Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 19 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 19 octombrie 2013


Berbec:

Astăzi s-ar zice că ieşi din circuitul obişnuit al vieţii cotidiene şi evadezi într-o lume imaginară, de vis. Experienţa la care te expui poate fi una de iubire năbădăioasă sau cea a unei iubiri domoale şi aşezate. Oricum ar fi, poţi cădea la pace şi pactiza mai cu uşurinţă azi cu cei apropiaţi, eşti mai înclinat să ierţi, să treci cu vederea lucruri care până mai ieri ţi se păreau flagrante, de-o gravitate majoră.


Taur:

Ziua de azi te-ar putea incita la modestie şi la o bună organizare a resurselor de care dispui. E important să-ţi drămuieşti fiecare bănuţ, dat fiind faptul că balanţa s-ar putea să atârne net în favoarea cheltuielilor şi nu a câştigurilor. O bună stare de spirit dar şi un bun tonus fizic nu te lasă probabil să-ţi pierzi speranţa, nu-ţi permite să admiţi niciun stăpân deasupra ta.


Gemeni:

Deşi ai putea avea astăzi, în subteran, deschise toate căile sufleteşti de acces necesare către partenerul de cuplu, lucrurile par să se deruleze mai complicat de atât. Poţi comite gafe, neglijenţe ori gesturi de un primitivism ofensator care să îţi şubrezească relaţia afectivă cu celălalt. La nevoie, caută să-ţi declari sentimentele prin mărturisiri simple, sincere şi romantice, prin metode dintotdeauna verificate.


Rac:

Mici noroace de bani sau bunuri, cadouri şi atenţii venite pe neaşteptate, dar şi trocuri profitabile te pot aduce în situaţia de a-ţi consolida încrederea în tine, în dexterităţile şi în abilităţile tale pragmatice. Pot fi repuse pe tapet şi reactivate unele neînţelegeri mai vechi cu părinţii. Starea de sănătate este îmbucurătoare, fie că se menţine încurajator, fie că se află în trend ascendent.


Leu:

Poţi trăi azi cu sentimentul că persoana iubită te propulsează către o lume ideală, că ai o puternică legătură cu ea de minte şi suflet. Ori e posibil să sesizezi la timp oportunitatea de a te apropia de cineva, de a stabili o legătură afectivă cu cineva cu care simţi că eşti pe aceeaşi lungime de undă. O atmosferă de bine sau de acalmie provizorie predomină probabil şi la domiciliu.


Fecioară:

Pare fi o zi mai zbuciumată la nivel afectiv. Totul se petrece în salturi şi are titlu de provizorat: când te simţi iubit şi admirat, când te năpădesc dubiile şi nesiguranţa, teama şi frământările. Cum dispui de rezerve bune de energie, nu e exclus să te baţi pentru a bifa financiar nişte obiective, să te hărniceşti să pui în practică o serie de planuri care privesc buna gospodărire a casei sau a împrejurimilor.


Balanţă:

S-ar zice că poţi trece azi printr-o pasă de sensibilitate excesivă. Se prea poate să te consumi exagerat la orice fleac şi să pui totul la inimă, s-ar părea că unele formulări şi cuvinte cu totul inofensive să atingă la tine inexplicabil o serie de puncte sensibile, delicate. În ceea ce priveşte chestiunile de dragoste poate fi vremea unor şlefuiri sentimentale, a unor cizelări subtile a relaţiei în doi.


Scorpion:

Este de aşteptat ca într-o zi ca cea de azi să dispui de un spirit sistematic, precaut şi organizat, să nu te poţi mişca într-o atmosferă de haos. Cum ştii bine ce urmăreşti şi care-ţi sunt interesele şi nevoile imediate, acţionezi implicat şi hotărât pentru a ajunge unde ţinteşti. Ai toate şansele că încrederea pe care o ai în tine şi atitudinea pozitivă, de luptător înnăscut, să-ţi aducă beneficii diverse, în special materiale.


Săgetător:

Ai putea adopta un comportament derutant şi contradictoriu astăzi: îndârjirea şi înverşunarea afişată nu fac decât să-ţi ascundă fragilitatea şi vulnerabilitatea. E posibil să te temi că ai putea fi surprins foarte uşor descoperit şi să ieşi cu vehemenţă în ofensivă, pe principiul de strategie cea mai bună apărare este atacul. Zgomotul şi agitaţia cotidiană te pot indispune şi agasa suplimentar.


Capricorn:

Te-ai putea crampona de un adevăr neplăcut spus de cineva din familie, de o amintire încă vie, care te macină şi nu-ţi dă pace. Poate fi necesar să înveţi să laşi trecutul să plece, să te desprinzi de el. Din punct de vedere al stării de sănătate, corpul te slujeşte probabil azi credincios, te simţi viguros şi capabil, cu rezervele de energie de care dispui, să muţi munţii din loc.


Vărsător:

E foarte probabil ca azi să nu fii în măsură să-ţi ratezi reveriile. E de aşteptat să visezi, să fantasmezi şi să-l idealizezi pe cel de care te leagă sentimente adânci. E de aşteptat să ai o viziune sublimă despre dragoste, bazată pe ceea ce dai şi nu pe ceea ce primeşti. Altfel, poate fi o zi de sedentarism incorigibil, în care să nu te încumeţi la mari eforturi pentru a face bani sau a te asigura de un câştig.


Peşti:

Azi ai putea fi nemulţumit de felul în care arăţi. Ca să-ţi cumperi pentru moment liniştea, s-ar putea să dai iama prin magazine şi saloane de înfrumuseţare şi să cheltuieşti sume exorbitante, în speranţa că te vei simţi mai bine tu cu tine. Dacă nu obţii rezultatele scontate nici aşa, fă apel la o judecată mai raţională, căci mintea funcţionează azi sclipitor, dar şi la resursele de ironie dezinvoltă de care dispui.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS