Horoscop Urania zilnic: joi, 12 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 12 septembrie 2013


Berbec:

Joi, 12 septembrie 2013, eşti foarte nerăbdător să pui în practică anumite cunoştinţe pe care le deţii şi să aplici ceea ce ai învăţat într-o foarte complexă situaţie de la locul de muncă. Din păcate nu prea conştientizezi faptul că dinamica relaţiilor de la serviciu este în continuă schimbare, iar tu va trebui să stabileşti foarte clar ceea ce vrei de la cei din jur.


Taur:

Astăzi, 12 septembrie 2013, colaborarea cu cei din jur pare să fie prioritatea numărul unu pentru tine. Reuşeşti să vezi acum, retroactiv, unde ai greşit în trecut şi constaţi că ţi-ai însuşit lecţii valoroase, care te vor ajuta şi în viitor. Nu trebuie să îţi faci griji în legătură cu multitudinea de sarcini pe care le ai de rezolvat, căci vei primi ajutor de la cine nu te aştepţi!


Gemeni:

Astăzi, 12 septembrie 2013, cu toate că ai făcut tot felul de demersuri pentru a-ţi uşura viaţa şi ţi-ai programat ceea ce ai de făcut astfel încât să ai parte de mai mult timp liber, constaţi că, în mod straniu, totul s-a schimbat în jurul tău, iar viaţa ta este mai complexă, dar şi mai complicată decât până acum. Şi asta nu este decât începutul!


Rac:

Din păcate îţi vei începe ziua destul de rău, căci cineva va refuza să colaboreze cu tine la un proiect care v-a fost desemnat de către superiori, ceea ce înseamnă că va trebui să munceşti de două ori mai mult, iar acest fapt îţi trezeşte un sentiment de ură faţă de acea persoană.


Leu:

Joi, 12 septembrie 2013, cineva îţi va face o propunere de colaborare foarte tentantă şi promiţătoare, însă înainte de a accepta parteneriatul ar fi mai bine să verifici cu atenţie toate detaliile, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute când e deja prea târziu. Este posibil ca lucrurile să se dovedească a fi foarte bune pentru toţi, însă mai bine să fii precaut, decât să regreţi ulterior!


Fecioară:

Sentimentul de nostalgie pe care îl ai te face să priveşti din nou în trecutul tău şi să cauţi acolo răspunsuri la unele probleme cu care te confrunţi în prezent. Amintirile îţi vor stârni sentimente destul de contradictorii, însă trebuie să fii conştient că nici tu nu mai eşti aceeaşi persoană de acum câţiva ani, iar situaţiile chiar nu se pot compara.


Balanţă:

Astăzi, 12 septembrie 2013, eşti mai ocupat decât în alte zile, căci ţi-ai propus să rezolvi extrem de multe lucruri pentru o singură zi. Din păcate, timpul este destul de scurt pentru câte vrei tu să faci şi vei începe mai multe, fără a duce nimic la bun sfârşit. Economiseşte-ţi energia şi încearcă să rezolvi pe rând fiecare lucru şi abia când termini cu ceva, începe o altă sarcină.


Scorpion:

Eşti foarte încântat de noile oportunităţi care ţi se înfăţişează, însă în acelaşi timp ai şi un oarecare sentiment de teamă. Eşti conştient că lucrurile s-au schimbat şi nu mai poţi să rezolvi anumite lucruri în aceeaşi manieră pe care o foloseai în trecut şi va trebui şi tu să te adaptezi la noile circumstanţe.


Săgetător:

Joi, 12 septembrie 2013, traversezi o perioadă destul de dificilă pentru tine, căci ai fost nevoit să îţi pui propriile nevoi şi dorinţe pe planul doi, pentru a realiza visele unei alte persoane. În sfârşit acum poţi să te concentrezi asupra propriilor interese, însă nu lăsa ca entuziasmul tău să te determine să calci în picioare sentimentele cuiva care ţine la tine.


Capricorn:

Este momentul să îţi stabileşti noi obiective şi să îţi schimbi complet direcţia în care îţi îndrepţi viaţa. Asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la vise mai vechi, ci doar că trebuie să le abordezi dintr-o altă perspectivă. Este cazul să îţi stabileşti noi strategii pe termen lung! Schimbările pozitive nu vor întârzia să apară, iar tu îţi vei găsi fericirea!


Vărsător:

Astăzi, 12 septembrie 2013, ai planuri măreţe pentru viitor, mai ales în domeniul financiar, însă te simţi descurajat că nu primeşti niciun semn pozitiv, care să indice că ai şanse să le şi realizezi. Trebuie să ai mai multă răbdare şi să nu renunţi la demersurile tale, căci succesul nu va mai întârzia mult.


Peşti:

Încă de dimineaţă ai tendinţa de a fi mai sensibil şi nimeni şi nimic nu îţi intră în voie. Trebuie să încerci să ieşi din această stare şi mai ales fă tot posibilul să nu dai naştere la o ceartă cu cineva drag. La locul de muncă nu este cazul să încerci să îţi impui punctele de vedere, căci vei crea şi mai multe probleme.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS