Horoscop Urania zilnic: marţi, 24 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 24 septembrie 2013


Berbec:

Marţi, 24 septembrie 2013, trebuie să te ocupi de chestiunile financiare ce devin deja presante. Asta înseamnă că trebuie să nu să nu îţi mai iroseşti timpul în activităţi care nu te ajută să produci bani! Stabileşte-ţi cu atenţie priorităţile şi transformă toate circumstanţele în favoarea ta.


Taur:

Astăzi, 24 septembrie 2013, chiar dacă vrei să te protejezi de răutatea celor din jur şi nu ai vrea să pari vulnerabil, din păcate, te vei „trăda“ şi toată lumea va ştii ce este în sufletul tău. Eşti uşor de „citit“ de către ceilalţi şi chiar dacă vei încerca să disimulezi ceea ce simţi şi gândeşti, nu vei reuşi.


Gemeni:

Astăzi, 24 septembrie 2013, pari de neclintit şi cei din jur vor încerca în zadar să ghicească ce se ascunde în spatele aparenţelor. Afişezi o mască aproape perfectă, disimulezi perfect ceea ce se ascunde în sufletul tău şi vei reuşi chiar să îi induci pe toţi în eroare. Este posibil ca cei din jur să intuiască faptul că ascunzi ceva, însă secretul este numai al tău.


Rac:

Se pare că obiectivele tale se schimbă radical, iar pe parcursul următoarelor zile va trebui să concepi noi strategii pentru a reuşi să le şi atingi. Este momentul să începi să îţi faci „curăţenie“ în viaţă şi să renunţi la tot ceea ce te împiedică să evoluezi.


Leu:

Marţi, 24 septembrie 2013, nu ai chef să te mai ascunzi după deget sau să te prefaci că nu vezi anumite lucruri! Azi vei spune verde în faţă exact ceea ce gândeşti. Din păcate, cei din jur nu vor fi foarte încântaţi de atitudinea ta, căci se ştie că adevărul doare! Este recomandat să amâni luarea unor decizii legate de parteneriate şi colaborări!


Fecioară:

Preferi să te gândeşti numai la viitor şi să faci tot felul de planuri. Clipa prezentă nu îţi aduce prea mari bucurii, aşa că alegi să te refugiezi în vise. Nu este cazul să îţi faci griji, căci totul se va rezolva în scurt timp. Chiar dacă momentan te zbaţi pentru a rezolva o anumită situaţie, vei fi surprins de modul în care lucrurile se aşază de la sine!


Balanţă:

Astăzi, 24 septembrie 2013, primeşti tot felul de semnale contradictorii şi îţi va fi destul de dificil să desluşeşti înţelesul ascuns al fiecăruia în parte. Trebuie să te concentrezi cu adevărat şi să dai dovadă de mult simţ practic, dacă vrei să eviţi unele posibile complicaţii ulterioare. Este momentul să rezolvi o mai veche chestiune sentimentală!


Scorpion:

Azi trebuie să petreci timp de unul singur şi să îţi analizezi cu mare atenţie sentimentele, dar şi ceea ce vrei să faci cu viaţa ta de acum încolo. Trebuie să faci anumite schimbări, însă deciziile îţi aparţin în exclusivitate. Nimeni nu îţi va da nici măcar un indiciu despre ceea ce trebuie să faci.


Săgetător:

Marţi, 24 septembrie 2013, fericirea este alcătuită din lucruri mărunte! Mai bine ai parte de gesturi mici sau de schimbări treptate, decât de gesturi grandioase care durează numai o zi sau două sau de schimbări care se dovedesc a fi inutile sau dăunătoare.


Capricorn:

Nu prea eşti în apele tale şi eşti foarte irascibil. Dacă nu vei reuşi să îţi controlezi nervozitatea este posibil să ai parte de o ceartă serioasă cu o persoană la care ţii foarte mult. Nu lua nicio decizie, mai ales că alegerile făcute la nervi s-au dovedit a fi cele mai neinspirate!


Vărsător:

Astăzi, 24 septembrie 2013, vei primi mai mult ajutor şi sprijin, din partea prietenilor şi a familiei, decât ţi-ai putea imagina. Însă în loc să te bucuri de acest fapt, tu eşti mai degrabă deranjat căci ai senzaţia că cei dragi vor să îşi „vâre“ nasul în treburile tale sau că încearcă să te controleze cumva.


Peşti:

Ai senzaţia că cei din jur au nevoie de ajutorul tău, aşa că vei încerca să oferi asistenţă, chiar şi atunci când nu îţi este solicitată. Mai bine te-ai concentra asupra responsabilităţilor şi sarcinilor pe care le ai de îndeplinit, căci rişti să rămâi în urmă cu munca ta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS