Horoscop Urania zilnic: miercuri, 11 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - 11 septembrie 2013


Berbec:

Miercuri, 11 septembrie 2013, este foarte dificil, dacă nu imposibil, să găseşti echilibrul perfect între a fi tu însuţi şi a fi persoana pe care cei din jur şi-o doresc. Cu toate că abilităţile tale diplomatice sunt foarte bine dezvoltate, azi nu prea vei reuşi să te împaci cu cei din jur şi oricât ai încerca să te abţii, este posibil să "scapi" unele replici destul de dure.


Taur:

Astăzi, 11 septembrie 2013, după ce ai traversat o perioadă plină de dezamăgiri, iată că acum vei fi surprins de succesul financiar de care te bucuri. Datorii de mult uitate îţi sunt azi plătite, ba mai mult, este posibil să închei un contract foarte avantajos. Există şansa să îţi faci azi noi prieteni, cu care vei avea relaţii de lungă durată.


Gemeni:

Astăzi, 11 septembrie 2013, te simţi foarte norocos, mai ales că cei din jur nu par să sesizeze că manipulezi cumva circumstanţele, astfel încât să fie totul în favoarea ta. Toţi ceilalţi vor percepe succesul tău ca fiind rezultatul eforturilor depuse până acum şi nu doar o pură întâmplare sau şansă. Asta nu înseamnă că trebuie să devii prea mândru de tine!


Rac:

Situaţia ta financiară începe să se redreseze şi chiar să se îmbunătăţească. Este posibil să primeşti un bonus la locul de muncă, pentru că ai reuşit să termini mai repede o lucrare sau cineva te va răsplăti cu bani pentru anumite servicii pe care le-ai făcut cu ceva timp în urmă. Din punct de vedere emoţional te simţi vulnerabil, căci constaţi că nu îţi mai poţi controla sentimentele.


Leu:

Miercuri, 11 septembrie 2013, devine evident pentru toată lumea că nu eşti mulţumit de felul în care evoluează lucrurile şi nici de faptul că nu reuşeşti să realizezi tot ceea ce îţi doreşti. Ai tendinţa de a deveni irascibil când ceea ce îţi doreai şi ceea ce se întâmplă nu se află în concordanţă. Numai tu poţi să rezolvi acest conflict intern!


Fecioară:

Chiar dacă tu reuşeşti să îţi accepţi atât sentimentele pozitive, cât şi pe cele negative, cei din jur te vor percepe ca pe o persoană superficială, însă în acelaşi timp şi foarte complicată. Din fericire, şarmul personal te va ajuta să ieşi cu bine din orice încurcătură şi nimeni nu îşi va da seama că de fapt şi tu ai anumite slăbiciuni şi temeri.


Balanţă:

Astăzi, 11 septembrie 2013, eşti foarte ocupat şi aglomerat cu tot felul de sarcini şi responsabilităţi şi încerci să îţi echilibrezi cumva viaţa. Cel mai mare pericol îl reprezintă faptul că este posibil să treci cu vederea anumite detalii, foarte importante, în încercarea ta disperată de a a rezolva cât mai multe, în cel mai scurt timp.


Scorpion:

Eşti foarte sociabil şi activ azi, iar acest lucru va favoriza încheierea unor noi prietenii sau parteneriate. Eşti într-o dispoziţie de zile mari şi vei reuşi să îţi laşi latura pasională să iasă la iveală, fără a fi nevoit să suporţi unele consecinţe negative.


Săgetător:

Miercuri, 11 septembrie 2013, este posibil să ai parte de realizări surprinzătoare în domeniul profesional şi chiar şi de o recompensă financiară pe măsură. Visele tale pot deveni acum realitate, mai ales dacă ai curajul să îţi asumi anumite riscuri şi să îţi laşi cât mai multe posibilităţi deschise, fără a mai încerca să planifici totul înainte.


Capricorn:

Eşti o persoană foarte bine organizată şi îţi place să ştii care sunt exact limitele între care trebuie să te încadrezi atunci când îţi desfăşori activitatea. Încearcă totuşi să vezi şi dincolo de aceste limite, căci este posibil să descoperi noi oportunităţi! Dacă vei acţiona în interesul tuturor vei vedea că pe termen lung vei avea numai avantaje!


Vărsător:

Astăzi, 11 septembrie 2013, în viaţa ta vor interveni anumite schimbări pozitive, atât în domeniul profesional, cât şi în ceea ce priveşte statutul social. Chiar dacă strategiile tale şi modul de a acţiona nu sunt pe placul tuturor, tu vei beneficia la maxim, căci îţi vei atinge scopurile şi obiectivele.


Peşti:

Este posibil să fii dezamăgit dacă lucrurile nu se vor desfăşura conform aşteptărilor tale şi vei fi tentat să dai vina pe anumite întâmplări din trecut, atunci când nu reuşeşti să obţii ceea ce vrei. Trebuie să înţelegi că dacă te vei opune schimbărilor, nu vei putea evolua şi viaţa ta nu va deveni mai bună!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS