Horoscop Urania zilnic: miercuri, 6 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 6 noiembrie 2013


Berbec:

Oricât de frumos te-ai comporta cu un partener de afaceri tot i se pare că nu îi acorzi destulă atenţie, ceea ce te înnebuneşte. Ai renunţa cu mare plăcere la el şi la toate toanele pe care le are, dar este indispensabil colaborării pentru că el dispune de resursele pe care tu nu le ai.


Taur:

Concentrarea este de mult timp compromisă aşa că încerci tot ce îţi stă în puteri pentru a evita un eşec la locul de muncă. Îi implici pe cei din jur în munca ta pentru a scăpa mai uşor de întreaga presiune care se pune pe tine şi speri că cineva se va îndura să facă totul în locul tău.


Gemeni:

Se prea poate ca azi la domiciliu să te simţi presat de timp, să dai dovadă de nerăbdare. Este posibil să acţionezi concentrat şi ferm, să te achiţi de obligaţiile şi sarcinile de lucru impuse la modul abrupt şi direct, să iei decizii fără a cântări prea mult argumentele. În plus, s-ar putea ca rezervele de încredere în propriile puteri să fie pe terminate, să te temi de nereuşite ori să nu-ţi înţelegi foarte clar priorităţile.


Rac:

Vrei să îţi pui la punct cunoştinţele pe un anumit domeniu şi îţi propui să iei nişte lecţii particulare sperând că aşa îţi vei îmbunătăţi şi imaginea la locul de muncă. Pe de altă parte cel mai bine ar fi să te concentrezi pe ceea ce faci deja dacă nu vrei să pierzi avantajele locului de muncă.


Leu:

Faci un pas înainte şi unul înapoi în această zi mai ales pe plan sentimental, din acest motiv eşti un pic irascibil şi nimeni nu îţi intră în voie cu nimic. Aceeaşi atitudine o ai şi la job, unde ostilitatea atinge cote alarmante şi te sustragi activităţilor de echipă, de parcă singur ai termina mai uşor sarcinile.


Fecioară:

Ai nevoie de inspiraţie şi o cauţi oriunde este nevoie, ba chiar şi în locurile nu tocmai bine privite. Pericolul te inspiră, aşa că nu rămâne decât să iei o porţie bună de adrenalină pentru a vedea dacă pofta de viaţă îţi revine. Dacă nu revine nu este cazul să forţezi cu alte activităţi şi mai periculoase, ci doar să aştepţi.


Balanţă:

Faci nişte comentarii răutăcioase care deranjează mai mult decât ai fi crezut. În fond, tu nu ai spus decât ceea ce crezi, iar reacţia celor din jur este dovada că ai spus un adevăr deranjant. Spre seară ai ocazia să lămureşti o situaţie incertă care durează deja de câteva săptămâni.


Scorpion:

Ai o mare putere de influenţă astăzi şi ar fi bine dacă ai putea să o exerciţi asupra persoanelor de la muncă. Doar aşa ai putea reuşi să ieşi în evidenţă, dar îţi trebuie desigur foarte multă răbdare şi un pic de inspiraţie atunci când foloseşti cuvintele. Păstrează zâmbetul pe buze pentru că te va face mai credibil.


Săgetător:

Constaţi cu uimire că în ultima vreme norocul te-a cam ocolit, mai ales la capitolul iubire. Persoanele pe care ai pus ochii s-au orientat deja către alţii şi se pare că această situaţie are mai mult de-a face cu timiditatea care te împiedică să vorbeşti sau să te comporţi normal.


Capricorn:

Te interesează foarte mult ceea ce cred alţii despre tine, tocmai de aceea te regăseşti într-o situaţie delicată. Părerile cu privire la munca ta sunt împărţite, deci este de înţeles că nu toată lumea te poate felicita. Oricum ar fi eşti foarte aproape de un succes răsunător şi ar fi bine să nu-i dai cu piciorul.


Vărsător:

Dispui probabil de o imaginaţie fierbinte care îndulceşte lucrurile, care îţi asigură un bun refugiu din cotidian. Pe de altă parte, poţi manifesta o anumită stângăcie şi rigiditate care să nu-ţi permită să te mişti relaxat şi inspirat în sfera activităţilor practice, aducătoare de câştig şi profit. Poate înregistra uşor pagube de natură financiară, morala zilei fiind că fără a pierde nu înveţi a preţui ceva.


Peşti:

Te-ai trezit cu o poftă de viaţă pe care greu o poţi stăvili şi ai prea multă energie pentru a sta într-un birou monoton, aşa că găseşti rapid o scuză pentru a pleca mai devreme şi te faci dispărut într-o secundă. Restul zilei ţi-o petreci exact în compania oamenilor pe care îi iubeşti fără să îţi pese de muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS