Horoscop Urania zilnic: marţi, 3 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 3 septembrie 2013


Berbec:

Marţi, 3 septembrie 2013, eşti extrem de stăpân pe tine şi entuziast; e de aşteptat să acţionezi în forţă şi să preiei iniţiativa, în special la domiciliu. Poţi fi un bun coordonator şi administrator al treburilor de casă, poţi influenţa în bine mersul lucrurilor în familie. Sunt posibile ceva turbulenţe la nivel afectiv şi emoţional, căci vrei probabil să-ţi păstrezi independenţa cu orice preţ, vrei să nu te ştii legat de nimic.


Taur:

Astăzi, 3 septembrie 2013, probabil te trezeşti în zbuciumatul iureş al vieţii sociale. Este de aşteptat să ieşi în lume, să dai curs unor invitaţii la petreceri, evenimente mondene sau sociale. Poţi căuta agitaţia şi tovărăşia semenilor, a prietenilor, deşi interacţiunea cu ei ar presupune şi o înfruntare neproductivă de orgolii personale. Ai de partea ta, totuşi, agerimea şi limpezimea mentală, soluţii optime pentru orice incident.


Gemeni:

Astăzi, 3 septembrie 2013, ai, se pare, un control bun al memoriei, reuşind să nu permiţi trecutului să năvălească şi să blocheze clipa prezentă cu regrete sau remuşcări. Aşa se face că probabil scoţi la suprafaţă doar amintiri plăcute, momente de nostalgie ale copilăriei sau doruri demult apuse. O posibilă criză de furie care te stimulează pe moment, dar apoi te vlăguieşte, îţi poate produce o pagubă financiară.


Rac:

Nimic din ceea ce ţi-ai propus nu poţi face din pricina stării pe care o ai. Pentru a nu regreta că te-ai pripit nu-ţi da cu părerea înainte ca evenimentele să se clarifice. Asta nu reprezintă un eşec. Investind timp şi energie trebuie să pui familia pe primul plan.


Leu:

Marţi, 3 septembrie 2013, eşti tentat să-ţi cheltuieşti mare parte din energie aparent pe nişte iluzii sau inutilităţi, în fapt pe nişte vise în care crezi şi care te împlinesc. Cei apropiaţi, din familie în mod special, îţi acordă încredere, nu se îndoiesc de capacităţile şi înzestrările tale şi te privesc admirativ. Îţi pot parveni veşti îmbucurătoare legate de starea de sănătate proprie sau a unuia dintre părinţi.


Fecioară:

Astăzi se anunţă posibile recuperări la capitolul financiar. Cum ai o gândire vie şi flexibilă, poţi aborda scheme de gândire complexe, înţelegi că totul trebuie raţionat din aproape în aproape, aplicat şi nuanţat în funcţie de situaţie. Înarmat cu agilitate, viziune şi isteţime, ştii să valorifici probabil orice oportunitate de câştig material. Se poate redresa pe neaşteptate o situaţie financiară deficitară şi problematică.


Balanţă:

Astăzi, 3 septembrie 2013, ar putea părea că în cadrul relaţiilor afective te bucuri de un soi de libertate, că faci cam tot ce-ţi trece prin cap, că te comporţi ca şi cum n-ai nimic de pierdut, ca şi cum îţi sunt permise excesele şi aventurile. Poţi fi şi la domiciliu autorul unor gesturi la fel de nebuneşti, care te fac să te simţi liber şi fericit, poţi fi răsfăţat şi acceptat aşa cum eşti. Starea fizică poate fi de asemenea îmbucurătoare.


Scorpion:

Afacerile şi, în general, chestiunile legate de bani ori de valorificare, achiziţionare de bunuri, îşi revin şi nu se mai desfăşoară pe un traseu sinuos şi abrupt. Poate fi vorba de evitarea în ultimă instanţă a unor pierderi băneşti, de depăşirea unui moment de suspiciune asupra unui partener de afaceri. Poţi face chiar manevre ceva mai riscant financiare ori avea unele iniţiative de investiţie mai hazardate!


Săgetător:

Marţi, 3 septembrie 2013, s-ar zice că îţi trece cu uşurinţă o durere de cap sau o epuizare nervoasă. Pe de altă parte, n-ai probabil reacţii prompte şi intuiţii sănătoase în cazul în care eşti pus în situaţia de a valorifica o nouă sursă de venit. Proiectele financiare în general au mai mari şanse de reuşită şi de concretizare dacă presupun o colaborare de familie. Afectiv nu te poţi ţine la distanţă de persoana iubită, trăieşti implicat şi bine faci.


Capricorn:

Când întâlneşti obstacole bazează-te pe sprijinul şi sfatul celor apropiaţi! Pierderea financiară nu e cea mai mare problemă! Nu ignora durerile de stomac când te încearcă. Rolul pe care îl joci în această acţiune te mulţumeşte, însă cel mai mult te satisfac laudele care vin de la cei care beneficiază de rodul muncii tale.


Vărsător:

Astăzi, 3 septembrie 2013, nu ai timp pentru propunerile de colaborare deosebit de interesante pe care le-ai primit. Te-ai putea simţi sfârşit astăzi datorită micilor exagerări în privinţa mâncării sau a băuturii. Îţi va da cineva o mână de ajutor până la urmă. Nu-ţi impune părerea, ci numai spune-o dacă ţi se cere.


Peşti:

Astăzi poţi fi nevoit să te căleşti din punct de vedere financiar. Probabil că te poţi afla în situaţia de a învăţa să rabzi, de a accepta o serie de privaţiuni materiale, de a înfrunta cu stoicism şi răbdare nişte lipsurile băneşti. Poate fi necesar să te supui unor condiţii mai modeste şi mai vitrege de trai, poţi să experimentezi lipsa unui confort material. Se cere răbdare, stăruinţă şi stăpânire de sine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS