Horoscop Urania zilnic: joi, 29 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 29 august 2013


Berbec:

Joi, 29 august 2013, ai vrea să poţi spune deschis ceea ce simţi şi gândeşti, însă trebuie să îţi alegi cu mare grijă subiectele pe care le discuţi, căci ai putea crea controverse foarte aprinse în cercul de prieteni sau la locul de muncă. Încearcă să spui ceea ce vrei, însă scurt şi la obiect!


Taur:

Astăzi, 29 august 2013, vei avea ocazia să cunoşti o persoană foarte specială, care are o vastă experienţă în domeniul afacerilor şi care va fi dispusă să împărtăşească unele secrete profesionale cu tine. În urma acestei discuţii te vei simţi încurajat şi mai motivat ca niciodată să începi un nou proiect sau o afacere pe cont propriu.


Gemeni:

Astăzi, 29 august 2013, nu vrei să iei nicio decizie, însă cei din jur te presează să faci o anumită alegere, de care depind foarte multe lucruri, dar şi persoane. În general nu suporţi să fii obligat să faci ceva şi nici să ţi se spună ce faci, aşa că vei ajunge să îi deteşti pe cei care încearcă să te controleze sau manipuleze.


Rac:

Nu prea eşti în apele tale, căci eşti preocupat de foarte multe chestiuni personale, însă cei din jur nu îşi vor da seama de felul în care te simţi, căci reuşeşti să disimulezi destul de bine ceea ce este în inima ta. Cu toate astea, există riscul să spui lucruri pe care nu le gândeşti cu adevărat, dacă cineva va încălca azi anumite limite.


Leu:

Joi, 29 august 2013, ai putea începe implementarea unor noi proiecte, căci azi sunt favorizate aspectele profesionale şi cele legate de afaceri. Profită la maxim de oportunităţile ivite azi, dar nu-ţi forţa norocul şi nu îţi asuma prea multe riscuri. Cu toate că faci progrese lente, nu trebuie să îţi faci griji, căci curând se vor vedea rezultatele eforturilor tale.


Fecioară:

Cu toate că pari dispus să discuţi despre aproape orice, azi nu vrei să îţi împărtăşeşti cu nimeni sentimentele. Asta nu înseamnă că eşti detaşat emoţional de cei din jur, ci doar simţi nevoia de a te proteja cumva faţă de toţi. Mai ales pentru că simţi că nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei din jur.


Balanţă:

Astăzi, 29 august 2013, vei avea limba mai ascuţită decât de obicei, iar cuvintele tale vor tăia răni adânci în sufletul celor care îţi greşesc cu ceva sau nu îţi intră în voie, căci nu sunt de acord cu tine. Trebuie să ai totuşi grijă să nu răneşti din greşeală chiar şi un bun prieten, fiind atât de pornit împotriva tuturor.


Scorpion:

Tot ce îţi doreşti azi este să ai parte de puţină linişte şi odihnă, căci în ultimele zile ai muncit foarte mult şi ai fost mult prea solicitat. Cel mai bine ar fi să te retragi în tine, în locul acela unde îţi găseşti alinarea şi refugiul şi să nu îţi împărtăşeşti trăirile cu cei din jur, căci ai putea destăinui ceva despre tine ce ai regreta ulterior.


Săgetător:

Joi, 29 august 2013, ţi-ai recăpătat puterea de muncă şi de concentrare, care ţi-a lipsit în ultimele zile, aşa că este momentul să te ocupi exclusiv de acel proiect solicitant pe care l-ai tot amânat. Vei colabora de minune cu colegii, astfel că îţi vei uşura considerabil munca. Vei lua cele mai bune decizii şi vei întreprinde cele mai bune acţiuni, astfel încât succesul este garantat.


Capricorn:

În ultimul timp te-ai simţit ca şi când ai fi fost într-un carusel de emoţii, aşa că decizi că este momentul să închei această situaţie şi să iei o decizie clară: ori e laie, ori e bălaie. Nu încerca să dai vina pe ceilalţi pentru ceea ce simţi tu, căci nimeni nu poate să îţi impună să ai sau nu anumite sentimente.


Vărsător:

Astăzi, 29 august 2013, deşi erai convins că înţelegi cu exactitate situaţia curentă, vei constata că lucrurile nu stau deloc aşa cum credeai tu. Iar acest fapt te va face să îţi schimbi radical perspectiva, căci preferi să ştii tot ce se întâmplă în jurul tău şi să deţii mereu controlul. Detaşează-te de erorile trecutului şi de emoţiile negative!


Peşti:

Azi ai aşteptări foarte mari de la prietenii tăi, căci speri că ei să te ajute să dai sensuri noi existenţei tale. Din păcate ei nu pot fi atât de proactivi pe cât îţi doreşti, însă în momentul în care vor vedea că tu ai o anumită iniţiativă radicală, cu siguranţă te vor sprijini şi îţi vor fi alături, la bine şi la rău.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS