 11 decembrie 2013


Berbec:

Miercuri, 11 decembrie 2013, negările, rigiditatea sau lipsa de loialitate se vor întoarce împotriva ta ca un bumerang. Îţi trebuie curaj ca să fi cinstit dar nimic altceva nu-ţi va da căldura, sentimentul de fericire pe care ţi-l doreşti.


Taur:

Dacă ai o idee bună de pus în aplicare, acum este momentul să încerci să o implementezi. În zilele următoare acţionează cu prudenţă. Nu poţi lua nimic pe degeaba pentru că ulterior te va urmări.


Gemeni:

Astăzi, 11 decembrie 2013, ceilalţi nu înţeleg metodele tale aşa că ce rost are să-ţi pierzi timpul explicându-le? Nu-ţi plac confruntările dar îţi va dificil să le eviţi astăzi.


Rac:

Păstrează bine ce ai în momentul de faţă pentru că nu se ştie când vei putea să obţii ceva mai mult. Stai de vorbă cu prietenii despre problemele pe care le ai.


Leu:

Toată lumea se aşteaptă să te vadă cum cazi în nas astăzi. Te-ai cam folosit de prieteni în ultimul timp. Acum este momentul să vezi de ce suport puternic beneficiezi.


Fecioară:

Fă un efort pentru a spune ceea ce gândeşti şi acţionează în aceste circumstanţe. Fii atent la cineva care încearcă să te pună într-o lumină proastă. Reputaţia ta este în joc şi trebuie să iei măsuri drastice pentru a te apăra.


Balanţă:

Ai nevoie de timp pentru a-ţi face ordine în hârtii. Dacă te-ai gândit să-ţi schimbi viaţa acum este momentul să o faci. Nu este cazul să te închizi în tine însuţi, ieşi în oraş şi experimentează tot ce se poate.


Scorpion:

Lucrurile care păreau ieri că se vor desfăşura fără probleme au luat o altă turnură. Ascultă-i pe cei care te pot ajuta să-ţi realizezi scopurile. Trebuie să munceşti din greu pentru a-ţi câştiga aliaţi cinstiţi.


Săgetător:

Aşteptarea are avantajele ei dar rămâne un joc totuşi. A venit timpul să faci schimbări importante în carieră. Ai potenţialul de a câştiga bani serioşi.


Capricorn:

Prezintă-ţi ideile celor care sunt receptivi la progres. În ceea ce priveşte latura afectivă vei atrage cu uşurinţă se#ul opus. O persoană care te irita până acum va deveni interesantă.


Vărsător:

Astăzi, 11 decembrie 2013, munca se va interfera cu planurile pe care ţi le făcusei. Dacă nu poţi face ceea ce aşteaptă alţii de la tine, cel puţin fă ceva bun pentru tine.


Peşti:

Asigură-te că toate documentele sunt în ordine înainte de a le semna. Ceea ce părea uşor în teorie devine mult mai serios şi confuz datorită persoanelor implicate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS