Horoscop Urania zilnic: vineri, 1 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 1 noiembrie 2013


Berbec:

Vineri, 1 noiembrie 2013, fierbi tot dar fii atent. Nu spune prea mult sau nu cheltui exagerat. Un vechi prieten te va ajuta să eviţi necazurile. Vei avea şansa să te revanşezi mai târziu.


Taur:

Astăzi, 1 noiembrie 2013, ţii ochii deschişi şi gura închisă. Vei avea încă multe de învăţat pentru a putea spune unde este puterea şi unde sunt banii. Odată ce ai aflat vei ştii ce să spui şi cui.


Gemeni:

Ai sfatul perfect pentru un cuplu de prieteni care nu vor să fie împreună. Poţi să te oferi dar mai bine lasă-i pe ei să vină la tine. Vor aprecia raţionamentul tău mai mult când vor realiza că au nevoie de el.


Rac:

Vei întâmpina rezistenţă dar nu abandona. Doar pentru că prima ta sugestie nu a fost acceptată nu înseamnă că trebuie să renunţi. Fă corecturile necesare şi cere mai mult. În final vei obţine un produs mai bun.


Leu:

Desigur, este multă mizerie de curăţat dar nu vei fi singur. Ai o echipă care să te ajute. Dacă nu o ai încă, formeaz-o. Ia oameni inteligenţi dar nu-i uita pe cei care au un spate tare.


Fecioară:

Ceri foarte multe de la ceilalţi dar cel mai mult ceri de tine. Încearcă să fii mai relaxat şi să-ţi oferi o mică bucurie astăzi. Un parfum, poate un bilet la teatru ţi-ar face viaţa mai frumoasă şi ai uita de grijile cotidiene.


Balanţă:

Astăzi, 1 noiembrie 2013, eşti pe punctul de a-ţi lua un angajament sentimental din nou. Petrece mai mult timp cu persona iubită şi fă-l să afle cât de mult ţii la el. Niciodată nu vei putea oferi destule dovezi.


Scorpion:

După program ar fi bine să te mai ocupi şi de altceva. Poate că ar fi bine să-ţi cunoşti colegii mai serios. Abilitatea de a atrage cu aerul tău misterios şi cu comentarii acide îţi va scoate în drum oameni interesanţi.


Săgetător:

Ar fi bine să practici un sport care implică competiţia şi provocarea. Simţi nevoia să joci tare de parcă ar trebui să înfrunţi lumea. Vei fi fericit când vei spune că ai câştigat.


Capricorn:

Vineri, 1 noiembrie 2013, din păcate nu vei fi bine primit acasă. Încearcă să nu te superi sau să faci comentarii în afara contextului. Va trebui să rămâi calm.


Vărsător:

Astăzi, 1 noiembrie 2013, ieşi împreună cu prietenii. Va trebui să începi să te gândeşti la acel cadou deosebit pe care trebuie să-l cumperi. Cumpărăturile vor fi distractive. Relaţia afectivă va lua o întorsătură ciudată.


Peşti:

Fă planuri speciale care să te ajute să-ţi păstrezi relaţia sentimentală. Te gândeşti la o ofertă romantică venită din partea cuiva cu care lucrezi. Nu te amăgi că partenerul tău nu va afla.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS