Horoscop Urania zilnic: joi, 10 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 10 octombrie 2013


Berbec:

Când, în sfârşit, părea că îţi merge şi ţie bine, se iveşte un nou obstacol în calea realizării obiectivelor tale pe termen lung. Este însă posibil ca eroarea să îţi aparţină; poate nu ai apreciat corect volumul de muncă la care te-ai înhămat sau poate ai omis anumite informaţii. Nu are sens acum să mai cauţi vinovaţi sau ţapi ispăşitori.


Taur:

Astăzi, 10 octombrie 2013, vor interveni schimbări importante în viaţa ta profesională şi socială. Cei din jur îţi vor arăta cât de mult apreciază ideile tale. Chiar dacă uneori ai senzaţia că cei din jur te pot considera a fi prea avangardist, acest lucru nu trebuie să te împiedice să te exprimi liber şi să îţi spui părerea în legătură cu orice aspect.


Gemeni:

Cineva apropiat îţi va trezi amintiri de mult uitate şi se pare că trecutul s-a întors să te bântuie. Te simţi în egală măsură preocupat şi incitat, în acelaşi timp. Nu încerca să descoperi înţelesuri ascunse acolo unde nu sunt. Dacă vrei să afli ceva, cea mai bună metodă este să întrebi. Este momentul să iei iniţiativa!


Rac:

După o perioadă destul de dificilă, atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere sentimental, se pare că soarele va răsări, în sfârşit şi pe strada ta. Vei reuşi să te bucuri de succes la locul de muncă şi este posibil chiar şi un câştig financiar neaşteptat. În ceea ce priveşte dragostea, totul depinde numai de tine!


Leu:

Este o zi intensă pentru tine, căci vei face o analiză foarte dură în ceea ce te priveşte. Nu uita însă că toată lumea are regrete: fie pentru greşelile făcute, fie pentru că nu a reacţionat atunci când trebuia. În loc să încerci să atingi perfecţiunea, trebuie să accepţi că există anumite limite peste care nu poţi trece.


Fecioară:

Vor avea loc schimbări foarte interesante în viaţa ta, iar acest lucru îţi va aduce multe satisfacţii. Poate chiar vei reuşi să dai lovitura pe plan profesional şi îţi vei găsi locul de muncă la care ai visat atâta timp. Resursele intelectuale şi abilităţile sociale te vor ajuta să te remarci şi să îţi construieşti un viitor mai bun.


Balanţă:

Joi, 10 octombrie 2013, ai senzaţia că eşti împotmolit în rutina zilnică şi tot ce vrei este puţină adrenalină sau acţiune, care să te scoată din această stare. O dezamăgire recentă te-a descurajat în ceea ce priveşte viitorul. Nu are sens să te amărăşti gândindu-te la trecut! Ce-a fost, s-a dus! Concentrează-ţi atenţia şi energia asupra viitorului.


Scorpion:

Se întâmplă foarte multe în viaţa ta acum, însă nu prea reuşeşti să înţelegi nici de ce şi nici în ce direcţie se îndreaptă destinul tău. Nu are sens să îţi faci griji şi să te gândeşti la tot felul de scenarii. Cel mai bine este să aştepţi şi să vezi ce ţi-a pregătit viitorul. Surprizele nu vor întârzia să apară!


Săgetător:

Dacă ţi se va propune azi o nouă colaborare sau o nouă poziţie la locul de muncă, nu trebuie să eziţi să accepţi! Ai mari şanse să câştigi mai uşor şi mai mulţi bănuţi. Chiar dacă prietenii sau colegii tăi sunt critici în ceea ce priveşte ideile sau alegerile tale, nu te lăsa influenţat de negativismul lor.


Capricorn:

Este indicat să aloci mai mult timp şi mai multe resurse pentru proiectul în care eşti momentan implicat la locul de muncă sau în comunitatea din care faci parte, căci rezultatele nu vor întârzia să apară, iar beneficiile vor fi multiple. Fii realist în ceea ce priveşte aşteptările pe care le ai de la viitor şi succesul va fi mai uşor de atins.


Vărsător:

Vei avea o întâlnire foarte importantă azi, iar, din fericire, ideile tale vor fi apreciate şi cerinţele tale vor fi satisfăcute, fie că este vorba de semnarea unui nou contract sau de alocarea de resurse pentru planurile tale. Este momentul să te mobilizezi mai mult ca oricând pentru a duce la bun sfârşit ceea ce ai început.


Peşti:

Este posibil să te întristezi azi, căci o persoană din anturaj îţi va adresa cuvinte destul de dure, datorită faptului că află ceva neplăcut despre tine. Nu trebuie să te laşi afectat de ceea ce auzi, căci este vorba doar de efectele pe care o anumită bârfă o are asupra celor din jur. Tu ştii că nu este nimic adevărat, aşa că nu trebuie să te afecteze ceea ce auzi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS