Horoscop Urania zilnic: miercuri, 4 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 4 septembrie 2013


Berbec:

Miercuri, 4 septembrie 2013, eşti foarte optimist în ceea ce priveşte viitorul, însă nu trebuie să îţi iroseşti toată energia făcând planuri de viitor. Trebuie mai întâi să te hotărăşti ce îţi doreşti cu adevărat. Eşti conştient că trebuie să faci anumite schimbări în viaţa ta, însă nu eşti foarte sigur care sunt acestea.


Taur:

Astăzi, 4 septembrie 2013, este posibil să te confrunţi cu schimbări neaşteptate, iar acest lucru te va pune oarecum la încercare. Nu este neapărat o chestiune negativă, însă niciodată nu prea ţi-au plăcut surprizele sau schimbările bruşte. Nu trebuie să te temi, căci uneori lucrurile se reorganizează în chestiuni pozitive, în timp.


Gemeni:

Astăzi, 4 septembrie 2013, te simţi copleşit de noile responsabilităţi care ţi s-au pus în cârcă şi te temi că astfel îţi vei pierde independenţa, la care ţii atât de mult. Nu este cazul să îţi faci griji! Tot ceea ce ai de făcut este să îţi reorganizezi puţin priorităţile şi timpul şi nimic semnificativ nu se va schimba!


Rac:

Te vei confrunta cu o serie de circumstanţe total neaşteptate, care îţi vor schimba cumva perspectiva asupra vieţii. Se pare că ceilalţi nu joacă aşa cum ţi-ai dori tu şi nici nu respectă aceleaşi reguli pe care tu le respecţi. Chiar şi aşa, vei descoperi o nouă formă de libertate, ce te va ajuta să te adaptezi la noua situaţie ivită.


Leu:

Miercuri, 4 septembrie 2013, eşti oarecum confuz, căci situaţiile se schimbă sub ochii tăi şi nu ai cum să intervii. Trebuie să fii vigilent şi să încerci să te adaptezi din mers. Nici măcar nu mai contează cum intri în posesia anumitor informaţii sau de la cine provin ele. Te confrunţi cu o situaţie specială, aşa că lupţi neconvenţional.


Fecioară:

Te confrunţi cu o dilemă pe care nici simţul practic şi nici logica pură nu te vor ajuta să o dezlegi sau să o rezolvi. Tu vrei să faci o transformare dramatică în viaţa ta, dar în acelaşi timp nu eşti dispus să rişti prea mult. Mai ales când această schimbare implică o relaţie sentimentală!


Balanţă:

Astăzi, 4 septembrie 2013, cineva din familie ţi-a promis că te va ajuta pe plan financiar, însă acum îşi schimbă poziţia şi îşi retrage ajutorul promis, iar acest lucru îţi va da peste cap toate planurile. Chiar dacă, de obicei, eşti o persoană pacifistă şi plină de graţie, căci încerci să împaci pe toată lumea, este posibil ca azi să îţi pierzi cumpătul.


Scorpion:

Se pare că azi nu reuşeşti să fii pe aceeaşi lungime de undă cu prietenii tăi, iar acest fapt te poate aduce în pragul unei crize de nervi, căci oricât încerci să îi faci să vadă adevărul, ei nu vor reuşi să vadă pădurea din cauza copacilor. Nu are sens să încerci să îţi impui punctul de vedere, căci nu vei reuşi decât să îţi faci ţie rău.


Săgetător:

Miercuri, 4 septembrie 2013, se pare că ceea ce îţi doreşti tu să realizezi nu este chiar atât de uşor şi te-ai cam săturat să ai parte numai de dezamăgiri şi frustrări. Te afli la o răscruce de drumuri, importantă în viaţa ta şi vrei să faci anumite schimbări, indiferent de preţul pe care vei fi nevoit să îl plăteşti.


Capricorn:

Îţi va fi imposibil să scapi de stres, mai ales că vei avea ceva probleme la locul de muncă, datorită unor bârfe iniţiate de un coleg. Acest lucru îţi va da cumva peste cap toate calculele şi planurile. Nimic nu va mai fi aşa cum te aşteptai, căci viaţa ta se va schimba radical.


Vărsător:

Astăzi, 4 septembrie 2013, nimic nu este aşa cum ai planificat, însă se pare că tot ceea ce se întâmplă acum te va ajuta să faci acele schimbări pe care le planificaseşi de ceva timp, dar nu aveai curaj să le şi implementezi. Este posibil ca o persoană din anturaj, la care nu te aşteptai, să îţi solicite ajutorul sau asistenţa pentru a rezolva o problemă.


Peşti:

De obicei îţi plac schimbările, chiar dacă uneori îţi este dificil să te adaptezi la noile circumstanţe. Însă de această dată vei avea parte de oportunităţi nebănuite de a întoarce o situaţie total în favoarea ta. Viaţa ta se va schimba în bine, însă va trebui să te adaptezi din mers.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS