Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 26 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 26 octombrie 2013


Berbec:

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, dispui de idei originale, care merită puse în aplicare. Pentru a realiza ceea ce ţi-ai propus, trebuie să munceşti din greu şi să accepţi sprijinul prietenilor tăi. Relaţia cu partenerul de cuplu este grozavă.


Taur:

Astăzi, 26 octombrie 2013, reuşeşti să rezolvi o problemă amoroasă, astfel încât, relaţia cu persoana iubită va fi excelentă. Este un moment bun pentru a-ţi face proiecte de viitor şi pentru a crea legături cu persoane importante.


Gemeni:

Astăzi, 26 octombrie 2013, eşti capabil să te adaptezi la situaţii noi şi reuşeşti să iei decizii adecvate cu mare uşurinţă. Prin urmare, poţi aborda atât probleme familiale, cât şi de afaceri. Acordă mai multă atenţie persoanei iubite!


Rac:

Astăzi ai ocazia de a-ţi demonstra talentul şi creativitatea. Ascultă-ţi intuiţia! După-amiază te bucuri de compania familiei. Nu promite lucruri pe care nu le poţi îndeplini!


Leu:

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, ai o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat, atât acasă, cât şi la serviciu. Ideile pe care le ai sunt marcate de o notă de originalitate, lucru care îţi va fi util în activitatea profesională. Fii mai diplomat!


Fecioară:

Începi ziua cu dorinţa de a face câteva schimbări în viaţa ta amoroasă. Pe de altă parte, parteneriatele de afaceri sunt favorizate şi în plus, ai şansa de a întâlni persoane importante. Ţi se recomandă să eviţi speculaţiile.


Balanţă:

Momentul de astăzi este foarte potrivit pentru a face investiţii în afaceri, deoarece ai inspiraţia necesară unor alegeri corecte. De asemenea, poţi aborda cu succes probleme financiare dificile. După-amiază te bucuri de compania prietenilor la o petrecere. Pur şi simplu, fără să te gândeşti la nevoile tale, ele sunt satisfăcute.


Scorpion:

După o perioadă destul de dificilă pe plan sentimental şi social, astăzi te-ai întors în afaceri. Mai mult decât atât, vei avea ocazia de a te afirma pe plan profesional.


Săgetător:

Ziua de astăzi este favorabilă negocierilor şi comunicării. În dimineaţa acestei zile s-ar putea să pleci într-o călătorie în interesul familiei. În ciuda dificultăţilor cu care te confrunţi, vei reuşi să finalizezi o lucrare importantă în care ai investit timp şi bani.


Capricorn:

Astăzi vei reuşi, în cele din urmă, să rezolvi o problemă financiară pe care ai amânat-o de ceva timp. De asemenea, este un moment bun pentru afaceri şi pentru a finaliza alte activităţi. Respectă-ţi promisiunile!


Vărsător:

În prima parte a acestei zile vei intra în contact cu persoane importante care te-ar putea ajuta în afaceri. Eforturile tale din ultima perioadă de timp, vor începe să dea rezultate pe plan financiar. Prin urmare, parteneriatele se vor îmbunătăţi.


Peşti:

Astăzi, prietenii te invită într-o scurtă călătorie. Chiar dacă banii pot fi o problemă, te sfătuim să accepţi invitaţia. Meriţi să te relaxezi şi să te odihneşti mai mult.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS