Horoscop Urania zilnic: vineri, 13 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 13 septembrie 2013


Berbec:

Vineri, 13 septembrie 2013, este surprinzător modul în care o situaţie aparent foarte complexă se poate transforma şi se poate rezolva într-o manieră foarte simplă. Asta nu înseamnă că ai scăpat de toate problemele, ci doar că nimic nu este atât de grav pe cât pare! Dar dacă vei evita o situaţie conflictuală, aceasta nu va dispărea de la sine!


Taur:

Astăzi, 13 septembrie 2013, te aşteaptă o zi foarte plină, în care vei avea foarte multe lucruri de rezolvat. Îţi vei asculta instinctele şi vei avea senzaţia că ştii aprioric ceea ce urmează să se întâmple, iar acest lucru îţi va da un sentiment fals de siguranţă. Trebuie să ai curajul de a-ţi asuma unele riscuri!


Gemeni:

Astăzi, 13 septembrie 2013, nu eşti prea încântat de trăirile pe care le încerci, însă asta nu înseamnă că trebuie să-i ascunzi unei anumite persoane faptul că nutreşti anumite sentimente pentru ea. Chiar dacă reuşeşti să disimulezi ceea ce simţi, asta nu înseamnă că trebuie să te minţi pe tine însuţi!


Rac:

Ai idei nemaipomenite în ceea ce priveşte anumite sarcini pe care le ai de rezolvat şi te simţi de-a dreptul flatat de faptul că ceilalţi se încred aproape orbeşte în tine. Trebuie să fii corect şi să admiţi că nici tu nu ai răspunsurile la chiar toate întrebările şi mai ai mult de lucru până vei finaliza un anumit plan.


Leu:

Vineri, 13 septembrie 2013, va fi o zi plină şi chiar haotică! Vei avea foarte multe lucruri de rezolvat şi planificat şi este posibil să te enervezi atunci când constaţi că nu toată lumea s-a achitat de sarcinile pe care le avea de rezolvat. Trebuie să încerci să gândeşti pozitiv şi să te calmezi!


Fecioară:

Chiar dacă eşti stresat în legătură cu anumite aspecte ale vieţii tale, ulterior vei constata că acestea nu contează cu adevărat pe termen lung. Vei fi bombardat de foarte multe informaţii, din direcţii diferite, însă depinde numai de tine să extragi esenţialul din acestea. Tot ceea ce ai de făcut este să respiri adânc, să te detaşezi de toate şi să încerci să vezi lucrurile în perspectivă.


Balanţă:

Astăzi, 13 septembrie 2013, eşti foarte optimist şi speri să poţi rezolva anumite chestiuni, însă, din păcate, aşteptările şi speranţele tale nu prea sunt realiste! Nimic nu este ceea ce pare la început! Chiar dacă tu vrei să profiţi de anumite oportunităţi şi să dai dovadă de maximă creativitate în rezolvarea unor situaţii, va trebui să te concentrezi mai degrabă asupra responsabilităţilor pe care le ai.


Scorpion:

Este foarte important pentru tine să îţi menţii integritatea morală, însă cei din jur nu par să înţeleagă acest aspect. Fiecare dintre colegii tăi par să aibă opinii diferite în legătură cu acelaşi aspect şi îţi va fi dificil să îţi găseşti aliaţi. Îţi va fi dificil să îi faci pe ceilalţi să te asculte, iar acest lucru îţi va îngreuna şi mai mult misiunea.


Săgetător:

Vineri, 13 septembrie 2013, aptitudinea ta de a fi flexibil se va dovedi foarte utilă azi, însă asta nu înseamnă neapărat că îţi şi face plăcere să te adaptezi la nevoile celorlalţi. De fapt, dacă cineva va încerca să îţi impună anumite lucruri ai putea deveni de-a dreptul încăpăţânat şi rigid şi nu vei fi dispus să colaborezi cu colegii, indiferent de consecinţe.


Capricorn:

Să îţi înfrângi temerile nu este deloc uşor, însă azi ai şansa de a învăţa să ai mai multă încredere în instincte şi să acţionezi exact aşa cum simţi. Ai posibilitatea de a vedea lucruri care nu sunt accesibile oricui şi vei afla răspunsuri la dileme foarte profunde. Nu trebuie să te bazezi numai pe fapte concrete, ci şi pe ce îţi spune intuiţia.


Vărsător:

Astăzi, 13 septembrie 2013, este posibil să primeşti anumite informaţii pe căi mai puţin obişnuite. Trebuie să fii foarte atent la semnalele pe care le primeşti, dar şi la reacţiile celor din jur, căci poţi afla foarte multe lucruri utile. Ai încredere în instinctele tale atunci când îţi arată ceea ceea ce se întâmplă în spatele aparenţelor!


Peşti:

Este o zi destul de ciudată pentru tine, căci îţi va lipsi simţul practic şi iniţiativa şi vei face faţă sarcinilor pe care le ai de rezolvat rulând, mai degrabă, pe pilot automat, căci nu îţi stă capul la muncă. Nu eşti dispus să vorbeşti cu nimeni despre problemele personale care te preocupă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS