Horoscop Urania zilnic: joi, 26 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 26 septembrie 2013


Berbec:

Joi, 26 septembrie 2013, este posibil ca încă de dimineaţă, colegii să îţi reproşeze faptul că dai dovadă de inconsecvenţă şi că nu te dovedeşti a fi un bun jucător în echipă. Încearcă să îţi stăpâneşti tendinţa de a acţiona sub impulsul momentului, căci există riscul de a avea parte de un conflict destul de serios.


Taur:

Astăzi, 26 septembrie 2013, este o zi destul de dificilă pentru tine, dar şi foarte solicitantă. Vei afla unele veşti neplăcute despre o rudă, iar acest lucru îţi va afecta starea generală, dar şi planificarea pentru următoarele zile. Este posibil să trebuiască să pleci într-o călătorie, pe neaşteptate. Nu te poţi baza pe intuiţie, căci ai tendinţa de a fi subiectiv!


Gemeni:

Astăzi, 26 septembrie 2013, satisfacţia şi fericirea ţi se par, în acest moment, deziderate foarte greu de atins. Adevărul este însă altul! Nu eşti conştient de cât de multe lucruri bune ai în viaţa ta acum şi nu îţi dai seama cât de norocos eşti. Ai idealuri înalte, iar asta este de apreciat, dar din păcate îţi alegi persoanele greşite cu care să te compari.


Rac:

Eşti foarte preocupat de aspectele financiare ale vieţii tale şi încerci din răsputeri să rezolvi această problemă şi să găseşti măcar puţină siguranţă în ceea ce priveşte viitorul. Dacă ţi se propune o colaborare, sau măcar un job cu jumătate de normă, nu trebuie să eziţi, căci aceasta poate reprezenta soluţia pentru problema ta!


Leu:

Joi, 26 septembrie 2013, te simţi ca şi când calci pe nisipuri mişcătoare şi consideri că nu ai parte de nimic stabil în ceea ce priveşte viaţa profesională. Bănuieşti că un partener de afaceri sau asociat încearcă să te păcălească sau să îţi zugrăvească o imagine falsă a realităţii. Acest lucru te face să fii foarte irascibil.


Fecioară:

Nu prea reuşeşti să te înţelegi, căci sentimentele tale sunt contradictorii. Nu reuşeşti să te detaşezi emoţional şi să faci alegeri bazate pe logică, atunci când vine vorba iei o decizie în funcţie de opţiunile care ţi se pun pe tavă. Ai parte de anumite tensiuni în viaţa sentimentală, iar acest lucru îţi afectează întregul proces decizional.


Balanţă:

Astăzi, 26 septembrie 2013, ai tendinţa de a fi mai visător decât de obicei şi în loc să te concentrezi asupra faptelor concrete, te refugiezi într-o lume imaginară, unde totul se întâmplă aşa cum ţi-ai dori tu. Trebuie să înveţi să faci distincţia clară între ceea ce îţi oferă realitatea şi ce ţi-ai dori tu să se întâmple. Cel mai bine ar fi să amâni orice decizie importantă! Măcar pentru vreo 2 zile!


Scorpion:

Te obsedează efectiv anumite evenimente ce au avut loc în trecutul tău, iar faptul că nu reuşeşti să rememorezi totul cu lux de amănunte te face să te simţi frustrat. Dorinţa ta de a afla adevărul şi de a descoperi anumite aspecte de care nu ai fost conştient la acel moment, te determină să faci eforturi uriaşe şi chiar să interoghezi persoanele care au fost de faţă.


Săgetător:

Joi, 26 septembrie 2013, să încerci să preiei controlul ar putea să nu fie cea mai bună strategie, căci vei avea parte de mai multe complicaţii decât ţi-ai putea imagina. Chiar dacă tu consideri că ştii ce este cel mai bine pentru cei din jur, circumstanţele îţi vor dovedi că te-ai înşelat. Fiecare are dreptul să greşească!


Capricorn:

Eşti foarte distrat şi ai tendinţa de a cheltui bani pe tot felul de lucruri inutile. De obicei eşti o persoană foarte chibzuită, însă azi ai tendinţa de a acţiona conform impulsului de moment, iar acest lucru va dăuna grav bugetului personal. Mai aşteaptă câteva zile înainte să achiziţionezi ceva scump!


Vărsător:

Astăzi, 26 septembrie 2013, dai dovadă de abilităţi de comunicare ieşite din comun, sau cel puţin, foarte diferite de felul tău, destul de taciturn, de a fi. Iar acest lucru îţi va netezi azi multe căi, căci reuşeşti să convingi aproape pe oricine că ideile tale sunt cele mai bune. Sunt posibile câştiguri substanţiale rezultate din activităţi comerciale.


Peşti:

Eşti foarte nerăbdător azi şi e posibil să faci anumite presupuneri greşite în legătură cu ceea ce aşteaptă ceilalţi de la tine sau ai putea să tragi anumite concluzii pripite în urma unor discuţii. În loc să încerci să ghiceşti ceea ce-şi doresc unii sau alţii, mai bine ţi-ai vedea de ale tale şi te-ai achita cât poţi de bine de responsabilităţi şi obligaţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS