Horoscop Urania zilnic: joi, 31 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 31 octombrie 2013


Berbec:

Joi, 31 octombrie 2013, vei înfrunta situaţii periculoase în timp ce vei călători în ţări străine. Asigură-te că hârtiile de drum şi hărţile de călătorie sunt în ordine. Nu te lăsa folosit de rudele mai în vârstă.


Taur:

Astăzi, 31 octombrie 2013, vei fi afectat de modul în care instituţia căreia îi aparţii încheie afaceri. La locul de muncă se va închega o nouă relaţie de iubire. Şarmul tău este captivant.


Gemeni:

Puţin timp petrecut în linişte te va ajuta să o iei de la început cu munca. Trebuie să foloseşti din energia nervoasă pe care ai lăsat-o în weekend.


Rac:

Ar fi bine să rezolvi corespondenţa până la amiază. Analizează direcţia prezentă şi reconsideră opţiunile profesionale. Educaţia poate fi unul dintre răspunsuri.


Leu:

Joi, 31 octombrie 2013, tendinţa ta de a dramatiza va fi uşor împovărătoare pentru partenerul tău. Încearcă să rami calm şi să asculţi reproşurile şi nevoia lui de schimbare. Va fi necesar un compromis.


Fecioară:

Modul practic de abordare a vieţii va fermeca pe cineva care te observă de mai mult timp. Asigură-l de interesul tău dacă vrei ca relaţia să progreseze.


Balanţă:

Astăzi, 31 octombrie 2013, fă efortul să avansezi la locul de muncă. Vei primi recunoaşterea muncii bine făcute. Trebuie să dai dovadă de mai multă disciplină pentru a-ţi controla obiceiurile proaste. Impune-ţi să munceşti de unul singur.


Scorpion:

Te vei distra pe cinste cu persoana iubită. Şarmul tău intelectual va cuceri şi îţi va aduce oportunităţi la care nici nu te aşteptai.


Săgetător:

Nu conta că vei primi ajutor de la cei alături de care trăieşti. Lucrurile se vor desfăşura haotic şi comportamentul membrilor familiei va fi ciudat. Ocupă-te de lucrurile necesare şi apoi fă ceea ce îţi place.


Capricorn:

Vei avea câştig de cauză dacă vei suna câţiva oameni care te pot ajuta să închei o afacere importantă pentru tine. Sensibilitatea ta va cuceri inima cuiva de care te-ai îndrăgostit.


Vărsător:

Îndreaptă-ţi eforturile către atingerea scopurilor propuse. Poţi stabili noi legături sentimentale chiar în cadrul unui contact în interes de afaceri. Atitudinea ta serioasă trebuie să se schimbe puţin. Ai nevoie de distracţie.


Peşti:

Trebuie să înveţi să spui nu dacă nu vrei să faci ceva anume. Întotdeauna i-ai pus pe ceilalţi pe primul loc dar acum a venit momentul să te gândeşti la tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS