Horoscop Urania zilnic: miercuri, 9 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 9 octombrie 2013


Berbec:

Miercuri, 9 octombrie 2013, îţi va fi greu să ascunzi ceea ce simţi, mai ales în ceea ce priveşte gelozia, care te macină. Chiar dacă încerci să disimulezi ceea ce simţi, o privire sau un gest, te pot trăda. Poate că ar fi mai bine să nu încingi şi mai mult atmosfera mărturisindu-ţi sentimentele, ci mai bine ai alege să te retragi până îţi recapeţi echilibrul interior.


Taur:

Nu reuşeşti să înţelegi de ce unele persoane din anturajul tău aleg să fie atât de pline de patos şi pasiune atunci când vorbesc despre ceva sau susţin o cauză. Nu îţi plac exagerările şi nici scenele pe care unii aleg să le facă. Toată agitaţia inutilă te oboseşte şi îţi dă un sentiment de disconfort. Cel mai bine ar fi să te detaşezi tu şi să nu mai fi atât de empatic.


Gemeni:

Ai o stare de nervozitate dimineaţa, pe care nu reuşeşti să ţi-o explici, căci nu ai motive concrete pentru a te simţi frustrat sau supărat. Din fericire, după prânz starea ta se va îmbunătăţi considerabil şi vei putea să te ocupi liniştit de acele probleme personale, pe care ai evitat să le rezolvi în ultima săptămână.


Rac:

Vor avea loc anumite schimbări în dinamica ta relaţională, căci o anumită persoană din anturaj va deveni conştientă de sentimentele tale şi va reacţiona într-o manieră total neaşteptată pentru tine, căci îţi va mărturisi că nutreşte, la rândul său, sentimente puternice pentru tine. Este posibil să începi o frumoasă poveste de dragoste.


Leu:

Este o zi favorabilă pentru a iniţia noi proiecte. Eşti tentat să îţi explorezi latura emoţională în profunzime, căci eşti conştient ca încă nu ai reuşit să faci cu adevărat pace cu tine însuţi. Nu trebuie să îţi pese de ce spun ceilalţi, căci nimeni nu poate trăi în locul tău, aşa că numai tu poţi decide ce este mai bine pentru tine.


Fecioară:

Cel mai bine te simţi atunci când eşti în cunoştinţă de cauză, atunci când deţii informaţiile de care ai nevoie. Însă uneori şi prea multă informaţie poate dăuna, căci te poate deruta, astfel încât nu mai poţi face diferenţa între ce este semnificativ şi ce este redundant. Încearcă să analizezi cu grijă ceea ce ştii şi să extragi câte o lecţie din orice întâmplare.


Balanţă:

Astăzi, 9 octombrie 2013, te simţi foarte ataşat de posesiunile pe care le ai şi tot ai senzaţia că nu ai suficiente lucruri, haine, etc. Ai tendinţa de a achiziţiona şi mai multe obiecte, iar acest lucru se poate reflecta negativ asupra situaţiei tale financiare. Încearcă să îţi stăpâneşti impulsul de a-ţi cheltui banii, căci vei regreta în scurt timp.


Scorpion:

Puterea ta de persuasiune va funcţiona minunat azi; e ca şi când ai făcut o vrajă şi toată lumea va fi de acord cu tine şi va vedea lucrurile din perspectiva ta, susţinându-te în orice demers. Asta nu înseamnă că trebuie să îţi foloseşti farmecul personal pentru a obţine beneficii doar pentru tine! Trebuie să te gândeşti şi la binele celorlalţi!


Săgetător:

Simţi că urmează să se întâmple lucruri minunate în viaţa ta. Nu reuşeşti să îţi explici modul în care intuiţia îţi dă aceste informaţii, însă te simţi foarte încrezător în viitor şi în şansele tale de reuşită. Este momentul să închei noi parteneriate şi colaborări, căci îţi vor prinde bine în viitorul apropiat.


Capricorn:

Este o zi favorabilă pentru tine, sub toate aspectele, pornind de la viaţa personală şi până la viaţa profesională. Totul îţi va merge din plin, te vei bucura de recunoaşterea meritelor şi vei înregistra succes după succes. Secretul este să îţi menţii echilibrul interior şi reuşitele să nu te facă să îţi pierzi capul.


Vărsător:

Faptul că vei fi apreciat şi lăudat la locul de muncă te va stimula şi mai mult şi îţi va da încredere în forţele proprii. Vei reuşi astfel să rezolvi chestiuni mai vechi pentru care nu ai reuşit în trecut să găseşti soluţii, dar a căror clarificare pare foarte facilă azi. Chiar dacă simţi ca cineva încearcă să îţi bage beţe în roate, nu trebuie să te îngrijorezi. Totul va fi bine!


Peşti:

Astăzi, 9 octombrie 2013, vei reuşi să „descâlceşti“ nişte chestiuni foarte încurcate de la locul de muncă. Însă este posibil să trebuiască să pleci într-o călătorie, care chiar dacă este în interes profesional, îţi va aduce multe realizări şi pe plan personal, căci vei reuşi să îmbini în mod foarte armonios utilul cu plăcutul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS