Horoscop Urania zilnic: joi, 17 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 17 octombrie 2013


Berbec:

Joi, 17 octombrie 2013, s-ar putea să fii uimit de către un prieten loial. Evenimente frumoase se pot întâmpla oricând, aşa că nu te pregăti în mod special, totul se va întâmpla... pur şi simplu. Dacă cineva încearcă să te facă să te simţi inconfortabil, înseamnă că legătura voastră nu e chiar potrivită. Nu ignora acest lucru şi renunţă cât mai repede la relaţia cu acesta.


Taur:

Dacă până mai ieri viaţa sentimentală decurgea mai vulcanic şi tulburător, azi te poţi afla într-o poziţie mai conciliantă, nu te mai ţii tare pe poziţii, ci te arăţi mai maleabil şi dispus să cedezi în faţa persoanei iubite. Nişte cheltuieli neprevăzute te pot pune să te înhami la împrumuturi financiare destul de împovărătoare. Pe de altă parte, în familie poţi funcţiona împreună cu părinţii ca un cuplu de forţe imbatabile.


Gemeni:

Reputaţia, dar şi cariera ori poziţia în societate pot fi expuse astăzi ameninţărilor de orice fel, calomniilor sau loviturilor de imagine. Încearcă să priveşti o eventuală retragere din funcţia pe care o ocupi, nişte sancţiuni sau pierderi, chiar şi de ordin afectiv, ca pe oportunităţi de a ieşi de pe un culoar lipsit de potenţial de evoluţie, ca pe o schimbare de direcţie bună, necesară.


Rac:

Fie că-ţi propui azi să faci nişte achiziţii materiale, fie că te concentrezi mai degrabă pe economisire, planurile tale pot fi încununate de succes şi se pot dovedi inspirate. În plan financiar se pare că te afli cam pe aceeaşi lungime de undă cu cineva din familie, o persoană care îţi dă încredere că ştii ce să hotărăşti ca să fie de bun augur. În rest, poţi fi energic şi optimist, ambiţios şi dornic de variate victorii personale.


Leu:

Vei avea o idee strălucită, dar rezultatul punerii ei în practică poate fi un eşec dacă nu îţi stabileşti planurile în funcţie de bugetul de care dispui. Conversaţiile cu ceilalţi te vor ajuta să afli care sunt lucrurile importante în viaţa ta, dar numai dacă vei şti să fii un ascultător disciplinat.


Fecioară:

Fii puţin egoist şi ţine-ţi ideile şi gândurile pentru tine şi pune-le în aplicare în secret, dacă vrei să ai succes şi să ajungi fie la persoana dorită, fie la profit. Te poţi întâlni astăzi cu opoziţia cuiva din motive sentimentale sau emoţionale. Aceste simţiri pot interfera, în cazul în care mai află cineva despre ele şi te pot trage înapoi sau îţi pot cauza pierderi în cazul vreunei afaceri.


Balanţă:

Situaţia va evolua de aşa manieră încât ţi se va permite să te apropii de persoana pe care o doreşti şi să ai o relaţie sentimentală cu aceasta. Influenţele astrale de astăzi sunt favorabile colaborării, asocierii şi muncii în echipă. Mai mult decât atât, orice problemă pe care o vei avea se poate rezolva într-un mod cât se poate de bun şi fericit. În viaţa de cuplu, toate deciziile trebuie luate în doi, nu uita să-ţi consulţi partenerul.


Scorpion:

Lasă cărţile de credit acasă dacă nu poţi rezista tentaţiei de a face cheltuieli inutile. Va trebui să acorzi mult timp unor îndatoriri presante, dar care nu-ţi fac multă plăcere. Aşa vei fi un om adevărat doar dacă gândeşti cu capul şi simţi cu inima! Este posibil să te simţi dezamăgit constatând că nu toată lumea se poate ridica la aşteptările tale.


Săgetător:

Joi, 17 octombrie 2013, poate fi o zi în care să te simţi mai expus, mai vulnerabil. Te pot impresiona, înduioşa cu mare uşurinţă poveştile ori încercările de viaţă ale altora, iar tensiunile pe care le absorbi din atmosferă se pot adăuga temerilor şi anxietăţilor proprii. Încearcă să rămâi totuşi detaşat ori să dozezi cu fineţe compasiunea pe care o arăţi celor cu care intri în contact.


Capricorn:

E posibil să fii de părere că tăcerea nu e o soluţie şi că e necesar să spui lucrurilor pe nume. Astfel de mărturisiri extrem de sincere, dacă nu sunt însoţite de insinuări şi acuze grave, pot aduce relaţiile interpersonale la un moment de adevăr zero foarte benefic. Pe de altă parte, te poţi comporta prudent, cu grijă şi minuţios când sunt în joc banii şi avutul personal. Cazi uşor la pace cu părinţii, pari dispus la compromis.


Vărsător:

Te poţi distra întâlnindu-te cu o veche cunoştinţă. Dacă vei avea grijă să rămâi suficient de detaşat faţă de evenimente vei vedea că totul îţi va merge bine în orice domeniu. Sfârşitul de săptămână care îţi bate la uşă îţi provoacă o stare de lene.


Peşti:

S-ar putea să fie o zi mai tulbure azi, cu o oarecare încărcătură tensionată sentimental. E posibil să ai ceva de demonstrat persoanei iubite, să-ţi doreşti să-ţi închei victorios o luptă personală, devenind eroic omul unui singur gest, pe cât de curajos, pe atât de riscant şi distructiv. Dispui, totuşi, de o sensibilitate aparte şi de resurse raţionale semnificative pentru a te cenzura la timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS