Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 2 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 2 noiembrie 2013


Berbec:

Păstrezi pentru tine ceea ce ai acumulat sau investeşti în speranţa unui câştig mai mare? O investiţie pe termen lung este favorabilă. Lasă-ţi banii să lucreze dar mai caută.


Taur:

Astăzi, 2 noiembrie 2013, tu şi partenerul tău aveţi un avantaj: sunteţi împreună. Adversarul tău nu este la fel de norocos dar este formidabil. Nu-l subestima. Învaţă cum funcţionează sistemul şi pune în aplicare ce ai învăţat.


Gemeni:

Eşti o o persoană deschisă tot timpul dar ştii şi să păstrezi un secret dacă vrei. Din fericire nu eşti mincinos sau înşelător ca un şarpe. Aştepţi doar timpul potrivit pentru a divulga secretul.


Rac:

Ai stabilit noi contacte iar răspunsurile au fost pozitive. Ţi-ai folosit timpul în cel mai bun mod cu putinţă. Nu încerca să convingi pe nimeni de nimic. Fiecare îşi vede de treaba lui şi tu vei face la fel.


Leu:

Sâmbătă, 2 noiembrie 2013, încetineşte puţin pentru că în ultimele zile ai muncit din greu. Apar noi probleme dar era de aşteptat. Te afli pe un teritoriu nou. Fă o listă şi verifică lucrurile pe rând. Ia-o uşor.


Fecioară:

Ce a fost mai greu a trecut, cel puţin pentru moment. Acum cel mai bine ar fi să te apuci să acumulezi cunoştinţe. A lua cursuri poate fi dificil dar va merita efortul.


Balanţă:

Astăzi, 2 noiembrie 2013, va trebui să te ocupi din nou de afaceri. Ceva magic pluteşte în aer dar acum ai nevoie de contactul cu realitatea. Nu uita să plăteşti chiria.


Scorpion:

Nu te mai necăji pentru un lucru care nu merge bine. Acest lucru este valabil şi pentru oameni. Tu şi un partener de încredere puteţi să faceţi tot ceea ce v-aţi propus, aşa că găseşte pe cineva care să te susţină. Singur este prea greu.


Săgetător:

Sâmbătă, 2 noiembrie 2013, eşti puţin presat dar din fericire eşti inteligent, plin de farmec şi amabilitate. Unii poate că se feresc să facă ce li se cere la locul de muncă dar tu eşti fericit când se întâmplă asta.


Capricorn:

Eşti păstrătorul legendei familiei. Nu păstra poveştile doar pentru tine. Generaţia următoare are nevoie să asculte mituri despre curaj, înfrângeri şi triumf. Ei sunt dovada acestor victorii.


Vărsător:

Astăzi, 2 noiembrie 2013, a venit timpul să te odihneşti. Încetineşte ritmul. Contează pe tine însuţi şi nu da importanţă pierderilor. Dormi mai multe ore decât de obicei şi nu apela la somnifere.


Peşti:

Cu cât vei învăţa mai mult cu atât vei ştii mai multe. În loc să te temi ai încredere şi mergi mai departe. Ai talent aşa că nu da voie temerilor să te împiedice să înveţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS