Horoscop Urania zilnic: marţi, 12 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 12 noiembrie 2013


Berbec:

Când eşti pe cale să descoperi soluţia la o problemă, imediat apare alta şi îţi dă toate socotelile peste cap, aşa că parcă nu reuşeşti să o mai scoţi la capăt. Încearcă să fii precaut şi nu te plânge prea mult celor din jur pentru că vei da impresia că îţi este imposibil să ieşi din impas.


Taur:

Îţi doreşti să fii cât mai mult timp alături de partener şi din acest motiv laşi deoparte o serie dintre activităţile obişnuite ale zilei. Nu este de apreciat faptul că alegi să sari peste mese doar pentru a sta de vorbă cu persoana iubită, căci până la urmă ai putea propune să luaţi masa în doi.


Gemeni:

Astăzi dorinţa ta de a afla secretele unei persoane din anturaj este la cote maxime şi te foloseşti de toate trucurile pentru a-i câştiga încrederea. Eşti convins că există ceva important care îl ajută pe cel vizat de tine şi tare ai vrea să te foloseşti şi tu de acelaşi atu. Totuşi ai grijă că s-ar putea să fie vorba despre nişte abilităţi pe care tu nu le ai.


Rac:

De dimineaţă apar nişte neînţelegeri la locul de muncă şi par pentru tine picătura care a umplut paharul. Faci reproşuri, ba chiar îţi aminteşti nişte nemulţumiri mai vechi şi acum le spui pe toate lăsându-i pe cei din jur uimiţi. În mod evident colegii de muncă nu prea ştiu cum să se comporte cu tine şi vor face tot posibilul să te evite.


Leu:

Ziua de astăzi vizează în mod special forţa ta uriaşă de a te adapta la situaţii noi şi neprevăzute. Fie că ajungi într-un mediu nou, fie că în locurile pe care le frecventezi apar ceva modificări trebuie să fii foarte atent şi să te pliezi rapid pe situaţie altfel te vei simţi în plus.


Fecioară:

Evită locurile aglomerate şi ai mare grijă în trafic. Nu te poţi baza foarte mult pe noroc şi de aceea sunt posibile accidente ori chiar dispute verbale care te seacă de energie. Spre seară abia îţi găseşti liniştea într-o lectură motivaţională care te inspiră şi îţi umple sufletul de optimism.


Balanţă:

Inspiraţia este la cote maxime şi de asemenea dorinţa de a te face remarcat. Eşti convins că vei atrage toate privirile mai devreme sau mai târziu şi de aceea munceşti cu seriozitate. Prietenii fac glume pe seama ta, mai ales pentru faptul că sacrifici o porţie bună de distracţie în favoarea muncii.


Scorpion:

Poţi să te bucuri azi de un câştig bănesc care să te ajute să-ţi acoperi o serie de datorii sau de facturi neachitate. Părinţii ar putea avea, de asemenea, o contribuţie semnificativă în acest sens, ajutor pe care ulterior l-ai putea întoarce şi lor însutit. Altfel, e momentul propice pentru a-ţi asuma cu responsabilitate o relaţie sentimentală, pentru a dovedi cu fapte ceea ce simţi.


Săgetător:

Amâni de la o oră la alta o sarcină care nu îţi place, sperând că vei găsi un coleg dornic să te ajute. Din păcate colegii sunt şi ei prinşi în alte activităţi, iar până la urmă vei fi nevoit să faci ceea ce nu îţi place. Rutina şi migala omoară în tine pofta de viaţă, dar după amiază ai parte de o discuţie spumoasă care îţi readuce zâmbetul pe buze.


Capricorn:

E posibil să te simţi tentat azi să ieşi în lume şi să frecventezi întâlniri de societate ori, cel puţin, întrevederi cu prietenii. Poţi cunoaşte persoane care îţi pot deschide nişte perspective favorabile financiare, care te pot asista ori îţi pot oferi sprijin pentru a-ţi adjudeca nişte sume de bani. Altfel, prospeţimea fizică e posibil să nu te ţină priponit în casă, indiferent de vremea de afară.


Vărsător:

În urma unui vis ciudat pe care îl ai astăzi decizi să îţi schimbi un pic stilul de viaţă, speriat de premisa unei posibile boli cauzate de excesele culinare. Începi o mică dietă şi chiar te lupţi cu un viciu care nu îţi face bine. Ai toate şansele să reuşeşti pentru că astrele favorizează sectorul sănătăţii.


Peşti:

Poate fi o zi cu o încărcătură emoţională mai intensă, mai nostalgică, o zi de readuceri-aminte. Ar putea fi vorba de o nelinişte, de o tensiune care poate fi dezamorsată prin întoarcerea la nişte evenimente trecute, la ceva ce ai îngropat adânc sufleteşte şi acum te simţi în măsură să-l scoţi la iveală. Oricum ar fi, poţi depăşi toate obstacolele azi dacă practici toleranţa şi mergi pe coarda simţitoare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS