Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 31 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 31 august 2013


Berbec:

Sâmbătă, 31 august 2013, chiar dacă vei încerca să te retragi în lumea ta şi vei dori să te detaşezi emoţional, prietenii şi familia nu te vor lăsa să faci acest lucru. Cu toate că de cele mai multe ori eşti o persoană asertivă, azi vei reuşi să vezi ce înseamnă acest lucru pe propria ta piele.


Taur:

Astăzi, 31 august 2013, vei refuza să îţi modifici programul atunci când cineva cu autoritate îţi solicită acest lucru. Este modul tău de a protesta împotriva abuzului de putere a cuiva de la locul de muncă. Reacţia ta ar putea fi însă privită ca fiind total nepotrivită şi ai putea avea probleme. Puţină flexibilitate nu ar strica!


Gemeni:

Astăzi, 31 august 2013, nu prea eşti sigur de ceea ce simţi, căci te confrunţi cu un mix straniu de sentimente vizavi de anumite persoane din anturaj. Totuşi vei încerca să disimulezi, astfel încât cei din jur să nu îşi dea seama de starea ta de confuzie. Ambivalenţa ta va agrava şi mai mult starea de anxietate pe care o ai, în momentul în care va trebui să iei o decizie fermă.


Rac:

Nici măcar nu va trebui să deschizi gura pentru a spune ceea ce simţi, căci, cu Luna în semnul tău, trăirile ţi se pot citi cu foarte mare uşurinţă pe chip. Ar fi mai bine să le spui celorlalţi şi ceea ce gândeşti, pentru a putea să te faci mai bine înţeles. Ai grijă la discuţiile legate de subiecte controversate! Ai putea isca o adevărată furtună!


Leu:

Sâmbătă, 31 august 2013, ar fi indicat să nu îţi mai ţii numai pentru tine gândurile şi sentimentele, ci să le împărtăşeşti şi cu cei apropiaţi. Să îndrăzneşti să îţi arăţi vulnerabilitatea în faţa celorlalţi este foarte dificil, însă recompensele se vor arăta mai repede decât ţi-ai imaginat şi vor fi pe măsura eforturilor tale.


Fecioară:

Ar fi bine să renunţi la prudenţa ta caracteristică în ceea ce priveşte relaţiile, măcar atunci când vine vorba de persoane dragi, apropiate, care ţi-au fost alături la bine, dar mai ales la greu. Este momentul să le spui acelor persoane speciale din viaţa ta ceea ce simţi şi ce reprezintă ele pentru tine.


Balanţă:

Astăzi, 31 august 2013, trebuie să găseşti echilibrul optim între latura ta dură şi ambiţioasă şi cea sensibilă şi plină de iubire. Se pare că azi devotamentul tău faţă de familie va fi totuşi mai puternic decât dorinţa ta de succes şi afirmare. Din fericire nu va trebui să alegi între carieră şi cei dragi.


Scorpion:

Ai tendinţa de a-ţi dedica tot timpul carierei şi profesiei, în detrimentul familiei şi a prietenilor. Eşti foarte ambiţios şi ţi-ai făcut planuri măreţe pentru perioada următoare. Însă trebuie să te gândeşti bine! Oare cariera îţi poate spune o vorbă bună atunci când ai probleme sau îţi poate oferi un umăr pe care să plângi?


Săgetător:

Sâmbătă, 31 august 2013, este o zi favorabilă schimbărilor, mai ales în ceea ce priveşte viaţa personală. Ai un program foarte încărcat şi ar fi bine să nu faci promisiuni nimănui, căci nu se ştie dacă vei reuşi să le şi îndeplineşti. Este foarte bine că eşti optimist, însă trebuie să ai şi aşteptări realiste, astfel încât să nu fii dezamăgit.


Capricorn:

Eşti o persoană meticuloasă, aşa că orice schimbare care intervine pe neaşteptate are darul de a te irita. Uneori însă trebuie să renunţi la angajamentele anterioare pentru a ajuta un prieten aflat la ananghie. Renunţă pentru scurt timp la propriile interese şi oferă o mână de ajutor cui îţi solicită acest lucru.


Vărsător:

Astăzi, 31 august 2013, vei reuşi, mai mult ca niciodată, să intri în contact cu latura ta sensibilă. Departe de a fi un semn de slăbiciune, acest fapt te va ajuta foarte mult, căci îţi va oferi noi perspective asupra obiectivelor tale pe termen lung. Nu trebuie să te laşi influenţat de părerile celor din jur.


Peşti:

Nu prea vei reuşi să te concentrezi asupra sarcinilor de servici, căci tot ce se întâmplă în jurul tău se pare că îţi va distrage atenţia. Trebuie să încerci din răsputeri să te achiţi de obligaţii, căci altfel rişti să ai conflicte cu superiorii. Întâi munca şi apoi distracţiile!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS