Horoscop Urania zilnic: miercuri, 28 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 28 august 2013


Berbec:

Miercuri, 28 august 2013, nu încerca să eviţi să priveşti realitatea în faţă, doar pentru a nu isca controverse sau pentru a evita discuţii pe care nu ai chef să le ai azi. Trebuie să ai puterea de a accepta realitatea aşa cum este, dar mai ales faptul că anumite lucruri nici nu le poţi controla şi nici schimba.


Taur:

Astăzi, 28 august 2013, cu toate că de obicei eşti o persoană cu picioarele pe pământ, ai tendinţa de a fi mai degrabă cu capul în nori şi poţi ajunge chiar să neglijezi lucruri cu adevărat importante. Trebuie menţionat că atât nivelul de energie, cât şi şarmul tău personal se vor afla la cote înalte, astfel încât vei reuşi să-i seduci pe cei din jur, ba mai mult, rişti să frângi o inimă sau două.


Gemeni:

Astăzi, 28 august 2013, chiar dacă în general respecţi persoanele cu mai multă autoritate decât tine, este posibil să te confrunţi cu o situaţie în care vei ajunge să te contrazici cu unul dintre şefii tăi. Din fericire pentru tine, datorită prezenţei de spirit de care dai dovadă vei reuşi să aplanezi în mod foarte onorabil situaţia şi nici nu vei suporta vreo consecinţă.


Rac:

Azi eşti predispus să ieşi din cochilia-ţi proverbială şi să le spui celorlalţi cam cum gândeşti şi cum vezi tu lucrurile şi situaţiile. Trebuie să fii complet sincer şi să vorbeşti din suflet, dacă vrei ca cei din jur să înţeleagă cu adevărat mesajul pe care vrei să îl transmiţi.


Leu:

Miercuri, 28 august 2013, ai tendinţa de a-ţi schimba starea, dar şi opiniile foarte rapid, iar acest fapt va fi destul de confuzant pentru cei din jur. Ar fi mai bine să nu te ocupi azi de chestiuni dificile sau importante, căci puterea ta de concentrare este foarte scăzută. Încearcă să colaborezi mai mult cu colegii de la locul de muncă.


Fecioară:

Nu prea te simţi în apele tale, iar acest lucru te face să devii anxios. Se ştie că nativii acestui semn sunt foarte atenţi la starea lor de sănătate, iar faptul că nu te simţi prea bine te poate alarma. Nu este cazul să îţi faci griji, căci problemele pe care le ai sunt trecătoare. Ai nevoie să te odihneşti mai mult şi să încerci să mânaci mâncăruri cât mai uşoare, de vară.


Balanţă:

Astăzi, 28 august 2013, eşti foarte optimist în ceea ce priveşte relaţia ta de cuplu. Însă din păcate lucrurile nu stau atât de bine pe cât crezi tu! Asta nu înseamnă că situaţia nu se poate schimba în bine! Însă tu trebuie să îţi păstrezi realismul, pentru a nu suferi ulterior. Mai devreme sau mai târziu tot va trebui să iei o decizie!


Scorpion:

Felul tău de a fi direct şi sincer cu cei din jur va fi pus la grea încercare azi, căci ţi se impune să fii foarte drăguţ şi amabil cu o persoană pe care nu o poţi suferi, dar care este foarte importantă pentru un contract în desfăşurare. Dacă vei spune exact ceea ce gândeşti este posibil să ai parte de o ceartă în toată regula sau chiar de o penalizare la locul de muncă.


Săgetător:

Miercuri, 28 august 2013, ai tendinţa de a exagera în tot ceea ce faci, căci vei căuta satisfacţia imediată cu orice preţ! Acest lucru se poate traduce fie prin faptul că vei consuma mâncare sau alcool în exces, fie că vei încerca să îţi satisfaci dorinţe mai vechi. Un asemenea comportament poate avea însă urmări negative: indigestie sau mahmureală, ba chiar şi o inimă rănită.


Capricorn:

Se pare că ceea ce simţi şi modul în care percepi tu realitatea nu se află în concordanţă cu ceea ce simţi sau văd ceilalţi, în una şi aceeaşi situaţie. Sau poate că tu aveai alte aşteptări, iar faptele îţi contrazic punctele de vedere. Cei din jur vor încerca să diminueze discrepanţele apărute, însă tu vrei să afli adevărul, cu orice preţ. Nu trebuie să te enervezi, căci nu aşa vei reuşi să găseşti răspunsurile pe care le cauţi!


Vărsător:

Astăzi, 28 august 2013, nu prea eşti în toane bune, căci nimic nu merge aşa cum ai planificat tu. Intervin anumiţi factori pe care nu i-ai luat în calcul atunci când ţi-ai planificat acţiunile, iar acest lucru îţi cam strică socotelile. Nu trebuie să iei decizii importante azi, chiar dacă ţi se fac propuneri foarte tentante, căci nu reuşeşti să fii obiectiv şi ai putea să greşeşti.


Peşti:

Nu prea vei reuşi să fii eficient la locul de muncă, căci te confrunţi cu o stare de confuzie pe care nu ai mai simţit-o până acum. Adevărul este că te apropii de sfârşitul unei etape destul de dificile a vieţii tale şi soarele va răsări curând şi pe strada ta. Eşti în mare "pericol" să te îndrăgosteşti azi, aşa că fii cu ochii în patru!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS