Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 14 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 14 septembrie 2013


Berbec:

Sâmbătă, 14 septembrie 2013, acordă o mai mare atenţie relaţiilor interpersonale, căci se pare că cineva anume are un foarte mare efect asupra ta, astfel încât capacitatea ta de discriminare va fi aproape anulată în totalitate. Astfel încât ai tendinţa să vezi lucrurile prin lentile roz, cu toate că realitatea este cu totul alta!


Taur:

Astăzi, 14 septembrie 2013, alegi să nu vezi lucrurile din aceeaşi perspectivă ca ceilalţi şi cu toate că această strategie ar putea isca anumite confruntări, pentru tine situaţia va fi taman invers, căci prin această atitudine reuşeşti să eviţi o discuţie neplăcută. Savurează-ţi o zi lipsită de griji!


Gemeni:

Astăzi, 14 septembrie 2013, vei da dovadă de mult aplomb atunci când vei fi atras, fără voie, într-o foarte profundă discuţie legată de dragoste şi ce înseamnă ea pentru tine. Vei reuşi să îi uimeşti pe toţi cu răspunsurile şi vorbele tale, mai ales că te vei baza exclusiv pe propriile tale experienţe din trecut.


Rac:

Ţi se va propune să intri într-un nou parteneriat şi ar fi bine să accepţi fără a ezita. Ai şanse reale să obţii beneficii financiare substanţiale în cel mai scurt timp. Va trebui să munceşti mai mult, însă şi banii câştigaţi vor fi pe măsura eforturilor tale. Te vei bucura de succes în tot ceea ce vei întreprinde azi.


Leu:

Sâmbătă, 14 septembrie 2013, vei lua o decizie majoră, care se va dovedi a fi excelentă, căci numai aşa vei reuşi să rezolvi problemele financiare cu care te confrunţi de câteva săptămâni. Eşti mai hotărât ca niciodată să pui la punct toate aspectele şi să rezolvi problemele pe care ai tot amânat să le abordezi.


Fecioară:

Indiferent cât de promiţătoare sau perfectă ţi se pare o anumită situaţie sau lucru, nu te lăsa înşelat de aparenţe! Nimic nu este ceea ce pare la prima vedere! Trebuie să faci eforturi pentru a reuşi să vezi şi ceea ce în mod normal este ascuns privirii. Acordă mai multă atenţie detaliilor!


Balanţă:

Astăzi, 14 septembrie 2013, nu îţi mai face iluzii deşarte şi nu te mai lăsa înşelat de aparenţe, căci este posibil să ai parte de dezamăgiri destul de mari, în momentul în care vei constata că lucrurile nu stau deloc aşa cum ţi le-ai imaginat tu! Fii realist şi nu mai aştepta nimic de la ceilalţi! Mergi pe calea ta şi rezolvă-ţi problemele în stilul tău, fără a cere ajutor nimănui.


Scorpion:

Eşti pe cale să faci anumite transformări, în bine, în ceea ce priveşte viaţa ta, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Azi vei întâlni o persoană care va reuşi parcă să îţi ia un voal de pe ochi şi să te facă să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Vei reuşi să te cunoşti mai bine şi vei afla acum care este calea pentru a-ţi transforma visele în realitate.


Săgetător:

Sâmbătă, 14 septembrie 2013, eşti mai emoţional decât de obicei şi te temi să nu devii vulnerabil în faţa celorlalţi. Dacă însă îţi vei face curajul să spui deschis ceea ce simţi, vei avea parte de surprize foarte plăcute, căci se pare o persoană, foarte specială pentru tine, îţi împărtăşeşte sentimentele şi aşteptă ca tu să preiei iniţiativa.


Capricorn:

Nu prea îţi vine să renunţi la control şi să te laşi oarecum "furat" de imaginaţie şi fantezii. Însă azi vei constata că dacă vei reuşi să visezi cu ochii deschişi, visele tale se vor şi transforma în realitate în cel mai scurt timp. Nu te lăsa descurajat de dificultăţile financiare cu care te confrunţi!


Vărsător:

Astăzi, 14 septembrie 2013, farmecul personal te va ajuta să ieşi basma curată dintr-o situaţie complicată şi destul de urâtă. Eforturile pe care le-ai depus în ultimul timp, în ceea ce priveşte o afacere, vor începe în sfârşit să dea roade, iar acest lucru te va încuraja să munceşti şi mai mult.


Peşti:

Te simţi copleşit de numărul mare de lucruri pe care trebuie să le rezolvi azi şi ai vrea să poţi să te eschivezi sau să fugi departe, fără a te mai uita înapoi. Din păcate nu poţi să faci asta, aşa că singura soluţie ar fi să încerci să te concentrezi şi să munceşti mai mult, pentru a scăpa de toate problemele şi a avea un weekend liniştit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS