Horoscop Urania zilnic: luni, 9 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 9 decembrie 2013


Berbec:

Luni, 9 decembrie 2013, pentru a-ţi întări relaţiile, va trebui să dai dovadă de diplomaţie. Abordarea pe care o foloseşti acum este cea potrivită ca să-ţi atingi atât scopurile personale, cât şi cele profesionale. Nu există relaţii perfecte, aşa cum nu există nici oameni fără defecte. Ar trebui să-l apreciezi mai mult pe partenerul tău. N-ai nici un motiv pentru a fi impacientată.


Taur:

Măcar pentru astăzi, ai putea să laşi deoparte toate gândurile rele, unele poate sunt chiar inutile. Trebuie să te bucuri de o zi extraordinară alături de persoanele îndrăgite de tine. Partenerul tău reuşeşte să te ia mereu prin surprindere cu darurile pe care ţi le face. Ai putea să-i arăţi mai des cât de mult îl apreciezi pentru acest lucru.


Gemeni:

Astăzi, 9 decembrie 2013, ar fi indicat să ai răbdare pentru a vedea ce se întâmplă. Acum nu este momentul pentru a acţiona din impuls. Trebuie fii mai informată, înainte de a trece la următoarea etapă a planului. Poate prima voastră întâlnire a fost întâmplătoare, a doua a fost o coincidenţă, dar a treia sigur este cea norocoasă. Astrele îţi sunt favorabile în privinţa noii tale relaţii.


Rac:

Astăzi este posibil să nu te simţi în apele tale, tocmai de aceea ar trebui să tratezi situaţia actuală cu mai mult calm. Nu trebuie să-şi dea cineva seama că nu te simţi prea bine. Într-o relaţie, atracţia fizică joacă un rol important. Nu este suficient să te înţelegi bine cu persoana iubită, ai nevoie de o mică scânteie care va aprinde totul.


Leu:

Îţi vei pune multe întrebări şi vei pune la îndoială certitudinile. Ziua de astăzi îţi promite dragostea la prima vedere şi pasiune. Este timpul să faci economii. Du-te în vizită la prieteni şi fă-le diverse servicii. Acasă nu vei fi tu cel care va avea ultimul cuvânt.


Fecioară:

Trebuie să te bucuri mai mult de această zi. Ieşi în oraş cu prietenii şi simte-te bine, relaxează-te. Îţi place să afli cât mai multe informaţii despre lucrurile mistice chiar dacă partenerul tău nu se va arăta foarte entuziasmat la început. Dă-i puţin timp şi îl vei aduce unde îţi doreşti.


Balanţă:

Încă de dimineaţă, te simţi foarte sigură pe tine şi nu-ţi pasă ce zic ceilalţi. Poţi profita de ocazie ca să pui în aplicare toate planurile pe care ţi le-ai făcut mai demult. Este posibil să-ţi pară neinteresant ce vrea să-ţi zică partenerul tău, dar va avea câteva sfaturi înţelepte pentru tine. Ai putea să asculţi cu mai multă atenţie ce are de spus.


Scorpion:

Luni, 9 decembrie 2013, încearcă să nu te laşi influenţat de evenimentele zilei, chiar nu sunt legate de tine aşa de mult precum crezi. Va fi dificil să vezi lucrurile şi din alt punct de vedere. Vei fi bine. Nu trebuie să rămâi surprinsă dacă partenerul este foarte afectuos cu tine. Profită din plin de această zi extraordinară şi simte-te bine!


Săgetător:

Astăzi ai dispoziţia necesară ca să-ţi achiziţionezi anumite lucruri pe care ţi le-ai dorit de mult timp. Poate chiar vei reuşi să faci înţelegeri convenabile pentru bugetul tău. Ar trebui să te gândeşti mai mult când vine vorba despre deciziile pe care vrei să le iei în relaţia voastră. Este posibil să nu ştii întotdeauna exact ce-ţi doreşti.


Capricorn:

Astăzi nu este o zi favorabilă pentru relaţiile superficiale, profesionale sau sentimentale. Profită de energia ta debordantă, ca să poţi face diferenţa dintre situaţiile actuale. Chiar dacă ai vrea să fii mai discretă în privinţa relaţiei tale sentimentale, partenerul tău are alte planuri pentru voi doi. Ţi-ar prinde bine să ieşiţi undeva prin oraş.


Vărsător:

Ziua poate începe cu un conflict în familie. Încearcă să te fereşti de discuţiile aprinse şi să îţi păstrezi calmul. Lucrurile se pot rezolva şi fără a avea discuţii în contradictoriu. Încearcă să îţi respecţi promisiunile pe care le-ai făcut cu ceva timp în urmă partenerului de cuplu. Nu te baza pe faptul că acesta a uitat de ele.


Peşti:

Este posibil să primeşti veşti destul de surprinzătoare, dar cu efect pozitiv asupra ta. Energia ta emoţională te va ajuta să vezi doar partea bună a lucrurilor. Poate lucrurile nu stau chiar aşa de rău, uneori chiar ai tendinţa de a exagera. Ai putea să vorbeşti cu partenerul tău pentru a analiza cu atenţie realitatea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS