Horoscop Urania zilnic: luni, 2 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 2 septembrie 2013


Berbec:

Luni, 2 septembrie 2013, chiar dacă vei avea o zi foarte ocupată şi plină de provocări, vei reuşi să te descurci de minune! Vrei să faci prea multe, într-un interval de timp foarte scurt. Dacă vrei cu adevărat să faci ceva notabil va trebui să te axezi pe un singur obiectiv şi să îl duci la bun sfârşit.


Taur:

Astăzi, 2 septembrie 2013, simţi că trebuie să spui ceea ce te preocupă, însă nu reuşeşti să îţi găseşti cu uşurinţă cuvintele. Din păcate, azi, faptele tale nu pot exprima ceea ce gândeşti, aşa că va fi nevoie să încerci să îţi transpui mesajul în cuvintele potrivite. Nu va fi uşor, însă chiar trebuie să transmiţi acest mesaj!


Gemeni:

Astăzi, 2 septembrie 2013, mintea îţi este cel mai bun instrument, dar şi cel mai puternic aliat acum. Vei reuşi să faci bani frumoşi cu o idee vizionară care îţi va încolţi azi în minte. Nu trebuie să eziţi sau să ai îndoieli, căci demersurile începute azi se vor solda cu un succes răsunător.


Rac:

Vei fi bombardat de amintiri din trecut, care încă te bântuie, însă vei găsi noi lecţii şi înţelesuri în întâmplări de mult uitate. Trebuie să înveţi din greşelile trecutului, astfel încât să nu le mai repeţi. Aşa că fii foarte atent la lecţiile pe care viaţa ţi le-a dat viaţă, învaţă-le şi mergi mai departe.


Leu:

Luni, 2 septembrie 2013, din păcate, sunt situaţii şi circumstanţe, pe care nici măcar regele animalelor nu le poate schimba, aşa că tot ce îţi rămâne de făcut este să te adaptezi din mers şi să nu încerci să te opui, căci nu ai şanse de reuşită. Fă-ţi un plan de acţiune şi aşteaptă momentul oportun pentru a-l transpune în realitate.


Fecioară:

Eşti pus pe fapte mari, căci simţi că totul este posibil acum. Eşti într-o dispoziţie specială, ai încredere în tine şi în capacităţile tale, aşa că nimic nu îţi mai poate sta în calea realizării viselor. Singurele piedici au fost doar în mintea ta, căci nu îţi place să-ţi asumi riscuri, însă de azi nu mai există limite!


Balanţă:

Astăzi, 2 septembrie 2013, nu prea eşti în apele tale, căci te confrunţi cu anumite dificultăţi financiare, iar acest lucru te face să te simţi de-a dreptul deprimat. Încearcă să îţi concentrezi atenţia asupra proiectelor de viitor, care îţi vor aduce acea stabilitate de care ai nevoie şi nu îţi mai face atâtea griji!


Scorpion:

Cu toate că ai multe invitaţii la tot felul de petreceri şi întruniri, vei prefera să le declini şi să petreci ceva timp de unul singur pentru a-ţi putea pune gândurile în ordine. Spre seară este posibil să ai parte de o surpriză plăcută, căci vei primi o sumă de bani de la o rudă mai în vârstă, care te va ajuta să ieşi din impas.


Săgetător:

Luni, 2 septembrie 2013, cu toate că nu ai chef să faci nimic, ci vrei doar să stai şi să te relaxezi, conştiinţa îţi spune că nu îţi poţi neglija responsabilităţile, ci trebuie să îţi faci planificarea obiectivelor pentru această săptămână. Trebuie să acţionezi acum pentru ca mai târziu să îţi fie bine!


Capricorn:

Nu prea îţi convine rolul de negociator sau împăciuitor într-un conflict, însă cineva apropiat ţie îţi va solicita ajutorul şi nu vei putea să refuzi. Chiar dacă nu ai nicio soluţie miracol, care să rezolve conflictul, dacă te vei strădui vei reuşi să găseşti rezolvarea acestei probleme şi vei avea foarte mult de câştigat.


Vărsător:

Astăzi, 2 septembrie 2013, te vei confrunta cu o situaţie nu tocmai plăcută, căci cineva apropiat ţie te va atrage într-o situaţie încurcată şi melodramatică, ce nici măcar nu te priveşte. Ai curajul să refuzi implicarea şi fugi cât mai repede şi mai departe! Trebuie să stabileşti anumite limite clare în relaţiile tale, astfel încât să nu mai ajungi în asemenea situaţii.


Peşti:

Cu toate că iniţial ţi s-a părut a fi o bună idee să încerci să îţi extinzi perspectivele, se pare că acest lucru nu poate fi posibil momentan, căci nu eşti pregătit să îţi schimbi şi anumite puncte de vedere. Dacă însă vei încerca să opui rezistenţă schimbărilor care au loc în viaţa ta, vei fi condamnat să repeţi greşeli mai vechi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS