Horoscop Urania zilnic: duminică, 1 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 1 decembrie 2013


Berbec:

Este posibilă în casă o izbucnire de temperament. Problemele cu focul, gazul sau apa vor da naştere unor conflicte. Canalizează-ţi energia către decorarea casei.


Taur:

Nu te grăbi să faci investiţii. Pierderile vor apărea curând dacă nu iei în considerare toate punctele de vedere. Vei intra în dispută cu un prieten dacă încerci să te răzgândeşti.


Gemeni:

Eşti gata să te plângi oricui care te împiedică să progresezi. Eşti plin de energie şi în toane bune şi nu ai timp pentru cei care sunt mai leneşi.


Rac:

Trebuie să-ţi faci planuri pentru a-ţi petrece timpul cu cei dragi. Ar fi bine să ai în vedere călătoriile împreună cu familia. Nu uita să-i demonstrezi partenerului tău cât de mult ţii la el.


Leu:

Duminică, 1 decembrie 2013, nu te implica în afaceri riscante. Vei avea probleme atunci când va trebui să te înţelegi cu ceilalţi. Consolidează-ţi poziţia ocupându-te mai mult de tine.


Fecioară:

În plan profesional aveţi succes: Marte, Planeta Acţiunii vă dă curajul să faceţi primul pas, iar Luna în Balanţă vă ajută să fiţi diplomat.


Balanţă:

Nu te grăbi pentru că vei realiza că te superi pe cineva care nu are nicio vină. Fii atent ce spui, este evident că vei regreta fiecare cuvânt.


Scorpion:

Îţi vei face treaba bine astăzi. Acceptă ajutorul celorlalţi colegi dacă vrei să termini totul la timp. Timpul petrecut cu ei după program va fi plăcut.


Săgetător:

Nu-ţi forţa norocul în faţa şefilor sau a autorităţilor. Legăturile secrete îţi vor aduce prejudicii. Dacă nu eşti sigur de anumite aspecte ar fi bine să mai verifici.


Capricorn:

Comportamentul tău va fi cam ciudat în ceea ce priveşte relaţiile personale. Nu ocoli problemele şi nu evita adevărul. Vei constata că partenerul tău este suspicios.


Vărsător:

Astăzi, 1 decembrie 2013, nu este o zi în care să fii extravagant. Copiii vor fi extrem de solicitanţi şi distracţiile te vor costa scump. Plănuieşte totul cu grijă.


Peşti:

Petrece mai mult timp cu cei dragi practicând activităţi fizice. Discuţiile inutile nu vor duce decât la conflicte. Evită să mergi pe şosea cu viteză exagerată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS