Horoscop Urania zilnic: vineri, 18 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 18 octombrie 2013


Berbec:

Încearcă să obţii, în acelaşi timp, cât mai multe şi suficiente informaţii, înainte de a te implica într-o afacere sau în activităţi de echipă. Energia ta este creativă. Concentreaz-o asupra unui proiect profitabil. Nu amesteca dragostea cu afacerile, însă partenerul trebuie să fie informat despre intenţiile tale, pentru a evita posibile contre ulterioare.


Taur:

Astăzi, 18 octombrie 2013, exprimă-ţi gândurile curat şi fără ură. Căută să fii cât mai original, atunci când este vorba de propriile posibilităţi. Poţi avea impact asupra celorlalţi, însă e obligatoriu, pentru a-ţi păstra poziţia, să te menţii în limite rezonabile. Cineva din anturajul tău zilnic va tot încerca să te ademenească să faci anumite lucruri de mare amploare, în condiţiile în care tu cauţi să faci paşi mărunţi, dar siguri.


Gemeni:

Oarece sensibilităţi şi vanităţi azi legat de felul în care eşti perceput. E posibil să nu tolerezi prea bine criticile sau obiecţiile cât de mici, mai ales cele aduse felului în care arăţi, te îmbraci sau te prezinţi lumii. În ciuda reacţiilor brutale, crude şi a măruntelor crize de orgoliu, se pare că ai o înţelegere aparte faţă de părinţi pe care nu-ţi doreşti în adevăratul sens al cuvântului să-i răneşti, să-i faci să se simtă prost.


Rac:

Ziua de azi poate sta sub semnul abundenţei materiale. Poţi primi mici cadouri din direcţii surpriză, te poţi bucura profesional de bonusuri şi recompense peste măsura unui efort depus. Părinţii sau o persoană din cercul apropiat te-ar putea aduce într-o stare de iritare accentuată, de exasperare. În cazul unei eventuale suferinţe fizice, astăzi s-ar zice că ea cunoaşte o ameliorare de bun augur.


Leu:

Pragmatismul se poate afla la cote alarmant de scăzute azi. E posibil să cheltuieşti bani foarte prost inspirat, pe lucruri costisitoare şi care nu-ţi sunt neapărat necesare. În rest, există o tendinţă de implicare maximă în afaceri sentimentale, de inimă şi sufleţel. Eşti probabil mai sentimental şi mai visător, ai o viaţă interioară bogată, eşti predispus să te îngrijeşti de soarta cuiva, să primeneşti sufleteşte pe altcineva.


Fecioară:

Poţi sesiza că se întâmplă ceva nefiresc şi nelalocul lui în relaţia cu persoana iubită. În cazul în care nu ai încă pe cineva, nici circumstanţele astrale nu sunt prea generoase şi nu te predispun la o apropiere afectivă faţă de o persoană de s#x opus. Altfel, te poţi simţi bine cu tine, încrezător şi energic, gata să faci o sumedenie de lucruri şi să nu cunoşti măsura în nimic.


Balanţă:

Vineri, 18 octombrie 2013, sentimentele străbat orice distanţă, aşa că nu contează dacă eşti separat de persoana iubită. Discuţii neplăcute legate de performanţele tale scăzute din ultima perioadă apar la locul de muncă. Ai parte de o perioadă în care ai echilibru în viaţă. Personalitatea nu trebuie să ţi-o ascunzi.


Scorpion:

Iată o zi în care poţi fi tentat să găseşti soluţii pragmatice la tot soiul de inconvenienţe şi neajunsuri materiale. Ideea e că azi te descurci în orice fel de circumstanţe, oricât de grele ar părea ele, că reuşeşti să aplici probabil cele mai profitabile strategii pentru a-ţi atinge scopurile. În plus, dispui de ambiţia, puterea şi voinţa necesară pentru a-ţi adjudeca mici victorii în plan financiar.


Săgetător:

Probabil că azi poţi avea tendinţe accentuate spre cochetărie şi eleganţă. Ori, mai sensibil şi emotiv, poţi simţi nevoia să te implici cu avânt în viaţa comunităţii, să participi la evenimente mondene sau la manifestări cu iz artistic. E posibil să fii atât de ataşat de convenienţe şi de respectarea normele de comportare, încât să reacţionezi tu însuţi violent, brutal în cazul în care observi că acestea sunt încălcate.


Capricorn:

În formă fizică de zile mari, energic şi încrezător, te poate tenta azi frenezia de a trăi. Ai probabil dorinţe insaţiabile care se cer satisfăcute, eşti predispus la excese, azi de nerăbdare şi nu-ţi găseşti locul până nu dai curs unor provocări riscante. În familie te poţi revolta împotriva unei decizii luate în absenţa ta, poţi reacţiona şi contesta o opţiune a unuia dintre părinţi. Sunt posibile mici recompense financiare.


Vărsător:

Astăzi, 18 octombrie 2013, nu-ţi limita posibilităţile doar pentru că îţi este teamă de eşec. Nu lua în seamă ceea ce spun alţii şi încearcă să trăieşti aşa cum crezi tu că este bine. Ai încredere în talentele şi calităţile tale şi astfel vei pune în umbră pe oricine va concura cu tine.


Peşti:

Eşti pregătit să atingi, din punct de vedere afectiv, unele performanţe cantitative, căci s-ar părea că vrei destul de mult şi că vrei acum, ceea ce te poate determina să faci rabat de la profunzimea şi calitatea relaţiilor. Totuşi, în ciuda superficialităţii, poţi fi dispus să asculţi ce spune celălalt, ce nevoi şi dureri are.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS