Horoscop Urania zilnic: joi, 7 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 7 noiembrie 2013


Berbec:

Joi, 7 noiembrie 2013, bunătatea trebuie să aibă şi ea limitele ei, altfel ajungi să fii tratat ca un sclav de cei de la muncă. Colegii de muncă au impresia că tu eşti dator să îi ajuţi ori de câte ori au nevoie. În realitate tu ai încercat să îi ajuţi de multe ori renunţând la ceea ce trebuia să faci pentru tine, iar acum le spui „nu“ pentru prima dată.


Taur:

Astăzi, 7 noiembrie 2013, o veste aparent banală te va face să îţi schimbi comportamentul faţă de cei din jur. Devii mai generos şi mai înţelegător, astfel că cei care te cunosc nu ştiu exact dacă urmăreşti vreun avantaj sau pur şi simplu te-ai întors la sentimente mai bune. Duci o negociere în familie şi ieşi învingător.


Gemeni:

Faci un gest special crezând că cel pe care îl placi va observa unele aspecte şi de aici relaţia voastră va decurge minunat. Din păcate, gesturile tale nu vor avea niciun efect şi le laşi baltă exact când eşti pe cale să reuşeşti. Fii determinat şi o să ai parte de iubirea pe care o cauţi de foarte mult timp.


Rac:

Vei fi pus într-o situaţie jenantă astăzi la locul de muncă şi primul impuls este să spui o minciună pentru a scăpa de stânjeneala de moment. Ar trebui să ştii că nu poţi fi priceput la toate activităţile, aşa că e normal să nu te descurci uneori. Cere ajutor şi cu siguranţă vei primi din partea celor din jur.


Leu:

Eşti un fel de mediator astăzi, căci oriunde ajungi izbucneşte câte un scandal de proporţii. Vrei linişte şi pace în jurul tău, deci te străduieşti să găseşti soluţii în locul altora. Nu este neapărat un lucru eficient pentru că în mod evident orgoliile sunt serios rănite, iar tu pui gaz pe foc.


Fecioară:

Eşti în aşteptarea unui răspuns important pe plan profesional şi timpul trece fără să-l primeşti. Agitaţia şi preocuparea pun stăpânire pe tine şi ai nevoie de o persoană înţelegătoare care să treacă peste crizele tale de nervi. Totuşi nu forţa nota cu cei din jur pentru că vei rămâne singur.


Balanţă:

Partenerul de viaţă îţi atrage atenţia că în ultima vreme nu mai dai la fel de multă importanţă unor evenimente din familie. Pe undeva are dreptate pentru că pe tine te preocupă strict partea financiară şi te concentrezi pe ceea ce înseamnă noi colaborări, iar familia a picat pe locul doi.


Scorpion:

Forţa şi determinarea îţi sunt testate astăzi pentru că îţi apare un obstacol în cale atunci când vrei să porneşti pe un alt drum profesional şi apar îndoielile. Crezi că ar fi mai bine să te opreşti pentru faptul că nimic nu merge exact aşa cum ţi-ai dori şi în plus nici familia nu te susţine.


Săgetător:

În loc să fii preocupat de ceea ce ai tu de făcut, eşti în permanenţă cu ochii după alţii. Ei bine, până la urmă cei pe care îi urmăreşti îşi vor face datoria, iar tu vei intra în panică pentru că şefii nu sunt impresionaţi de abilităţile tale de spion, ci de ceea ce ştii să faci pe postul pe care te-au angajat.


Capricorn:

A săpa groapa altuia este principala ta activitate, aşa că de dimineaţă începi să îţi bârfeşti un coleg de muncă şi chiar ai grijă ca zvonurile răutăcioase să ajungă la urechile şefilor. Cu siguranţă că cei din jur se vor feri de limba ta veninoasă şi te vor izola într-un colţ al biroului.


Vărsător:

Faptul că pui la inimă orice auzi la muncă te face să îţi petreci ziua mai mult trist şi fără energie. Energia negativă pe care o acumulezi trebuie eliminată şi cum poţi face acest lucru, dacă nu în compania persoanei iubite. Cuvintele dulci şi gesturile tandre alungă orice tristeţe din privirea ta.


Peşti:

Simţi că nu eşti apreciat la adevărata ta valoare de cei dragi tocmai de aceea preferi să nu mai comunici. Ideea aceasta nu este chiar cea mai potrivită pentru că o discuţie sinceră poate face minuni chiar şi în momentele grele. Doar aşa poţi afla motivele pentru care ai impresia că te devalorizează.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS