Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 30 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 30 noiembrie 2013


Berbec:

Păstrează-ţi rolul de conducător aducând în echipă noi colegi. Depăşeşte micile probleme dacă vrei să finalizezi săptămâna în triumf. Raţiunea este cel mai bun aliat al tău.


Taur:

Un membru al familiei mai în vârstă este posibil să-ţi plaseze o problemă mai complicată. Încearcă să te înţelegi cu el repede şi fi atent cum acţionezi dacă nu vrei să regreţi.


Gemeni:

Dacă trebuie să intri în contact cu autorităţile fi prudent şi nu face valuri. Trebuie să vizitezi o rudă sau un prieten care nu se simte prea bine.


Rac:

O legătură romantică neaşteptată se va transforma într-un angajament serios. Dacă te alături unui colectiv este posibil să întâlneşti oamenii care să te stimuleze din punct de vedere intelectual.


Leu:

Sâmbătă, 30 noiembrie 2013, încearcă să-i incluzi în planurile tale pe cei dragi. Poate că în ultimul timp ţi-ai ignorat sau neglijat partenerul. Dacă faci un compromis vei reuşi să stabilizezi situaţia.


Fecioară:

Talentele tale vor fi puse în evidenţă. Nu fii timid atunci când trebuie să-ţi aperi interesele. Poţi învăţa de la cei care au trecut prin experienţe similare.


Balanţă:

Astăzi, 30 noiembrie 2013, poate că ar fi bine să arunci o privire peste hârtiile celor mai în vârstă din familie. Este posibil să existe o problemă cu testamentul sau cu poliţa de asigurare.


Scorpion:

Vei primi ajutor din partea colectivului în care acţionezi dacă iei atitudine şi îţi exprimi opiniile. Nu-ţi fie teamă de opoziţie, cererile tale sunt valabile.


Săgetător:

Sâmbătă, 30 noiembrie 2013, fii atent că te extenuezi. Ai foarte mult de muncă şi trebuie să te asiguri că îţi va rămâne timp pentru tine şi familia ta.


Capricorn:

Implică-te în proiecte care îţi vor consolida poziţia. Ai abilitatea de a-i motiva pe ceilalţi. Îţi poţi vinde ideile celor care au bani să plătească.


Vărsător:

Astăzi, 30 noiembrie 2013, invită-ţi prietenii în oraş. Te gândeşti să mai faci nişte achiziţii şi vei avea succes. Participând la activităţi sportive sau la petreceri este posibil să întâlneşti o nouă dragoste.


Peşti:

Te vei bucura de compania celorlalţi şi vei veni în contact cu un partener ideal dacă ieşi în oraş. Trebuie să fii atent, să nu eziţi şi să acţionezi cum îţi dictează instinctul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS