Horoscop Urania zilnic: luni, 28 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 28 octombrie 2013


Berbec:

Eşti martor la o tranzacţie care nu merge chiar pe un făgaş normal şi vrei să te implici pentru a opri o nedreptate. Atenţia ta la detalii ar putea fi salvatoare pentru cei din jur, aşa că le spui ceea ce observi cu gândul că poate te vor asculta şi îşi vor reorienta investiţiile spre zone mai puţin periculoase.


Taur:

Cauţi de multă vreme o schimbare pe plan profesional şi acum se iveşte ocazia potrivită. Astrele sunt de partea ta, aşa că vei găsi un job care să te motiveze, desigur cu un mare sacrificiu: timpul liber. Apoi te vezi nevoit să împaci şi familia şi job-ul fapt care te epuizează fizic şi mental.


Gemeni:

Ai investit un pic de timp într-un proiect pe care îl vrei cât mai rapid gata şi mai ales de succes. Totuşi proiectele importante nu pot înflori din prima, tocmai de aceea ai face bine să îţi domoleşti pornirile impulsive. Şanse de reuşită sunt destule, acum mai trebuie doar un pic de răbdare.


Rac:

Gelozia pe care o afişezi în faţa partenerului de viaţă nu este chiar aducătoare de linişte şi armonie. De asemenea comunicarea deficitară cu partenerul de viaţă este o consecinţă a geloziei. Deschide o discuţie despre ceea ce simţi şi folosind tonul potrivit vei scăpa de orice dubiu cu privire la fidelitatea celui iubit.


Leu:

O greşeală din trecut iese la suprafaţă, chiar dacă tu credeai că este lipsită de importanţă şi nu poate avea efecte puternice. Situaţia poate fi foarte uşor remediată şi acum, dacă nu preferi să îţi găseşti scuze şi să o amâni la nesfârşit. Ar fi bine să iei decizii rapid cu cu multă responsabilitate dacă nu vrei ca reputaţia să îţi fie distrusă.


Fecioară:

Faci primii paşi într-un domeniu nou pentru tine şi imediat ce începi te şi împotmoleşti. Primul gând care îţi trece prin minte este că ar trebui să renunţi şi să încerci altceva. Înainte de a abandona un vis gândeşte-te la avantajele şi dezavantajele renunţării sub impulsul de moment.


Balanţă:

Pe plan familial se anunţă un eveniment deosebit care îţi umple sufletul de bucurie. Este momentul să te implici activ în organizarea petrecerii, fie doar şi cu sfaturi. Cei mai tineri sigur se vor bucura avându-te alături, iar tu te simţi în centrul atenţiei. Momente tensionate se anunţă doar la muncă, acestea fiind rezultatul unei neînţelegeri.


Scorpion:

Ţi se propune participarea la un eveniment care ştii că te-ar putea pune într-o lumină proastă, aşa că imediat găseşti scuza potrivită. Îi uimeşti pe cei din jur cu abilităţile tale şi cu puterea ta de a te sustrage activităţilor ce şi-ar putea pune în pericol reputaţia clădită cu greu.


Săgetător:

Te afli într-o situaţie delicată pe plan sentimental şi ceri ajutorul celor din jur, doar că sfaturile pe care le primeşti sunt mult prea superficiale pentru firea ta complicată. Vrei soluţii complexe la problemele tale, aparent complexe, de aceea în loc să pui rapid ceva în practică te pierzi în detalii.


Capricorn:

Simţi nevoia să râzi cu poftă, iar glumele prietenilor nu mai sunt aşa de amuzante sau cel puţin nu ţi se par ţie. Sesizezi schimbarea doar că nu ştii dacă tu eşti cel care s-a schimbat sau ei au evoluat separat de tine. Oricum ar fi nu te lăsa influenţat de starea de moment care este dominată de confuzie.


Vărsător:

Poate că în ultima vreme lucrurile nu au mers chiar foarte bine, dar astăzi exagerezi destul de mult. Un rol important în atitudinea ta îl are şi cearta cu persoana iubită, o dispută ivită ca de nicăieri. Scapă de atitudinea negativistă şi cu siguranţă vei vedea şi soluţii la problemele ce par fără sfârşit.


Peşti:

Ai motive serioase de îngrijorare, dar tu eşti mai idealist decât de obicei şi ai tendinţa să trăieşti într-o lume imaginară. Din păcate, lucrurile nu merg deloc cum ţi-ai dori şi atunci când te vei trezi la realitate nu îţi va plăcea cu siguranţă ceea ce vezi şi vei începe să te plângi altora pentru soarta injustă pe care o ai.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS