Horoscop Urania zilnic: miercuri, 25 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 25 septembrie 2013


Berbec:

Miercuri, 25 septembrie 2013, cu toate că nu îţi mai aminteşti chiar toate detaliile neplăcute din relaţiile tale trecute, ceva te face să te simţi descurajat vizavi de o anumită persoană şi felul în care decurg lucrurile între voi. Parcă un semnal de alarmă este tras din neant şi te face să fii mai atent. Unele probleme străbat bariera timpului şi revin obsesiv în viaţa ta.


Taur:

Astăzi, 25 septembrie 2013, simţi nevoia să evadezi din stresul provocat de muncă, însă, din păcate, nu vei reuşi. Degeaba încerci să te refugiezi în amintiri plăcute din trecut, căci nici măcar ele nu pot reprezenta acum un „pansament“ sigur. Căci gândurile tale tot vor reveni în prezent şi te vei concentra numai asupra lucrurilor care îţi lipsesc şi pe care încerci să le obţii.


Gemeni:

Astăzi, 25 septembrie 2013, ai o dispoziţie schimbătoare, generată, în parte, de faptul că eşti supus la foarte multe presiuni exterioare, dar şi interioare. Trebuie să fii mai atent ce sentimente şi gânduri împărtăşeşti cu ceilalţi. Unele gânduri este mai bine să rămână nerostite! Mai bine ascultă problemele altcuiva şi încearcă să ajuţi, pentru a nu fii nevoit să îţi deschizi inima.


Rac:

Dacă va trebui să iei o decizie, aceasta va fi influenţată de felul în care te raportezi tu la posesiunea de bunuri materiale. Ai tendinţa de a acumula mai multe obiecte decât ai nevoie! Nu trebuie să consideri că fericirea este dată de lucrurile care te înconjoară! Persoanele din viaţa ta sunt mult mai importante şi mai de preţ!


Leu:

Miercuri, 25 septembrie 2013, ai tendinţa de a te minţi singur, căci nu vrei să accepţi un adevăr pe care l-ai aflat despre o anumită persoană importantă pentru tine. Însă această strategie, a struţului, de a-ţi băga capul în nisip, nu va face ca lucrurile să se schimbe de la sine. Chiar dacă o dezamăgire din trecut îţi este reamintită de faptele prezentului, asta nu înseamnă că trebuie să nu mai ai încredere în tine.


Fecioară:

Este frustrant să constaţi că cei din jur nu te înţeleg, mai ales atunci când tu le-ai împărtăşit cele mai importante gânduri şi cele mai intime sentimente şi trăiri. În loc să te stresezi inutil încercând să le explici din nou aceleaşi lucruri, mai bine ai schimba strategia de relaţionare cu ei şi nu ai mai avea aşteptări şi pretenţii de la nimeni.


Balanţă:

Astăzi, 25 septembrie 2013, relaţiile cu cei din jur reprezintă un aspect foarte important al vieţii tale, însă acum devin chiar şi mai pline de semnificaţie, căci încerci să pătrunzi în profunzimea dinamicii interpersonale pe care o ai cu persoanele importante din anturaj şi familie. Ai aşteptări foarte mari de la cei dragi, însă ai grijă să nu fii dezamăgit!


Scorpion:

Mintea ta exagerat de analitică te va provoca azi să ai o discuţie, ce se va dovedi destul de neplăcută, cu un vechi prieten. Cu toate că intenţiile tale sunt din cele mai onorabile, reacţia acestei persoane te va dezamăgi profund şi te va face să crezi că nu te-a cunoscut sau înţeles niciodată cu adevărat.


Săgetător:

Miercuri, 25 septembrie 2013, ai tendinţa de a exagera atunci când vine vorba de importanţa anumitor aspecte sau situaţii. Iei totul prea în serios! Lasă-ţi temerile şi incertitudinile deoparte şi abordează prezentul cu o atitudine sănătoasă şi optimistă. Chiar dacă nu toţi cei din jur nu sunt de acord cu tine, asta nu înseamnă că nu ai dreptate!


Capricorn:

Eşti o persoană cu un simţ moral foarte puternic, însă lacrimile cuiva sau suferinţa emoţională a unei persoane te pot face să spui azi lucruri pe care nu intenţionai să le spui sau pe care nu le gândeşti, sau simţi, cu adevărat. Trebuie să fii corect atât cu tine, cât şi cu ceilalţi şi să fii sincer atunci când spui ceea ce îţi doreşti să se întâmple.


Vărsător:

Astăzi, 25 septembrie 2013, ai ocazia de a-ţi schimba anumite pattern-uri de comportament, iar acest lucru se va reflecta pozitiv asupra viitorului şi succesului tău ulterior. Chiar dacă ai senzaţia că lucrurile îţi merg prost pe toate planurile, nu trebuie să îţi pierzi optimismul, căci se anunţă, în foarte scurt timp, schimbări semnificative, în bine, în viaţa ta.


Peşti:

Să îţi transformi visurile în realitate nu este o treabă uşoară, însă eforturile tale vor fi răsplătite cu vârf şi îndesat. Azi nu este înţelept să încerci să forţezi lucrurile sau să exagerezi în demersurile tale. Toate se întâmplă la momentul potrivit şi există un scop în toate experienţele pe care le trăieşti.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS