Horoscop Urania zilnic: miercuri, 27 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 27 noiembrie 2013


Berbec:

Vei primi veşti noi în legătură cu planurile pe care le ai peste două săptămâni. Momentan te simţi puţin împrăştiat şi ai nevoie să te aduni.


Taur:

Dacă îţi doreşti ceva mai bun, fii atent. Asta înseamnă că va trebui să faci compromisuri cu cineva pentru a obţine ceea ce îţi doreşti.


Gemeni:

Ai o mică problemă din punct de vedere financiar dar totul va merge mai bine de săptămâna viitoare. Orice mişcare faci luna aceasta sau pe oricare drum apuci în următoarele săptămâni va fi bine.


Rac:

Dacă te laşi dominat de sentimente, s-ar putea să pierzi tot ceea îţi doreşti mai mult. O investiţie poate deveni profitabilă până primăvara următoare.


Leu:

Fă un efort şi încearcă să petreci câteva clipe plăcute în compania celor apropiaţi. Te vei simţi refăcut din punct de vedere fizic şi spiritual.


Fecioară:

Negocierea cu o persoană dificilă sau aplanarea unei situaţii conflictuale cer, ambele, răbdare şi tact. Este mai bine să aştepţi puţin până când lucrurile se vor mai linişti şi după aceea să acţionezi.


Balanţă:

Simţul tău de aventură este hrănit de o provocare la care sperai de multă vreme. Persoana iubită are unele rezerve dar poate fi convinsă să-te sprijine.


Scorpion:

Perioada ta tulbure din ultimul timp a trecut. Fă pasul mai departe urmând planurile pe care ţi le-ai făcut. O ofertă trebuie studiată atent mai înainte de a te decide să o accepţi sau să o refuzi.


Săgetător:

Vei fi mândru de tine - condiţie necesară pentru succesul tău mai departe. Felul tău optimist de a privi lucrurile îi va încânta şi pe cei din jurul tău. Zeiţa Fortuna va fi de partea ta.


Capricorn:

Fii atent la ce faci tu, dar mai ales fi atent la partenerii tăi, asculta şi sfaturile lor. Prietenii sunt gata să te ajute, aşa că poţi conta pe ei.


Vărsător:

Dacă încerci să-l arăţi acum, ar putea influenţa negativ relaţiile cu colegii şi cu şefii. Concentrează-te asupra muncii tale, care este cel mai important lucru pentru tine.


Peşti:

Încearcă să eviţi conflictele şi neînţelegerile. Dacă vei şti să ocoleşti pietrele ascunse sub apă, recompensa va veni de la sine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS