Horoscop Urania zilnic: duminică, 27 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 27 octombrie 2013


Berbec:

De multe ori simţiţi că partenera vă duce cu zăhărelul, dar până acum nu aţi avut foarte mult timp să investigaţi problema în amănunt astfel că tentativa de a o surprinde cu adevărul scos la iveală se apropie acum de finalitate. Nu uitaţi însă că indiferent dacă bănuielile vă sunt sau nu confirmate de ceea ce veţi descoperi va trebui să găsiţi cea mai demnă şi respectabilă variantă de acţiune pentru a nu aluneca în tărâmul mlăştinos al reacţiilor necugetate, aşa că stabiliţi-vă dinainte planul pentru ambele rezultate posibile.


Taur:

Toate iubirile se opresc la punctul în care una din limitele impuse de voi este grav încălcată, după care urmează din partea voastră potopul. Chiar dacă aveţi dreptate, nu uitaţi că iertarea îşi are rostul ei indiferent de finalitatea unei relaţii, aşa că aveţi grijă ca în ambele cazuri să daţi dovadă în acelaşi timp de compasiune şi bunătate, indiferent de decizia finală.


Gemeni:

Acceptaţi cu greu nesupunerea din partea iubitei atunci când vine vorba de regulile de ordine interioară ale relaţiei pe care le-aţi stabilit acum ceva vreme, dar ei pare că nu-i pasă şi descoperiţi acum că a crezut că doar aţi glumit atunci când v-aţi necăjit ultima oară. Fiecare dintre noi este în acelaşi timp legat de concepţii diferite despre cum ar trebui să decurga iubirea iar procesul în care lucrurile se ajustează ieşind un nou set de reguli comun acceptat este foarte important aşa că insistaţi cu iubire până când reuşiţi să realizaţi acest lucru, pentru ca amândoi să fiţi mulţumiţi de rezultat.


Rac:

Este bine că o formă, o culoare, un miros îmbătător vă creează bucurie, dar nu uitaţi că în permanenţă e de preferat să existe un echilibru între toate astfel ca eventuale perioade mai provocatoare decât simpla desfătare a simţurilor pe care o trăiţi acum să nu vă ia prin surprindere.


Leu:

Atunci când aţi pornit revărsarea apelor asupra persoanei iubite pentru un motiv banal, aţi uitat de faptul că sunteţi puternic îndrăgostită astfel că, mai ales dacă aceasta are simţul evoluţiei unei situaţii potenţiale, veţi putea observa cum se autoreglează iubirea şi cum acea pornire instinctual-războinică se va transforma la o corectă „apăsare a butoanelor dragostei“ într-o revărsare de emoţii pozitive şi bunăstare.


Fecioară:

Fericirea dă pe dinafară în această perioadă pentru cei aflaţi în situaţia voastră amoroasă aşa că bucuraţi-vă de fiecare clipă petrecută alături de persoana iubită; rare sunt momentele în care puteţi spune nu altor probleme nesemnificative şi să vă concentraţi exclusiv pe înfloritoarea voastră poveste de amor. Şi în plus, dacă aveţi deja un trecut plin de amintiri frumoase, este momentul ideal să vă gândiţi la cum aţi putea face pasul următor.


Balanţă:

Utilul se îmbină cu plăcutul şi vă folosiţi în ascensiunea socială de fiecare oportunitate amoroasă fără să staţi prea mult pe gânduri. Reţineţi că oricât de abil aţi fi în aceste demersuri, de fiecare dată când răniţi din aceste ipostaze o persoană ce preferă sinceritatea totală în dauna amestecului acesteia cu latura speculativă a minţii noastre nu veţi face decât să vă creaţi vouă potenţialul de a păţi la fel în viitorul nu foarte îndepărtat.


Scorpion:

Nu mai suportaţi starea de confuzie a partenerei şi asta vă testează limitele răbdării, deşi sunteţi recunoscut pentru calmul de care daţi dovadă. Va trebui să găsiţi totuşi resursele necesare dacă vreţi să treceţi acest hop cu succes şi în acest sens cel mai bun loc de căutat este adâncul sentimentelor de iubire ce vă unesc, altfel plecând de la astfel de neînţelegeri se poate ajunge în scurt timp la decizii relaţionale ceva mai radicale.


Săgetător:

La inima voastră se ajunge greu, sau mai bine spus deabia când consideraţi voi că persona în cauză îndeplineşte toate cerinţele necesare, dar asta nu înseamnă că nu pot apărea surprize şi de cele mai multe ori o situaţie favorabilă inedită se poate manifesta prin faptul că simţiţi că vă este pusă în valoare personalitatea de către pretendentul în cauză. Ei bine asta înseamnă ca cineva să vă înţeleagă cu adevărat în timp ce vă şi iubeşte şi atunci puteţi da undă verde cu încredere relaţiei, mai ales dacă şi reciproca e valabilă.


Capricorn:

Atunci când observaţi o oportunitate de a găsi bunăstarea prin intermediul persoanei iubite, sunteţi tentată să mergeţi tot înainte cu impulsurile de acţiune chiar şi cu forţa până când reuşiţi să o convingeţi pe persoana iubită să vă facă pe plac. Disperarea nu ajută însă mai ales atunci când motivele nu ţin de cele mai pure sentimente de iubire, aşa că abordaţi problema ceva mai relaxat şi fără a căuta să vedeţi care sunt limitele de rezistenţă ale persoanei iubite cu orice preţ.


Vărsător:

Minunea în dragoste a putut avea loc datorită faptului că v-aţi pus în valoare toate atuurile şi tot curajul nebunesc de care a fost nevoie pentru a câştiga inima iubitei şi acum nu vă rămâne decât să vă bucuraţi de faptul că dorinţa voastră mai puternică a învins. Şi ce poate fi mai frumos decât sentimentul de împlinire personală dublat de faptul că dragostea învinge, aşa că acum puteţi găsi timp şi pentru a da un imbold celor din jur pentru ca acelaşi lucru să ajungă realitate şi în vieţile.


Peşti:

Mirajul lucrurilor temeinic făcute vă dă acelaşi imbold entuziast şi în relaţiile de dragoste, care se succed cu repeziciune în căutarea unei stabilităţi pe care să o consideraţi satisfăcătoare. Învăţaţi să acceptaţi fiecare interacţiune numai după ce v-aţi asigurat că aţi învăţat tot ceea ce era de învăţat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS