Horoscop Urania zilnic: marţi, 10 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 10 septembrie 2013


Berbec:

Marţi, 10 septembrie 2013, cu toate că de obicei eşti plin de energie şi eşti gata să faci tot ce îţi stă în putere să duci lucrurile la bun sfârşit, azi te simţi demotivat şi nu prea ai chef de nimic. Trebuie să găseşti o activitate care să te incite şi să încerci să ai măcar o realizare, astfel încât starea ta psihică să se îmbunătăţească.


Taur:

Astăzi, 10 septembrie 2013, cu toate că cei din jur te încurajează să iniţiezi un nou proiect, nu prea te încântă ideea. Şi asta nu din cauză că ai fi o persoană comodă, însă ai senzaţia că oricâte eforturi depui nu eşti suficient de apreciat. Ba mai mult, faptul că ţi se impun anumite reguli şi limite te face să fii încăpăţânat.


Gemeni:

Astăzi, 10 septembrie 2013, ai senzaţia că sunt prea multe pe capul tău şi nu vei reuşi să faci faţă tuturor sarcinilor şi responsabilităţilor. Chiar te bate gândul să îţi iei o zi liberă, însă trebuie să conştientizezi faptul că în următoarea zi vei afla şi mai multe de rezolvat, aşa că mai bine ai trece acum la treabă.


Rac:

Fii spontan azi în tot ceea ce faci, însă ai grijă că este posibil să îţi complici singur existenţa dacă nu ai un plan de bătaie concret şi bine pus la punct. Dacă nu eşti sigur de obiectivele alese pe termen scurt, mai bine ar fi să mai aştepţi câteva zile înainte de a trece efectiv la acţiune.


Leu:

Marţi, 10 septembrie 2013, nu este o zi potrivită pentru a începe noi proiecte sau activităţi, căci vei avea de înfruntat mai multe obstacole decât ţi-ai putea imagina. Ideal ar fi să amâni orice demers pentru o zi sau două. Vor exista multe circumstanţe neplăcute care vor reuşi să te înfurie de-a dreptul, însă ar fi bine să încerci să te controlezi.


Fecioară:

Vei avea foarte multe probleme de rezolvat, atât acasă, cât şi la locul de muncă. Trebuie să ai aşteptări realiste căci lucrurile nu se pot realiza bătând din palme, aşa că este nevoie de timp şi răbdare. Ai foarte mari şanse de succes în viitorul apropiat!


Balanţă:

Astăzi, 10 septembrie 2013, toată lumea trage de tine în toate direcţiile şi eşti pe cale să plesneşti ca un elastic suprasolicitat. Însă ai grijă asupra cui îţi vei revărsa furia şi angoasele! Trebuie să încerci să îţi păstrezi calmul şi să îţi schimbi atitudinea. Nu merită să te înfurii sau să suferi pentru cei cărora nu le pasă de tine!


Scorpion:

Ţi se pare că toţi cei din jurul tău dau dovadă de încăpăţânare şi îţi doreşti ca ei să fie mai flexibili în raport cu tine. Însă acest lucru nu te-ar ajuta la nimic, căci problema o reprezinţi tu, nu ei. Ai devenit rigid în relaţiile cu toată lumea!


Săgetător:

Marţi, 10 septembrie 2013, simţi că te afli în faţa unei situaţii fără ieşire, căci nimic nu merge conform planurilor tale. Cu toate că ai vrea să evadezi din realitatea dură şi să te refugiezi în mijlocul naturii, trebuie să rămâi pe poziţii şi să te achiţi de obligaţiile zilnice. Trebuie să demonstrezi că ai şi o latură responsabilă!


Capricorn:

Cu toate că ai multe responsabilităţi de îndeplinit azi, nu reuşeşti să te mobilizezi. În sufletul tău se dă o luptă crâncenă între două tendinţe: aceea de a face ceea ce se aşteaptă de la tine şi aceea de a face ce te face fericit. Pe de o parte nu ai vrea să îi dezamăgeşti pe ceilalţi, dar nici să te sacrifici pe tine nu ai vrea.


Vărsător:

Astăzi, 10 septembrie 2013, eşti foarte hotărât să îţi atingi obiectivele fixate, însă te confrunţi cu o mare dilemă în ceea ce priveşte planul profesional. Ştii exact unde ai vrea să ajungi, însă drumul pe care mergi acum nu te va duce la destinaţia dorită, aşa că se pare că va trebui să faci anumite schimbări.


Peşti:

Optimismul tău va fi "dezumflat" azi, căci la locul de muncă ţi se reproşează că nu te-ai achitat corespunzător de sarcinile pe care le aveai de rezolvat. Tu nu reuşeşti să vezi unde este problema şi te simţi neînţeles, însă faptul că şi în relaţia de dragoste pe care o ai ţi se reproşează cam aceleaşi lucruri, te cam pune pe gânduri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS