Horoscop Urania zilnic: vineri, 30 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 30 august 2013


Berbec:

Vineri, 30 august 2013, vei reuşi să îţi demonstrezi inteligenta şi prezenţa de spirit în orice situaţie, însă trebuie să fii conştient de faptul că acest lucru va atrage multe invidii din partea celorlalţi. Nu trebuie să îţi iroseşti timpul încercând să impresionezi pe cineva. Concentrează-ţi atenţia asupra muncii tale!


Taur:

Astăzi, 30 august 2013, îţi doreşti atât de mult să faci ceva cu totul ieşit din comun, încât nu mai ţii cont de adevăratele priorităţi. Nu trebuie să faci chiar atât de multe pe cât îţi imaginezi pentru a reuşi să faci senzaţie în anturajul tău sau la locul de muncă. Este suficient să fii tu însuţi!


Gemeni:

Astăzi, 30 august 2013, este posibil să te confrunţi cu anumite probleme sentimentale, căci nu ai răbdare să îţi asculţi partenerul până la capăt şi nici nu ai chef de discuţii cu adevărat profunde. Încerci prin orice metodă să eviţi un nivel mărit de intimitate, dar în mod paradoxal acest comportament stârneşte şi mai multă pasiune în cei din jur.


Rac:

Cineva din anturaj încearcă să îţi pună beţe în roate, însă acest lucru nu ar trebui să te oprească să faci ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Trebuie să îţi vezi de ale tale, să iei deciziile pe care crezi tu de cuviinţă să le iei şi să mergi pe calea aleasă. Nu trebuie să dai nimănui explicaţii, pentru că tu îţi trăieşti propria viaţă!


Leu:

Vineri, 30 august 2013, fie că îţi place sau nu, va trebui să te ocupi de o chestiune financiară pe care ai tot evitat să o abordezi. Este posibil să ţi se propună să te alături unei noi afaceri şi chiar dacă ai anumite îndoieli, pe termen lung se va dovedi a fi o colaborare foarte profitabilă pentru tine, aşa că mai bine accepţi!


Fecioară:

Nevoile tale sunt în continuă schimbare şi vei fi atât de concentrat asupra propriei persoane, încât nu vei mai fi disponibil pentru solicitările celor din jur. Ar trebui să renunţi la temeri şi la nevoia ta de a controla totul, căci numai astfel te vei putea bucura de experienţe cu adevărat deosebite.


Balanţă:

Astăzi, 30 august 2013, cu toate că în aparenţă eşti foarte vorbăreţ, acest lucru face parte de fapt din strategia ta de a nu dezvălui nimic despre propria persoană, ci de a discuta despre ceilalţi sau despre subiecte neutre. Cu toate astea trebuie să fii foarte atent ca nu cumva să te trădezi, fără măcar să îţi dai seama.


Scorpion:

Furia ta s-ar putea dezlănţui azi, mai ales dacă vei constata că o persoană pe care o considerai a fi prieten acţionează împotriva intereselor tale. Însă înainte de a te dezlănţui, gândeşte-te bine la ceea ce vei spune şi mai ales la maniera în care o vei face.


Săgetător:

Vineri, 30 august 2013, s-ar putea ca un coleg sau prieten să încerce să te determine să îţi concentrezi energia asupra unor chestiuni care nu sunt în interesul tău, ci al său. Încearcă să refuzi politicos şi să nu provoci şi mai multe complicaţii decât ai deja, căci uneori când un bolovan începe să se rostogolească este greu de oprit, dacă nu chiar imposibil.


Capricorn:

Simţi că urmează să aibă loc o schimbare semnificativă în viaţa ta, ceea ce te determină să încerci să îţi conservi energia şi să acţionezi doar în vederea atingerii propriilor interese. Trebuie să dai dovadă de mai multă autodisciplină şi să te pregăteşti pentru un viitor mai bun şi mai luminos.


Vărsător:

Astăzi, 30 august 2013, cu toate că simţi că te-ai descurca mai bine pe cont propriu, adevărul este că ai avea mai mult de câştigat dacă ai avea alături şi altă persoană şi să lucraţi împreună spre realizarea obiectivelor comune. Tot ceea ce trebuie să faci este să găseşti partenerul perfect, care poate compensa deplin lipsurile tale.


Peşti:

Unul dintre cei mai apropiaţi prieteni te va solicita azi să te ocupi în locul său de anumite responsabilităţi, care sincer nu te privesc. Însă dacă vei refuza, vei avea parte de şi mai multă bătaie de cap decât dacă vei accepta să îţi sacrifici timpul şi energia pentru a ajuta respectiva persoană, aşa că mai bine acţionezi conform cerinţelor şi îţi vei lua revanşa ulterior.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS