Horoscop Urania zilnic: vineri, 8 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 8 noiembrie 2013


Berbec:

Dacă ai pune în aplicare toate ideile bune care îţi vin astăzi în minte, atunci ai ajunge bogat într-o perioadă scurtă de timp. Teama de eşec şi de ridicol te împiedică să faci acest lucru astfel că vei rămâne pentru multă vreme în subordinea unor şefi greu de mulţumit.


Taur:

Devii un pic mai dificil decât de obicei pentru că nişte persoane din anturaj nu îţi fac pe plac. Se pare că cine nu execută este în mod automat pus la colţ de tine şi chiar ai grijă să îi ţii o întreagă lecţie despre cum ai fi făcut tu în locul lui. Exagerările nu au adus niciodată nimic bun, deci renunţă la dramă.


Gemeni:

Ai avut destul de mult timp de gândire şi acum este timpul să faci decizia măreaţă pe care toată lumea o aşteaptă cu mare drag. Orice mică întârziere nu face decât să îi ţină pe jar pe cei din familie şi nu este neapărat un lucru de dorit. Arată-le că poţi fi matur şi că deciziile tale sunt înţelepte.


Rac:

Psihicul tău este teribil de afectat de unele persoane care se joacă cu tine fără să le pese de consecinţe. Persoana pe care o iubeşti te implică într-un joc deloc plăcut şi anume „te vreau, nu te vreau“ fapt care îţi stârneşte iritarea. Tu eşti cel care poate pune stop jocului printr-o discuţie serioasă.


Leu:

Direcţia în care ai mers până acum nu ţi-a adus realizările pe care le doreai, tocmai de aceea ai vrea să porneşti pe alt drum şi să îţi iei repere noi. Aspiraţiile tale ating cele mai înalte cote, aşa că nu ai prea mult timp să îţi pierzi vremea oferind detalii despre lucrurile pe care vrei să le faci.


Fecioară:

Propui o serie de soluţii la problemele apărute, doar că nimeni nu pare interesat de ele şi majoritatea celor din jur te evită. Acum eşti într-un soi de dilemă, dacă ceea ce ai propus a deranjat sau din contră a fost prea bun şi cei din jur sunt doar invidioşi pentru că nu le-a venit lor ideea.


Balanţă:

Ai nevoie să acumulezi mai multe cunoştinţe şi să acorzi mai mare atenţie carierei tale profesionale, dacă vrei să te faci remarcat. Urmăreşti cu mare atenţie traseul profesional al unui prieten şi eşti de-a dreptul fascinat de ceea ce face el. În loc de invidie simţi un profund respect, ceea ce dovedeşte că ai sentimente nobile pentru prietenii din jur.


Scorpion:

Perioada destul de confuză pe plan profesional s-a cam încheiat, ba chiar s-ar putea spune că eşti pe val. Din păcate apar alte probleme, pierzi bani şi bunuri din cauza unor promisiuni false şi de aceea ar fi indicat să stai departe de orice tranzacţii care implică sume mari de bani.


Săgetător:

Ai tot auzit faptul că din tot ceea ce faci trebuie să scoţi bani şi de aceea ai devenit şi tu destul de pragmatic. Totuşi constaţi că ai renunţat prea uşor la ceea ce făceai din plăcere, iar acum nu prea te mai recunoşti în noile tale moduri de distracţie. Este timpul să revii la fostele obiceiuri care te umpleau de bucurie.


Capricorn:

Ai ocazia să faci analiză a tuturor lucrurilor din trecut şi observi că perspectiva ta s-a cam schimbat. Vezi totul cu alţi ochi şi cu ceva mai multă înţelepciune, semn că în tine s-a produs o schimbare şi în plus ai şi desprins învăţăturile potrivite, ceea ce te va feri pe viitor de situaţiile neplăcute.


Vărsător:

Astăzi îţi dai seama că în ultima vreme ai ascuns o serie de emoţii din dorinţa de a părea puternic. Acum încerci să priveşti adânc în sufletul tău pentru a vedea ce ai ascuns. Sunt multe lucruri pe care nici măcar cei din familie nu le ştiu şi tare ai vrea să le faci cunoscute sperând că vei scăpa de piatra de pe inimă.


Peşti:

Te-ai comportat autoritar cu cei din anturaj în ultima vreme şi se pare că nu ai avut prea mare succes în rândul prietenilor. Credeai că ai o influenţă destul de mare asupra unui amic, iar acum când vezi cum acţionează îţi dai seama că toate sfaturile tale au fost date uitării, deci cel mai bine ar fi să te ocupi de propria viaţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS