Horoscop Urania zilnic: miercuri, 13 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 13 noiembrie 2013


Berbec:

Miercuri, 13 noiembrie 2013, oricât de îndrăzneţe ar fi planurile dumneavoastră de viitor, tot veţi găsi măcar un prieten bun, care să vă sprijine financiar pentru a le pune în practică.


Taur:

Astăzi, 13 noiembrie 2013, treceţi printr-o perioadă în care sunteţi încurajat de astre să vă evaluaţi relaţiile şi să păstraţi în preajmă şi în viaţa dumneavoastră numai oameni de calitate.


Gemeni:

Mercur, planeta care vă guvernează, a revenit la mersul direct, aşa că aveţi un aliat de nădejde şi în viaţa profesională şi în cea personală, sentimentală.


Rac:

Cel mai bine ar fi să vă concentraţi pe dumneavoastră şi pe ce aveţi de făcut. Trebuie să daţi mai multă atenţie relaţiilor cu persoanele apropiate.


Leu:

Miercuri, 13 noiembrie 2013, o anume persoană vă trage înapoi. Trebuie să găsiţi o metodă de a scăpa de ea. În plus, ar fi bine să lăsaţi în sarcina altora treburile mărunte.


Fecioară:

Sunteţi foarte hotărât şi nu renunţaţi la convingerile dumneavoastră nici dacă partenerul sau prietenii vă aduc argumente greu de combătut. Mai gândiţi-vă!


Balanţă:

Cum să aveţi mai mulţi bani şi cum să obţineţi succesul dorit la serviciu, reprezintă acum priorităţile dumneavoastră. S-ar putea chiar să luaţi în calcul şi schimbarea locului de muncă.


Scorpion:

„Vorba dulce mult aduce“. Gândiţi-vă la acest proverb atunci când vă întâlniţi sau vorbiţi cu persoane pe care nu le simpatizaţi sau nu le apreciaţi foarte mult.


Săgetător:

Miercuri, 13 noiembrie 2013, un coleg pe care vă bazaţi se retrage dintr-un proiect comun sau va anunţă că, pentru un timp, nu vă mai puteţi baza pe el. Vă veţi descurca şi singur!


Capricorn:

Începeţi ziua cu o agendă încărcată: întâlniri, telefoane, drumuri scurte şi evenimente. Majoritatea nu sunt, însă, de afaceri. Azi, prietenii contează!


Vărsător:

Astăzi, 13 noiembrie 2013, e foarte important să alegeţi momentul potrivit şi tonul potrivit pentru a rosti un adevăr care ar putea să îi deranjeze pe unii dintre prietenii dumneavoastră.


Peşti:

Energia dumneavoastră uimitoare nu aduce nimic bun dacă nu ştiţi să o canalizaţi aşa cum trebuie. Meritaţi ce este mai bun, aşa că este momentul să vă faceţi singur un cadou.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS