Horoscop Urania zilnic: marţi, 8 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 13 iulie 2013


Berbec:

Marţi, 8 octombrie 2013, sunt posibile unele nemulţumiri în relaţia cu părinţii. Nu-ţi prea iese să faci compromisuri, să laşi de la tine de dragul unei armonii comune. În plus, e posibil să te închizi în tine, într-o tăcere care să exprime frustrare şi reproş, iar legătura cu cei apropiaţi să se răcească. Altfel, starea de sănătate se află la cote bune, încurajându-te să fii activ şi să te faci util acolo unde e nevoie de tine.


Taur:

Ai putea simţi gustul aparte al unei turnuri de destin. Poate fi vorba de o decizie cheie, de o deviere de la traseul obişnuit, cel mai probabil în viaţa afectivă, căci aparent lipsit de orice argumentaţie logică şi raţională, se consumă acum un ultim episod dintr-o relaţie sentimentală aflată în dificultate. Deşi nu dispui de energia necesară şi nici de mijloace de luptă, acceptă schimbarea cu tot ce-ţi poate ea aduce!


Gemeni:

S-ar zice că ai un simţ fin al oportunităţilor, ai cumva un radar eficient al traseului optim de urmat. Nu te mai ambalezi inutil şi nu te mai aprinzi din orice, ci poţi intui cu destulă precizie ce merită atenţia ta şi în ce direcţie poţi să-ţi cheltuieşti eficient energia. În plus, empatizezi cu cei din familie, le înţelegi pasurile şi nu mai eşti tentat să-i judeci ori să-i critici.


Rac:

S-ar părea că eşti în măsură să te încumeţi la noi răspunderi şi obligaţii. Partea frumoasă e că poţi dovedi acum cât eşti de bun într-o nouă direcţie de activitate, ceea ce poate atrage după sine succes şi recunoaştere profesională şi financiară. În plus, te poţi simţi protejat de zei şi în viaţa sentimentală, deşi ar putea exista un mare consum interior, o serie de stări contradictorii, obositoare şi epuizante.


Leu:

În chestiunile care privesc viaţa personală ai putea lua nişte decizii aparent inexplicabile, care se sustrag raţionamentelor logice. Ceva interior îţi spune probabil că trebuie să iei măsuri drastice pentru ca o situaţie dificilă de ordin sentimental să se îndrepte într-o direcţie bună. Poţi fi nevoit să faci o schimbare incomodă şi în modul în care îţi administrezi finanţele. În rest, rezervele de energie sunt la cote ridicate.


Fecioară:

Din punct de vedere sentimental s-ar părea că nu mai înoţi în ape tulburi. Te simţi probabil sincer admirat, iubit ori protejat. Poţi clarifica cu uşurinţă probleme de ordin afectiv, nu te mai bântuie îndoieli şi suspiciuni nejustificate legate de persoana iubită. Faptul că-ţi stăpâneşti vanităţile de moment şi bravada puerilă te-ar putea aduce în situaţia de a aduce în buzunarul propriu şi nişte beneficii financiare.


Balanţă:

Viaţa afectivă ar putea cunoaşte azi unele episoade de revigorare. Poţi adopta un comportament seducător şi irezistibil. Te pot sluji cu fidelitate şi cuvintele, care par să se aşeze în înşiruirea ideală pentru a exprima exact ceea ce simţi pentru celălalt. Singura atenţionare face referire la unele accese de nerăbdare şi înfierbântare pripită.


Scorpion:

E posibil să cunoşti un reviriment consistent la nivel financiar. E posibil să constaţi o stabilizare a bugetului personal, să fii plătit pentru unele servicii depuse ori să fii în măsură să achiziţionezi ceva de calitate la un preţ foarte avantajos. Sunt de asemenea benefice proiecte de afaceri gândite în doi, într-o proiect de parteneriat sau de grup.


Săgetător:

Din punct de vedere sentimental, poţi parcurge azi un drum destul de anost şi banal, cel mult te poţi pierde în nebuloasa unei poveşti de dragoste sau poţi suprainvesti afectiv într-o relaţie de iubire ce se cere regândită. În mediul familial te poţi exprima liber fără a fi sancţionat, fără a ofensa prin lipsa de diplomaţie. Lipsa de energie poate deveni astăzi doar o amintire, eventuale dureri fizice se pot ameliora sesizabil.


Capricorn:

E posibil să te bucuri de autoritate, chiar dacă nu deţii o funcţie administrativă. Faptul că ai crescut în ochii celorlalţi îţi poate alimenta părerea bună despre tine, vanitatea de a-ţi dori mai mult de la viaţă şi poate mai puţin de la tine. Sunt probabile noroace mici de bani şi de avantaje materiale.


Vărsător:

Ţi-ar putea părea azi important, decisiv chiar, să simţi că ai făcut un pas înainte în planul carierei. O recompensă, o răsplată sau o simplă apreciere, fie ea şi o vorbă bună sau o strângere de mână, te-ar putea reconforta mental, dar şi emoţional, sufleteşte. Cum aşteptările de a-ţi fi recunoscute meritele s-ar putea să fie însă nerealiste ori neîntemeiate, ţi-ar prinde bine un moment consistent de realism.


Peşti:

Astăzi, 8 octombrie 2013, e posibil să nu mai îmbraci în haine idealiste relaţia afectivă în care eşti implicat, să devii conştient că orice parteneriat are fisurile, dramele şi punctele lui slabe pe care eşti dator să le afli şi să le suplineşti. Sunt condiţii favorabile pentru a începe cu aplomb o afacere de familie sau pentru a demara un proiect ori a dezvolta constructiv în doi o idee rentabilă, furnizoare de ceva avantaje materiale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS