Horoscop Urania zilnic: marţi, 10 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 10 decembrie 2013


Berbec:

Marţi, 10 decembrie 2013, ar fi bine să eviţi discuţiile în contradictoriu cu colaboratorii de la locul de muncă. Concentrează-te mai bine asupra sarcinilor pe care le-ai primit.


Taur:

Relaţiile tale profesionale cu şeful tău se vor îmbunătăţi în curând. Totuşi, va trebui să eviţi discuţiile în contradictoriu, chiar dacă ştii că tu ai dreptate.


Gemeni:

Astăzi, 10 decembrie 2013, este posibil să nu fii mulţumită de rezultatele profesionale pe care le-ai obţinut în ultima vreme, dar nu trebuie să-ţi pierzi încrederea în forţele proprii.


Rac:

Colegii tăi de serviciu te vor admira foarte mult pentru noile tale idei inovatoare, chiar şi şeful tău va observa rezultatele pe care le-ai obţinut în ultima vreme.


Leu:

Marţi, 10 decembrie 2013, veţi avea ocazia să vă bucuraţi de compania plăcută a unei persoane de s#x opus pentru că nu se va întâmpla mai nimic solicitant sau urgent.


Fecioară:

Este posibil să ai de rezolvat lucruri destul de dificile astăzi. Ai putea să-i ceri părerea unui coleg apropiat ca să poţi rezolva situaţia actuală.


Balanţă:

Astăzi, 10 decembrie 2013, chiar dacă vrei să finalizezi lucrurile mai repede, n-ar trebui să acţionezi pe baza unor impulsuri. Vei avea o zi foarte bună, dacă vei avea puţină răbdare.


Scorpion:

Deşi anumite persoane cu care colaborezi te enervează la culme, chiar nu trebuie să le acorzi atenţie, pentru că nu merită efortul. Câteodată, este bine să le tratezi cu indiferenţă.


Săgetător:

Marţi, 10 decembrie 2013, trebuie să ai mai multă încredere în forţele proprii şi vei reuşi să atingi obiectivele profesionale pe care ţi le-ai stabilit iniţial. Fii mai diplomată şi sigură pe tine.


Capricorn:

Până şi şeful tău te va aprecia pentru originalitatea de care dai dovadă. Trebuie să-ţi pui în valoare mai bine atât aptitudinile profesionale, cât şi capacităţile intelectuale.


Vărsător:

Astăzi, 10 decembrie 2013, ar fi indicat să amâni sarcinile de lucru care necesită o mare putere de concentrare din partea ta. Ai putea să le finalizezi când te vei simţi pregătită îndeajuns ca să le poţi face faţă.


Peşti:

Este posibil ca în această după-amiază să primeşti laude sau chiar o mică recompensă. În ultima vreme, ai obţinut foarte multe rezultate profesionale bune.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS