Horoscop Urania zilnic: joi, 14 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 14 noiembrie 2013


Berbec:

Relaţiile cu ceilalţi sunt tot mai animate şi chiar îţi este recomandată o ieşire din oraş sau măcar în aer liber. Cărţile sunt o sursă importantă de inspiraţie, dar nu exagera.


Taur:

Eşti puţin dat peste cap de nişte socoteli care se cam încurcă. Ar putea ieşi la suprafaţă unele lucruri nu tocmai plăcute, care te determină să îţi revizuieşti atitudinea faţă de cineva din anturaj.


Gemeni:

Te poţi lăsa cuprins în voie de buna ta dispoziţie şi îi poţi antrena pe toţi în iniţiativele şi improvizaţiile tale. Nu este o zi favorabilă semnării de contracte, dar în schimb se pot desface parteneriate sau se pot rupe legături uzate.


Rac:

Îţi poţi privi propria viaţă cu mai multă detaşare şi poţi accepta ceva ce îţi era foarte greu să digeri. La locul de muncă, pot apărea tensiuni cu colegii sau subordonaţii.


Leu:

Joi, 14 noiembrie 2013, e posibil ca puterea ta de concentrare să fie întinsă la maxim. Bate un vânt al schimbării prin domiciliul tău.


Fecioară:

Nu te arunca în conflicte şi nu da nimănui apă la moară! La domiciliu poţi întâmpina unele neplăceri legate de gestionarea spaţiului de locuit.


Balanţă:

Astăzi, 14 noiembrie 2013, s-ar putea să fii pus într-o situaţie delicată de a renunţa la nişte planuri. Păstrează-ţi încrederea în tine şi acordă importanţă pentru cine eşti, mai degrabă decât pentru ce ai.


Scorpion:

Nu te lăsa orbit de orgoliu şi nu scoate ochii celuilalt cât de mult munceşti tu. Nevoile tale personale sunt prioritare, dincolo de ce cred sau spun ceilalţi.


Săgetător:

Joi, 14 noiembrie 2013, ai o problemă cu cineva, că îţi stă ceva ca un ghimpe în suflet. Renunţă la tendinţa de a te victimiza, căci gândurile se materializează repede şi ai putea atrage situaţii neplăcute.


Capricorn:

Este o zi foarte bună să ai revelaţii despre tine şi despre cine eşti tu cu adevărat. Cineva din anturaj sau poate chiar un client, îţi stârneşte suspiciunea şi ar putea activa detectivul din tine.


Vărsător:

Astăzi, 14 noiembrie 2013, ai putea resimţi o serie de restricţii, de nemulţumiri personale. Cineva din anturaj ar putea trage sfori pe la spatele tău, fapt ce te-ar putea costa.


Peşti:

Poţi depăna amintiri alături de cei dragi şi te poţi împăca cu oameni şi evenimente din trecutul tău. Ascultă-ţi intuiţia, fii diplomat şi precaut în relaţiile cu superiorii ierarhici.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS